علیک سلام
خواهش میکنم.شما لطف دارید.ولی اینطوریا که میگید هم نیست و من کارام سراسر ایراده و قصدم از گذاشتنشون اینجا برطرف شدن ایراداتش با کمک بچه هاست.
برای تمرین هم ... همت و پشتکار میخواد که سعی می کنیم از شما یاد بگیریم.
سلام
مثل اینکه نظر فنی میخواین...................
البته نمیدونم منظورتون از اینکه با نظر بچه ها بهتر بشه منم جزئشون میشم یا نه؟!؟!؟؟
به هر حال . . . البته اگه نظر فنی بخواین مدیر عزیزمون بهتر میتونن کمک کنن حتما... هم خیلی باسواد هستن و هم مهربان...
اما حالا منم نظرم ر میگم ... هرچند زیاد از من انتظار نداشته باشین که خوب باشه نظرم و کمک کنه اما به هر حال :
اسکیس زدن مخصوصا برای شما که اگه اشتباه نکنم ترم 2 هستین و یه سالی تا کنکور وقت دارین خیلی خیلی مهمه و ازاونجاییکه میدونم ارشد واستون مهمه پس به اونچه که میگم خوب دقت کنین :
اسکیس یه فراینده که شامل مراحل قبل از طراحی - خود طراحی - شیت بندی و پرزانته(راندو) میشه...
هرکدوم از این مراحل فن خودش ر داره و هرکسی ممکنه در یکی خیلی قوی باشه یا توی همه...
اما در برخورد با اسکیس و طراحی چند حالت وجود داره : یه بار شما وقت دارید مثلا یک ترم که روی طراحی یه هتل یا مسجد یا هرچیزی کارکنید...
یه بارم کنکوریه که فقط 4ساعت وقت دارید و دسترسی به هیچ منبع خارجیی بجز ذهن خودتون و دست خودتون ندارید...
اما فرض میکنم شما واسه یه اسکیس وقت دارید که ببرید بدید به استاد و فرض میکنم موضوعش همون باجه روزنامه فروشی باشه :
روندیکه اسکیس زدن شما باید داشته باشه اینجوریه :
یه بار اینجوری که من میگم اسکیس بزنید تا فرقش ر ببینین و پیشرفتیکه قول میدم خواهید داشت :
مرحله اول :»
یادتون باشه موضوع ر فرض کردم همون روزنامه فروشی :
برید به یه باجه روزنامه فروشی توی محلتون یا هرجای شهرتون ( من توی شیراز یادم میاد پارسال که اومدم دیدم به مبلمان شهری خیلی بها میدن و خوب کارکردن)
یه باجه ر دقیق و با چشم یه معمار ببینین( نه به چشم یه عابر یا کسی که میخواد روزنامه بخره گفتم به چشم یه معمار ها)
به عملکرداییکه توش اتفاق میفته و فضاهاییکه نیاز داره...
بعد ازش عکس بگیرید و ثبتش کنید...
از همه مهمتر روی کاغذ بکشیدش...
یه سوال ( اگه یه باجه ای ر که هست و وجود داره ر شما نتونید بکشید چطور خواهید توانست یه باجهای ر که وجود نداره و تو خیالتونه ر بکشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/)
تمام مطالبی که از این تجربه بدست اوردین ر ثبت کنید
مرحله دوم :
یه سری به اینترنت بزنین و سرچ کنید و عکسهایی از باجه هاییکه توی دنیای مدرن میساغزن ر ببینین...
چند نمونش ر انتخاب کنید و روی کاغذ آ4 سیاهو سفید پرینت کنین
بعد روش پوستی بزارین و اونو بکشین...
ببینین چه نظری درمورد بهبودش دارین... هرجاییش ر که فک میکنید میتونید تغییر بدین تا بهتر بشه ر تغییر بدین و بکشین و کمی رنگ بزارین روش...
تمام مدارک این مرحله ر هم ثبت کنین
حالا شما چند مورد دیدین از نزدیک و چند مورد ایدهآل از اینترنت و...
ذهنتون پر ایده میشه...
میدونید چیکار کنیدو ....
مرحله سوم :
حالا تمام ایدهاتون ر با توجه به مکانی که باجتون اونجاست باهم ادغام کنید...
لازم به گفتن نیست که باجهای که توی شیراز شما ساخته میشه با باجه ای که توی رشت ما ساخته میشه زمین تا آسمون میتونه متفاوت باشه
هر عنصر معماری باید معرف فرهنگ و خصوصیات قومی و ملیتی ساکنانش هست...
بنا بر این این المانها ر با ایده های قبلی قاطی کنین و طراحی کنین...
تازه این شد طراحیش
شیت بندی و پرزانته ر بعدا توضیح میدم
تا حالا اینجوری کار کردین همشیره؟شما تا کنکور یه سال وقت دارین!زیاد نیست اما کم هم نیست!
من حاظرم اگه دوست داشتین باهم توی همین فضاییکه به لطف پیشرفت تکنولوزی بوجود ا.مده باهم کارکنیم
شما 56 هفته وقت دارین که بگیم 16 هفته امتحان و ... میشه 40 تا
اگه هفتهای روی یه موضوع باهم کارکنیم قول میدم نتیجه کنکورتون طوری میشه که خودتون هم باور نکنین...
البته مطمئنا اگه کلاس برین یا پیش یه کسیکه وارد باشه نتیجه خیلی بهتر خواهد بود اما به هر حال..............
من دیگه دستم خسته شد اینقد تایپ کردم... ببخشید پرحرفم و سر شما هم درد گرفت
به هرحال
به حرفام خوب دقت کنین و اینجوری اسکیساتون ر ببرین جلو
به شدت تغییر خواهد داشت
پرسپکتیوم یه سری کلکهایی داره که سر موقعش یادتون میدم
اینکه چه جوری نما یا پلان ر به پرسپکتیو تبدیل کنین . . .
اینها همش راه داره...
یاد میگیرین قصه نخورین...
مثل اینکه من نظر فنی ندم بهتره . خودمم قاطی کردم که چی گفتم و چی نگفتم . . .
موفق باشی ایشاللا