بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من کارت خیلی عالیه! خط قوی داری.فقط همونطور که دوستمون گفت اگه هاشورهای روی سقف رو با اعتماد به نفس بیشتر و قدرت بیشتری میکشیدی خیلی بهتر بود!:victory:
منتظر کارای خوب بعدیت هستیم!;)

بچه ها لطفا از تینی پیک استفاده نکنین چون واسه خیلیها فیلـتر شده.یه سری سایت تو این تاپیک گفته شده که میتونین از اونها استفاده کنید
کسایی هم که نمیدونن چه جروی عکس بذارن از اینجا میتونن کمک بگیرن
طریقه قرار دادن عکس بر روی سایت

بچه ها این سومین راندومه نظرتون چیه ....

سلام هرچند من کوچیک تر از این حرفام که بخوام نظر بدم ولی به نظر من که خیلی خوبه. فقط یه سؤال،آسمونو به هر صورتی بخوایم میشه راندو کرد؟

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من اون خونه بالا سمت چپ پرسپکتیوش مشکل داره ...
و شاید تنوع رنگت زیاده
البته من در حدی نیستم که بخوام نظر بدم ولی تا اساتید ما بیان ، نظر میدیم تا یکم اکتیو شیم

رو کار من هم نظر بدین ...

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسکیـــــس

اسکیـــــس

بچه ها این یه اسکیس از یه دکه روزنامه فروشیه بی کار بودم ، زدم 15 رقیقه هم بیشتر طول نکشید ....
شما هم اگه دوس دارین بزنین و بذارین تا همه ببینن
ایده من یه روزنامه مچاله بوده ...
خوب نشده ، اومدم که با کمک شما بهترش کنم ...
خوشحال میشم کارای قشنگ شما رو ببینم
همه چیزش ازاده ... یه پرسپکتیو هم بسه ...
منتظرم ... ( این سومین اسکیس اینجوریه منه ، شما که استاد ما هستین )

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام هرچند من کوچیک تر از این حرفام که بخوام نظر بدم ولی به نظر من که خیلی خوبه. فقط یه سؤال،آسمونو به هر صورتی بخوایم میشه راندو کرد؟

مرسی ، خب همه چی بستگی داره به صلیقه خودت ...
این جزو ساده ترین راندوهای آسمونه ...
اره یه بار دیدی یکی آسمونش رو سبز کرد ، به قول یکی از اساتید باید طوری بکشی که مفهوم رو منتقل کنی ...

rozhann

مدیر بازنشسته
:D ای بابا اگه ریا نباشه ....
نمیدونم ، شاید بخاطر ADSL ...
از دوست عزیزمون تقاضا میکنیم عکس ها رو با حجم کمتر upload کنن و دوباره بفرستن
در ضمن آبجی کار بدرد نخور ما رو هم کرکسیون کن
قول میدم با کرکسیون های شما دوستان دستم قوی شه ...
شما هم کاراتون رو بذارین
آخه من وقتی هیچی نمیبینم چی بگم.
شماها دارین منو دق میدین:cry:.
من هیچی نمیبینم.یکی یه کاری کنه.:(

mahyar550

عضو جدید
سلام ساراجان
اگر بتونی شیت هایی به صورت اسکیسی در سایت قرار بدی خیلی خوب می شود.
باز هم مرسی

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی برای من همش باز میشه . چرا باز نمشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! شاید از اینترنت شماست !

آپدیتش نکرده بودم چون یادم رفته بود یه همچین تاپیکی دارم :d
اگه همه مشکل دارن دوباره آپ میکنم

Nacn_arc

عضو جدید
:D ای بابا اگه ریا نباشه ....
نمیدونم ، شاید بخاطر ADSL ...
از دوست عزیزمون تقاضا میکنیم عکس ها رو با حجم کمتر upload کنن و دوباره بفرستن
در ضمن آبجی کار بدرد نخور ما رو هم کرکسیون کن
قول میدم با کرکسیون های شما دوستان دستم قوی شه ...
شما هم کاراتون رو بذارین

مجددا دو تا كار قبليم رو آپلود ميكنم با حجم كمتر براي دوستاني كه نتونسته بودند ببينند.. .

