اینم کارای بچه گیامه،مال ترم دومه

آخرین ویرایش:
آخه آب مرکب که رو شیت تیره اینجوری نمیشه!ماژیک و روان نویس که هست. فکر کنم آب مرکب هم داره!!!
آخه آب مرکب که رو شیت تیره اینجوری نمیشه!
انگار با یه چیزی مثل وایتکس رنگ صفحه رو بردن ولی نمیدونم باچی!![]()
آره میدونم مقواش رنگیه، آخه با وایتکسم بزنی رو شیت رنگی یه کم رنگ مقوا حل میشه ولی به این قشنگی نمیشه!به نظر منم مقواش رنگیه. جاهایی که زیادی سفیده با لاک فرنچ کار می شه. البته یه چیز هایی راجع به وایتکس و اینا شنیده بودم ولی ندیدم نمی دونم چجوریه!!
واقعا؟!!!خب میبینم که همه تون گول آتلیه آرتور رو خوردین!
هر سه عکس بعدا ادیت شدن! اولی و سومی رو invert کردن
دومی هم ***** رنگ magenta داره
تکنیک همه شون روان نویس مشکی و آبرنگ آبیه!
عزیز پستهای قبلی رو بخونی جواب سوالتو میگیریواقعا کسی نیست کمکم بده تو رو خدا بگید من چی کار کنم
این عکس ها رو نتونستم ببینم. اما من کارای پیر داوری رو بیشتر قبول دارم، گرافیک خونده ولی نقاشی نمی کنه طرح هائی که می زنه حجم های رئالی داره به Landscape اهمیت میده و از همه مهمتر کاراش ملموس تره حداقل برای من اینطوره. اگه کتاب معماری فرم رو گیر آوردید حتماً مطالعه کنید. 468 حجم فوق العاده زیبا داره.
بله آقای پیر داوری که کاراشون حرف نداره، کتابشونم خیلی وقته دارم، واقعا محشره اسکیس هایی که زدناین عکس ها رو نتونستم ببینم. اما من کارای پیر داوری رو بیشتر قبول دارم، گرافیک خونده ولی نقاشی نمی کنه طرح هائی که می زنه حجم های رئالی داره به Landscape اهمیت میده و از همه مهمتر کاراش ملموس تره حداقل برای من اینطوره. اگه کتاب معماری فرم رو گیر آوردید حتماً مطالعه کنید. 468 حجم فوق العاده زیبا داره.
از بلند پروازیاشون چیزی نشنیدم! ولی کاراشون حرف ندارهاین همون دانشگاهی نیست که طرح هایی که کار میکنن خیلی بلند پروازانس و تقریبا نمیشه عملیشون کرد ؟؟؟
واقعا فوق العاده کار کردن . دهن من هنوز واسه شیت بالایی باز مونده . چقدر دقیقا اینا ااااا
من خودم کتابشو ندیدم این عکساروهم پارسال از یکی از استادام گرفتم، الان وقت ندارم ولی حتما ضمیمه هاشونم میذارممیشه لطفا اسم و اطلاعات کامل کتابشو بگی؟
اگه همه کارهارو هم اخر هر پست فایل ضمیمه شو هم بذاری ممنون میشم (مثل همون چند موردی که گذاشتی.) چون دیگه نگرانی برای از بین رفتن عکسها نخواهد بود.