من سعی کردم یه سری از ایرادامو بر طرف کنم اما بازم کلی ایراد داره جدا از بحث راندو کردن توی پرسپکتیو این ستون ها و دایره ی شیشه ای بالا هم مشکل دارم کسی میتونه درستش رو ترسیم کنه من ببینم چه جوری باید بکشم بدون استفاده از ماژیک فقط نحوه ی درست ترسیم کردن. بعد دیوار روبه رو هم نمی دونم باید چه جوری راندو کرد.انوشه جان الان مشکل شیشه در بر طرف شد؟یا نه؟در مورد کف هم به یه گریز بدم اما در مورد اینکه گفته بودین بر جسته باشه چند تاش فکر کنم نشد باز. یه سوال دیگه این کناره های کف سطوح چه جوری باید راندو کرد که تمیز باشه چون زاویه دارارو اصلا بلد نیستم
تبسم جان باید بالا و پایین ستون بیضی باشه نه دایره با توجه به اینکه پرسپکتیوت یه نقطه ی هم هست از نقطه گریزت استفاده کن باید بیضیتو تو یه , یک چهار ضلعی که از نقطه گریزت بدست میاری جا کنی...
یه چیزه دیگه هم تناسبات که یکم رعایت نکردی اگه کف موزاییکه باید حدود 30*30 باشه که در این صورت اگه وسط استوانت جای نشستنه پس کوچیکه و ارتفاع در کمه باکس گلتم ارتفاش نمیخوره..
پایین و بالای در هم برای نشون دادن عمق نباید زاویه میدادی مثلا پایین در گوشه باید امتداد خط کفت که صاف هستو میرفتی تا ضخامت دیوار مشخص میشد...
امیدوارم متوجه شده باشی ...

(( متاسفانه وقت و حسش نبود بکشم اخه میخواسم یه جور قشنگی بکشم که منظورمو بفهمی ببخشیدا...

))
موفق باشی عسیسم