چند تا كار جديد ديگه روهم ميذارم كه پست براي بقيه دوستان تكراري نباشه;)

ممنونم به خاطر نظرات خوبتون.خوشحال ميشم باز هم نظر بديد:)

آخرین ویرایش:

Nacn_arc

عضو جدید

ببين به نظر من كارت خوب شده فقط يه مقدار شايد آسمون نداشتن كارت و مهم تر از اون نداشتن خط انرژي باعث شده آدم احساس كنه داخل يه فضاي بسته رو كشيدي و حس فضاي باز رو به آدم نده (البته يه مقدار هم علتش مربعي بودن زمينت هست)

سايه هم نكشيدي..سايه خيلي مهمه.باعث ميشه حجمت بشينه توي فضات و روح بگيره كه البته خط انرژي هم تو اين مورد خيلي موثره

راندوتم به نظر من خوبه فقط سعي كن توي راندوي معماري ،مثل نقاشي رنگ نكني.. .يعني يه مقدار راحت تر و با دست آزادتر راندو كن اگه خطت كج شد هم باز روش يه خط جديد بكش يا اگه رنگت دقيقا داخل سطحت نبود و كمي بيرون زد هم ايرادي نداره...شايد در بعضي جاها بهتر هم بكنه كارت رو

موفق باشي ;);)

آخرین ویرایش:

Nacn_arc

عضو جدید

بچه ها این سومین راندومه نظرتون چیه ....

كارت خوب شده،دستت هم آزاد بوده كه خيلي خوبه...:smile:

سايه هاي كارت رو كامل نذاشتي انگار

من اگه جاي تو بودم رنگ آسمون رو به خط پاييني آسمون ختم نميكردم يعني ماركر آبي رو از خط بالايي ِ آسمون ميكشيدم و به حجمم ختم ميكردم...باعث ميشه تاكيد بيشتري روي معماريت باشه
( به نظر من غير از حجم معماري ، هر چيز ديگه اي كه كشيده ميشه بايد در جهت تعريف معماريت
باشه و كمك كنه كه بهتر معماريت رو بيان كني..)

خورشيد رو هم طوري ميذاشتم كه بخشيش پشت ابر قرار بگيره .. .

در كل خوب شده كارت اميدوارم نظرم برات مفيد باشه;)

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببين به نظر من كارت خوب شده فقط يه مقدار شايد آسمون نداشتن كارت و مهم تر از اون نداشتن خط انرژي باعث شده آدم احساس كنه داخل يه فضاي بسته رو كشيدي و حس فضاي باز رو به آدم نده (البته يه مقدار هم علتش مربعي بودن زمينت هست)

سايه هم نكشيدي..سايه خيلي مهمه.باعث ميشه حجمت بشينه توي فضات و روح بگيره كه البته خط انرژي هم تو اين مورد خيلي موثره

راندوتم به نظر من خوبه فقط سعي كن توي راندوي معماري ،مثل نقاشي رنگ نكني.. .يعني يه مقدار راحت تر و با دست آزادتر راندو كن اگه خطت كج شد هم باز روش يه خط جديد بكش يا اگه رنگت دقيقا داخل سطحت نبود و كمي بيرون زد هم ايرادي نداره...شايد در بعضي جاها بهتر هم بكنه كار

موفق باشي ;);)

مرسی از چیزی که گفتی تو کارام حتما تاثیر میدم فقط پس من اینم بگم که نداشتن آسمون بخطر این هست که هر دو تا دیواره ارتفاع بلندی دارن(اینو استاد درسمون تعین کرده بود) واسه همین تو پرسپکتیوش آسمون دیده نمیشد

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از چیزی که گفتی تو کارام حتما تاثیر میدم فقط پس من اینم بگم که نداشتن آسمون بخطر این هست که هر دو تا دیواره ارتفاع بلندی دارن(اینو استاد درسمون تعین کرده بود) واسه همین تو پرسپکتیوش آسمون دیده نمیشد

البته به خاطر اینکه دید ناظر شما از بالاست پس بدیهیه که یا نباید آسمون گذاشت یا آسمون رو تو خط دید ناظر گذاشت
و راندوش رو هم با نظر دوستمون موافقم

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
كارت خوب شده،دستت هم آزاد بوده كه خيلي خوبه...:smile:

سايه هاي كارت رو كامل نذاشتي انگار

من اگه جاي تو بودم رنگ آسمون رو به خط پاييني آسمون ختم نميكردم يعني ماركر آبي رو از خط بالايي ِ آسمون ميكشيدم و به حجمم ختم ميكردم...باعث ميشه تاكيد بيشتري روي معماريت باشه
( به نظر من غير از حجم معماري ، هر چيز ديگه اي كه كشيده ميشه بايد در جهت تعريف معماريت
باشه و كمك كنه كه بهتر معماريت رو بيان كني..)

