عالی بود
اگه ممکن چنتا از کاراتون رو بگذاریدسلام.اگه جسارت نباشه خواستم یه توضیحی راجع به اکولین بدم.ما بیان 1 راندو با اکولین داشتیم.اکولین نوعی رنگ با base اب هست که اصولا در شیشه های کوچیکی که قطره چکان دارن ریخته میشه.یه برتری که نسبت به ابرنگ داره اینه که با 3 رنگ اصلی به راحتی میشه 95 درصد تنالیته رنگ هارو ساخت فقط یه کم وقت و دقت نیاز داره.
جدن شما ها چه طور روتون میشه بگین معمارین با این کاراتون تازه کارم میزارین
کار نکنی بهتره
جدن شما ها چه طور روتون میشه بگین معمارین با این کاراتون تازه کارم میزارین
محل نور نسبت به سایه تناسبش رعایت نشده چک کننحوه تشکیل این سایه چطوره البته همراه با زاویه تابش![]()
آقا هادی این کار خودم نیست که از رو کتاب احسان طایفه است متوجه نحوه تشکیل سایش نمی شم می خواستم لطف کنید همراه با ترسیم زاویه دید واسم توضیح بدهیدمحل نور نسبت به سایه تناسبش رعایت نشده چک کن
سلام دوست عزیزممنون از لطفتون
برای اشنایی با برنامه SKETCHUP میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php?f=378
ولی فقط بطور خلاص خدمتتون عرض کنم که یک برنامه طراحی سه بعدی هستش که پیچیدگی کمتری نسبت به 3DMAX داره وکار با اون کمی راحتتره ولی بسیار نرم افزار قوی ومحبوبی هستش که از طرف شرکت GOOGLE منتشر شده و با نصب پلاگین هایی که برای این برنامه موجود میباشد میشه گفت که تقریبا هیچ کاری نیست که نشه با این برنامه انجام داد.
پیشنهاد میکنم که حتما کار با اون رو امتحان کنید.
در مورد ماکتم هم همونطور که گفتم چون مربوط به درس ساخت و ارایه مقدماتی بود خیلی وارد جزییات نشدیم.من این ماکت رو با یونولیت فشرده به ضخامت یک سانتیمتر درست کردم
که هر ردیف از این یونولیتها در واقع بیانگر یک طبقه بودند چون مقیاس کارم 300/1بود و در این شرایط یک سانتیمتر بیانگر سه متر ارتفاع هر طبقه بود.
بازم اگه سوالی بود در خدمتتون هستم.
موفق باشید.
ممنون دوستی
مرسي عزيزم از لطفت ممنونم![]()
این ماکتم جزء اولین ماکتامه ،واسه همین خیلی دوسش دارم
![]()