بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m_architect

عضو جدید
اول بگم که کارت خیلی خوبه و اگه ایرادی می گیریم واسه اینه که کارات بهتر شه . در مورد کف سازیت باید بگم بهتره اگه مثلا کف سازیت موزاییکه یه تعداد از اونا برجسته کن. مثلا خط دورشو کامل بکش و با هاشور بهش تاکید کن. البته یادت نره با دورتر شدن جزییات کمتر میشه. توی رنگ کردن یک سطخم یادتون نره سفیدی باید تو کار باشه. در ضمن خطوط کف سازیت درست به گریز نرفته:D:D:D:D

تبسم

عضو جدید
مرسی anooshe جان وarchitectجان درست میگین تا فردا سعی میکنم کارمو درست کنم دوباره بزارم.تمام ایراداتی که گفتین الان متوجه شدم .انوشه جان درسته من اصلا به برگها توجه نکرده بودم:biggrin:برگاش شیشه ای هستن:biggrin:در مرد کف سازی هم من کلا با این کف سازی مشکل دارم سعی میکنم درستش کنم.مرسی:gol:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها میشه یه پالت رنگی خوب از ماژیک تاچ بهم معرفی کنین.
البته اینا رو دارم.به غیر از اینا:قهوه ای آر-93
cool gray cg-9
cool gray cg-1
marigold yr-24
blue gray bg-7
granium r15
sky blue 76
yellow grean 48
grean bg 50
141 buttercuo yello

لطفا بگین که هر کدوم چه رنگی هست.
ممنون.
منا جان من یه بار تو تاپیک کرکسیون اسکیس همه ی رنگا رو که برات گذاشتم
یه سری هم عسل جان تو تاپیک با هم راندو کنیم گذاشته

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
مرسی anooshe جان وarchitectجان درست میگین تا فردا سعی میکنم کارمو درست کنم دوباره بزارم.تمام ایراداتی که گفتین الان متوجه شدم .انوشه جان درسته من اصلا به برگها توجه نکرده بودم:biggrin:برگاش شیشه ای هستن:biggrin:در مرد کف سازی هم من کلا با این کف سازی مشکل دارم سعی میکنم درستش کنم.مرسی:gol:
ممنونم از همه
آخه فکر کردم اگه یه بار کار کودک رو بخواییم انجام بدیم پرسپکتیوا ساده میشن دیگه باید آماده باشیم

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
منا جان من یه بار تو تاپیک کرکسیون اسکیس همه ی رنگا رو که برات گذاشتم
یه سری هم عسل جان تو تاپیک با هم راندو کنیم گذاشته

سلام وروجک جان
اولا که من منا نیستم.ندا هستم.:smile:
دوما من که گفتم غیر از اینا چند تا دیگه معرفی کنین.:razz:
سوما من رنگای ماژیک تاچ میخوام اونا که عسل گذاشته کیوکالره.:evil:
حالا با توجه به این سه نکته چند تا رنگ معرفی کن بی زحمت;)

تبسم

عضو جدید
من سعی کردم یه سری از ایرادامو بر طرف کنم اما بازم کلی ایراد داره جدا از بحث راندو کردن توی پرسپکتیو این ستون ها و دایره ی شیشه ای بالا هم مشکل دارم کسی میتونه درستش رو ترسیم کنه من ببینم چه جوری باید بکشم بدون استفاده از ماژیک فقط نحوه ی درست ترسیم کردن. بعد دیوار روبه رو هم نمی دونم باید چه جوری راندو کرد.انوشه جان الان مشکل شیشه در بر طرف شد؟یا نه؟در مورد کف هم به یه گریز بدم اما در مورد اینکه گفته بودین بر جسته باشه چند تاش فکر کنم نشد باز. یه سوال دیگه این کناره های کف سطوح چه جوری باید راندو کرد که تمیز باشه چون زاویه دارارو اصلا بلد نیستم

asal sadra

عضو جدید
من سعی کردم یه سری از ایرادامو بر طرف کنم اما بازم کلی ایراد داره جدا از بحث راندو کردن توی پرسپکتیو این ستون ها و دایره ی شیشه ای بالا هم مشکل دارم کسی میتونه درستش رو ترسیم کنه من ببینم چه جوری باید بکشم بدون استفاده از ماژیک فقط نحوه ی درست ترسیم کردن. بعد دیوار روبه رو هم نمی دونم باید چه جوری راندو کرد.انوشه جان الان مشکل شیشه در بر طرف شد؟یا نه؟در مورد کف هم به یه گریز بدم اما در مورد اینکه گفته بودین بر جسته باشه چند تاش فکر کنم نشد باز. یه سوال دیگه این کناره های کف سطوح چه جوری باید راندو کرد که تمیز باشه چون زاویه دارارو اصلا بلد نیستم

تبسم جان باید بالا و پایین ستون بیضی باشه نه دایره با توجه به اینکه پرسپکتیوت یه نقطه ی هم هست از نقطه گریزت استفاده کن باید بیضیتو تو یه , یک چهار ضلعی که از نقطه گریزت بدست میاری جا کنی...
یه چیزه دیگه هم تناسبات که یکم رعایت نکردی اگه کف موزاییکه باید حدود 30*30 باشه که در این صورت اگه وسط استوانت جای نشستنه پس کوچیکه و ارتفاع در کمه باکس گلتم ارتفاش نمیخوره..
پایین و بالای در هم برای نشون دادن عمق نباید زاویه میدادی مثلا پایین در گوشه باید امتداد خط کفت که صاف هستو میرفتی تا ضخامت دیوار مشخص میشد...
امیدوارم متوجه شده باشی ... ;)
(( متاسفانه وقت و حسش نبود بکشم اخه میخواسم یه جور قشنگی بکشم که منظورمو بفهمی ببخشیدا...:redface: ))
موفق باشی عسیسم:gol:

معمارباشی

عضو جدید
آموزش راندو از پایه ... ( تصویری )

آموزش راندو از پایه ... ( تصویری )

سلام ...

هر هفته یه موضوع کلی مثل درخت - آب - سنگ - و .... می گیم و روش تمرین می کنیم ... منم چند تا کتاب داخلی و خارجی دارم اسکن می کنم می زارد هر فصل رو ... بعد هر کس هر چقدر که رسید با هر شیوه ای کار می کنه و در طول هفته می زاره ...

برای شروع من یه نمونه میزارم ... مثلا درخت ...:

1-

2-

3-

4-

5.1

5.2

5.3

ادامه دارد ...

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ممنون
من از هر جا که تاحالا تمرین نکردم شروع میکنم

ارشیتکت86

عضو جدید
wowمیبینم تو این15 روزی که نبودم خیلی کارا کردید بچه فعالامون کوشن پس؟چرا کارا کم تحویل میدید؟خانه ابشار که فقط من ومنیر جون کار وروجکم که2 نفر بیشتر راندو نکرده بودن

ایشالا این کار معمار جون که پرسپکتیو داخلیه وحساسیت های خودشو داره خوب کار کنیم

اهان انوشه جون شما کجایی؟archi_arch قرار بود یه تمرین بده اینجا چه خبره؟:eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.