خورشيد رو هم طوري ميذاشتم كه بخشيش پشت ابر قرار بگيره .. .

در كل خوب شده كارت اميدوارم نظرم برات مفيد باشه;)
مرسی از راهنماییت .
یه سوال : واسه کشیدن باغچه تو پرسپکتیو ، چقدر باید به زمین بپردازیم
اگه همراه با یه عکس توضیح بدی ممنون میشم .

تبسم

عضو جدید
سلام به همه
یه دنیا مرسی که کاراتونو گذاشتین
به من که خیلی کمک میکنه
میشه در مورد خط انرژی با نمونه توضیح بدین؟من نمیدونم
و اینکه برای اسمون کشیدن چه جوری باید کار رو از حالت بچه گانه و نقاشی خارج کنم؟
و من تعریف اقای مهدی نژاد رو شنیدم . خصوصا جزوه پرسپکتیوشون اگه دارین میشه بزارین ما هم استفاده کنیم .
در مورد رنگ مقوا چی؟کلا برای کار چه رنگ هایی بهتره؟
مرسی:gol:

Nacn_arc

عضو جدید
مرسی از راهنماییت .
یه سوال : واسه کشیدن باغچه تو پرسپکتیو ، چقدر باید به زمین بپردازیم
اگه همراه با یه عکس توضیح بدی ممنون میشم .

خب بستگي به كارت داره.. .يه جايي ممكنه هدفت از ترسيمت نشون دادن لندسكيپ و منظرو... باشه.يعني طراحي خاصي براي لندسكيپ كردي و حتما مي خواي نشونش بدي...خب اونجا ممكنه خيلي ظريف و دقيق بكشي و حتي نوع گياه ها رو ممكنه بخواي نشون بدي.. .اما توي پرس هاي معمولي خودمون( مثل اين كاري كه من كشيدم) علي رقم داشتن ظرافت و دقت نبايد طوري ترسيم كرد كه كار "پرداخت شده " نظر بياد! يعني اونقدر زياد وارد جزئيات شد كه از كار معماري به نقاشي تبديل شه.. .
به نظر من يكي از خوبيهاي پرسپكتيو خارجي همين باغچه ها و فضاهاي سبزه .كه كارت رو قشنگ ميكنه.و هم اينكه ميتوني به عنوان پركننده شيت ازش استفاده كني و يا حتي بعضي وقتا براي پنهان كردن اشكالات معماري ! :Dبگذريم حالا!!
تو اين كاري كه من گذاشتم، نشون دادن تاثير فضاي سبز و لندسكيپ در جذابيت فضاي معماري مهم هست، علاوه براين شكستن سردي فضا (با آوردن رنگ قرمز) ،پركردن فضاهاي خالي كار، چشمگير شدن راندو،...از اهداف ديگه هست كه البته نميدونم تا چه حد موفق بوده!
نميدونم توضيحاتم به دردت خورد يا نه! اميدوارم مفيد باشه ;)

Nacn_arc

عضو جدید
سلام به همه
یه دنیا مرسی که کاراتونو گذاشتین
به من که خیلی کمک میکنه
میشه در مورد خط انرژی با نمونه توضیح بدین؟من نمیدونم
و اینکه برای اسمون کشیدن چه جوری باید کار رو از حالت بچه گانه و نقاشی خارج کنم؟
و من تعریف اقای مهدی نژاد رو شنیدم . خصوصا جزوه پرسپکتیوشون اگه دارین میشه بزارین ما هم استفاده کنیم .
در مورد رنگ مقوا چی؟کلا برای کار چه رنگ هایی بهتره؟
مرسی:gol:

دوست خوبم،تا جايي كه من ميدونم آقاي مهدي نژاد جزوه اي ندارند يا اگرهم داشته باشند زمان ما جزوه نمي دادند!

