من که نمیتونم عکسا رو ببینم
ممنونمدوستان حالا تا وقتی که پست ها منتقل نشده شما بیاین تو اون پست .
حداقل اون پست هم زود تر اکتیو شه ... منتظرتونم
یا علی ... موفق باشید![]()
نه خوب بود نه بد !! مهم نفس عملههمچنین به شما مهیار جان تبریک می گم به خاطره اینکه جرئت کردی و با بزرگتره خودت مسابقه دادی و اسم شما در برگزیده ها بود
![]()
منم نمیبینم.
آقا امیر شما چشم بصیرت دارین؟![]()
من هیچکدوم از عکسا رو نتونستم ببینم
یعنی میخواید بگید که از روی اون کشیدین ؟ یا همونی که توی کتاب مهدی نژاد چاپ شده ماله شماست ؟؟![]()
ممنـــــون از استقبال گرمتـون ....![]()
رابین عزیز اسمتو نمیدونمای بابا اگه ریا نباشه ....
نمیدونم ، شاید بخاطر ADSL ...
از دوست عزیزمون تقاضا میکنیم عکس ها رو با حجم کمتر upload کنن و دوباره بفرستن
در ضمن آبجی کار بدرد نخور ما رو هم کرکسیون کن
قول میدم با کرکسیون های شما دوستان دستم قوی شه ...
شما هم کاراتون رو بذارین
با نظرتون موافقم به خاطر همین گفتم همه با هم موضوعو انتخاب کنیمفكر ميكنم اين موضوع زيادي ساده باشه...هر چند مهمه اما ميخوام پيشنهاد بدم يه بنايي رو طراحي كنيم كه درختم همراه اون كار كنيم....مثلا يه مسافرخونه ي كوچيك تو يه دشت يا جنگل....كه به احترام دوست عزيزمون فضا درختم داشته باشه....نظرتون چيه...؟![]()
سلام ، حتما این کار رو بکن ...خیلی دوست دارم یکی از کارامو بزارم تا نظراتتون راجع بهش بشنوم اما چطوری بزارم؟
عکسا شو بزار تا کمکت کنمسلام من ميخوام چندتا در ورودي راندوكنم نميدونم چه جوري بايد شروع كنم و كار كنم ميشه كمكم كنيد؟![]()
چشم ما در خدمت هستیم ... فقط من دقیقا متوجه نشدم .... این درخته ... ؟ممنونم
رابین هود جان فعلا قدم رو چشم ما بذار بیا همین جا تا اگر منتقل شدیم همه با هم میریم دیگه
امیدوارم این کار واسه هممون مایه پیشرفت باشه
به نظر من کارت خیلی عالیه! خط قوی داری.فقط همونطور که دوستمون گفت اگه هاشورهای روی سقف رو با اعتماد به نفس بیشتر و قدرت بیشتری میکشیدی خیلی بهتر بود!
بچه ها لطفا از تینی پیک استفاده نکنین چون واسه خیلیها فیلـتر شده.یه سری سایت تو این تاپیک گفته شده که میتونین از اونها استفاده کنیدسلام ، حتما این کار رو بکن ...
باید تو یک سایت آپلود کنی ، مثه www.tinypic.com ، بعد که عکست آپلود شد آدرسه عکست رو از باکس Direct Link for Layouts کپی میکنی ، بعد قسمتی که داری پستت رو مینویسی روی دکمه " قرار دادن عکس " کلیک کرده و آدرسه عکستو قرار بدی ..
نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه
اگه دوستان سایت های بهتری بلدن بگن که منم از اون ساین ها آپلود کنم ...