بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sharlin

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجمشو کم کردم

تبسم

عضو جدید
سلام دوستان!من اومدم اعتراف کنم که بلد نیستم میز و صندلی بکشم:redface: کسی میتونه بهم یاد بده البته از رو کتاب خوندم ه باید از توی یه مکعب در بیارم میز و صندلی رو اما پایه هاش همیشه مشکل داره و مثل نقاشی کودکان میشه.خصوصا تو پرسپکتیو .اگه میز گرد باشه که دیگه .............................مرسی اگه کشیدن میز و صندلی رو بگین:gol:

ارشیتکت86

عضو جدید
سلام ما هم این ترم طرح 2 خانه مسکونی طراحی میکنیم سخته بعد این همه توهمی کار

کردن گیج شدم چیجوری کار کنم کارای اجراشده رو ببینم یا کارای معماری بزرگو؟:(

Archi_Nick

عضو جدید
سلام مام من این ترم طرح 2 دارم ولی نمی دونم موضوعش چیه؟
احتمالا همون مسکونیه!

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم منم خیلیییییییییییییی کاراتونو دوست دارم کارای خودمم تعریف نباشه بد نیست....
میشه یه لطف کنید بر اساس تجربیاتتون بگین که به نظر تون کار با چه وسیله ای واسه راندو از همه راحتتره و یاد گیریش؟؟؟
ممنونم

آخرین ویرایش:

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان!من اومدم اعتراف کنم که بلد نیستم میز و صندلی بکشم:redface: کسی میتونه بهم یاد بده البته از رو کتاب خوندم ه باید از توی یه مکعب در بیارم میز و صندلی رو اما پایه هاش همیشه مشکل داره و مثل نقاشی کودکان میشه.خصوصا تو پرسپکتیو .اگه میز گرد باشه که دیگه .............................مرسی اگه کشیدن میز و صندلی رو بگین:gol:

سلام

هیچ اشکال نداره که بلد نیستین...
من براتون میکشم و میزارم تا ببینین . . .

Pedram-viva

کاربر بیش فعال
چرا کسی اینجا نیست؟
من قبلا با این تاپیک خیلی حال می‌کردم.
اما حالا سوت و کور شده
ما قرار بود همگی روی راندوی یک موضوع کار کنیم و کارامونو با همدیگه مقایسه کنیم و به اشکالاتمون پی ببریم.
پس چرا بی خیال شدین؟

shahkoorosh

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرودگاه داخلی شیراز

فرودگاه داخلی شیراز

طراحی معماری 4 - فرودگاه داخلی شیراز
ایده طراحی: گل نیلوفر یا همان "لوتوس" که در تخت جمشید به وفور استفاده شده است.
خطوط استفاده شده در پوستر؛ مسیر های هوایی فرودگاه شیراز هستند که در قسمتی که به هم متصل میشوند فرودگاه قرار میگیرد.
(لینک تصویر اصلاح شد)

asal sadra

عضو جدید
چرا کسی اینجا نیست؟
من قبلا با این تاپیک خیلی حال می‌کردم.
اما حالا سوت و کور شده
ما قرار بود همگی روی راندوی یک موضوع کار کنیم و کارامونو با همدیگه مقایسه کنیم و به اشکالاتمون پی ببریم.
پس چرا بی خیال شدین؟
خووب اخره تابسونه دیگه .. ینی اخر تنبلی...:redface:
ولی من به شخصه یکم با موضوعات مشکل داشتم ....

shandy

عضو جدید
سلام مام من این ترم طرح 2 دارم ولی نمی دونم موضوعش چیه؟
احتمالا همون مسکونیه!
اگه کمی بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکتون کنم.اخه مجتمع مسکونی چند طبقه و چند واحد.من ایران تموم نکردم و سیستمش نمیدونم ولی خشحال میشم کمکتون کنم.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
من اسن همه وقت نبودم ببین چه خبره اینجا
کی به کیه؟
خوبین همه؟؟؟

Pedram-viva

کاربر بیش فعال
ما همه خوبیم. شما خوبی؟
میشه لطف کنی یه کاری کنی که این تاپیک از سوت و کوری در بیاد:(

Archi_Nick

عضو جدید
shandyعزیز از این که میخایی کمکم کنی خیلی ممنون ولی هنوز مشخصات(سایت-متراژ و..)طرح معلوم نیست ولی اگه معلوم شد حتما ازت کمک میگیرم.بازم ممنون

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
خسته نباشی استاد ام اچ

اول اینکه ممنون قابل دونستی و نطر منو پرسیدی

بعدشم این که یه تحول تو کارت ایجاد کردی خیلی خوبه یعنی اینکه جرات کردی و این بار کارا رو ترکیبی گذاشتی . به نظر من تحول حتی اگه هم بد باشه واسه بار اول خوبه چون میشه تجربه ولی واسه بار دوم میشه تکرار اشتباه تو این کار من همراهیت میکنم(تحول رو میگما)

شیت شماره2 :توی این شیت از سمت راست کارت واقعا خوشم اومد به به به خیلی بامزه هست

شیت شماره3 :تو این شیته یه نظرم 4 تا پرسپکتیو زیاده با 2 تا از اینام کار واضحی رو نشون دادی

شیت شماره4-5 : ببین شیت شماره 5 موفق تر از 4 هست پلان رو بالا تر از نما بکشی ابهت کارتو بیشتر نشون میده

نمای آخریه خیلی نازه

یه کوچولو به راندوی آسمونت بیشتر دقت کن راندوی آسمون اگه خوب باشه کار رو بامزه تر نشون میده

در کل خسته نباشی کار خوفی شده استاد
منو به خاطر جسارت در نظر دادن ببخش رفیق:w27:

LHM

عضو جدید
سلام ، من نمی تونم لینکهایی که دادینو ببینم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
فرح نوش جان من هیچ کدوم از عکسا رو نمیتونم ببینم
چرا؟

ارشیتکت86

عضو جدید
سلام اینم کار من بچه ها چقدر بیحال شدین چیکار میکنید:(من فردا اون یکیم میزنم با 1 عکس جدید پرسپکتیو داخلی هرکس داره بگه بهترین رو بگذاریم کارمو هم تاشب میزنم

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم قول میدم به عنوان آخرین کارم این کار رو بذارم.ببخشید به خاطر غیبت چند هفته ای.وضعیت خوبی واسه کارکردن نداشتم:w05:

hamed behdad

عضو جدید
سوال

سوال

]ببخشيد
مثل اينكه عكس راندو توي پست قبلي پاك شده
اينم از راندوي آبشار
سلام دوست عزیز شماره مازیک ها رو میگی؟
کارت خیلی قشنگ شده
ممنونم(اگه ممکنه یکم اموزشم بده نحوه کشیدن و رندو )
..........................................

[/quote]

Pedram-viva

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز
اول شماره ماژیک های آبی رو بهت بگم

touch=64 , kurecolor=330,302,304

والا آموزش که ....... . ببین یکم به خطوط ماژیک دقت کن. به ضخامت خطوط و کنتراست به وجود آمده در پایین آبشار بیشتر توجه کن
بعدش خودتم این کارو تمرین کن. اما یکبار تمرین کافی نیست. چند بار تمرین کن تا دستت روان بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.