در مورد خط انرژي توي لينك هاي قبلي يه كمي توضيح دادم (توي نقد كار يكي از دوستان)، حتما اونو بخون باز اگه سوالي داشتي از من در خدمتم:smile:...
توي همه ي كارهايي كه تا الان گذاشتم (توي همين پست) كمابيش ميتوني ببينيش خط انرژي رو;)

آخرین ویرایش:

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب بستگي به كارت داره.. .يه جايي ممكنه هدفت از ترسيمت نشون دادن لندسكيپ و منظرو... باشه.يعني طراحي خاصي براي لندسكيپ كردي و حتما مي خواي نشونش بدي...خب اونجا ممكنه خيلي ظريف و دقيق بكشي و حتي نوع گياه ها رو ممكنه بخواي نشون بدي.. .اما توي پرس هاي معمولي خودمون( مثل اين كاري كه من كشيدم) علي رقم داشتن ظرافت و دقت نبايد طوري ترسيم كرد كه كار "پرداخت شده " نظر بياد! يعني اونقدر زياد وارد جزئيات شد كه از كار معماري به نقاشي تبديل شه.. .
به نظر من يكي از خوبيهاي پرسپكتيو خارجي همين باغچه ها و فضاهاي سبزه .كه كارت رو قشنگ ميكنه.و هم اينكه ميتوني به عنوان پركننده شيت ازش استفاده كني و يا حتي بعضي وقتا براي پنهان كردن اشكالات معماري ! :Dبگذريم حالا!!
تو اين كاري كه من گذاشتم، نشون دادن تاثير فضاي سبز و لندسكيپ در جذابيت فضاي معماري مهم هست، علاوه براين شكستن سردي فضا (با آوردن رنگ قرمز) ،پركردن فضاهاي خالي كار، چشمگير شدن راندو،...از اهداف ديگه هست كه البته نميدونم تا چه حد موفق بوده!
نميدونم توضيحاتم به دردت خورد يا نه! اميدوارم مفيد باشه ;)

مرسی از توضیحاتت ، اگه همینجوری پیش بره فکر کنم بالاخره کار خوب شه
دوست عزیز اگه لطف کنی شما هم کاراتا بذار که هم ما از روش چیزی یاد بگیریم و هم اگه دوست داشتی اساتید هم رو کارت نظر بدن ...

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوباره به تمام دوستان
لازم دیدم کلاسمونو رسمی تر کنم
به خاطر همین از تمامی دوستانی که اعلام امادگی کردند لیستی تهیه میکنم و حضور غیاب خواهیم داشت همینطور اگر عزیزان دیگه ای هم بهمون بپیوندند به لیست اضافه میشن
غیبت غیر موجه بیشتر از سه جلسه بی توجهی به کلاس محسوب شده وبه منزله حذف از کلاس است
ازتون میخوام قواعدو رعایت کنید تا کلاسی با ارزش و مفید داشته باشیم
کارها باید تا زمان مقرر توی تاپیک قرار بگیرند و پس از اون زمان همگی در مورد کارها صحبت خواهیم کرد
همگی در کمال احترام با هم برخورد خواهیم داشت
از همه شما که در حفظ فضایی دوستانه تلاش میکنید نهایت سپاس رو دارم
زمان تحویل اولین موضوع : 14 فروردین

آخرین ویرایش:

rozhann

مدیر بازنشسته
سلام.ببخشید تشکرم ته کشیده.باشه طلبتون از نوع خیلی زیادش.
من خیلی دنبال پلان های رودولف بودم ، میتونین راهنماییم کنین از کجا گیر بیارم؟

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مجددا دو تا كار قبليم رو آپلود ميكنم با حجم كمتر براي دوستاني كه نتونسته بودند ببينند.. .

چند تا كار جديد ديگه روهم ميذارم كه پست براي بقيه دوستان تكراري نباشه;)

ممنونم به خاطر نظرات خوبتون.خوشحال ميشم باز هم نظر بديد:)
خیلی خوب شده
مخصوصا از این فرم کارا خیلی خوشم میاد

خسته نباشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.