بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت picup.ir امتحان کردی ;)
من شیت از کجا پیدا کنم ... کسی شاسی اضافه نداره :D
آره رابین جان اونم امتحان کردم
:)بیا خودم بهت برسونم
من که searchکردم تونستم پیدا کنم تازه بازم بهترین ها نیست
کار دانشجوهای مختلف

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

این یکی از شیت هایی هست که پیدا کردم
ار نقاط قوتش اینکه تقریبا تمام چیزهایی که باید تو یه شیت باشه داره
اما یه نقطه ضعفش اینکه من فکر میکنم قسمت پایین شیت خیلی سنگین تر از بالای اونه وپرسپکتیو دید پرنده اگر یکم به سمت بالا و چپ میرفت بهتر بود

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نکات مثبتی که تو این کار هست یکی راندو هست که با اینکه رنگ هارو تو چند نقطه بیشتر استفاده نکرده اما بجاست ، اطلاعات یک شیت کامل رو تقریبا داره و اینکه واینکه قسمت ورودی نمایشگاه رو به صورت خوبی درآورده(نقطه دعوت)

در مورد نقطه ضعف کار هم واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه ولی طبق چیزی که از دیاگرام فهمیدم دیاگرام نداره

آخرین ویرایش:

amirabas_ali

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابع معماری-معماری و معماری منظر کارشناسی ارشد

منابع معماری-معماری و معماری منظر کارشناسی ارشد

سلام.
واسه بچه هایی که دنبال منابع کنکور هستند
امیدوارم بدردتون بخوره:)http://persiandrive.net/302532
راستی یه سری هم به این سایت بزنید
WWW.MIHRAB.BLOGFA.COM

• Like
واکنش ها: zfs

hs15

عضو جدید
رنگ لعابی

رنگ لعابی

سلام بچه ها کی تا حالا با رنگ لعابی کار کرده ؟:gol::)

• Like
واکنش ها: N.K

سناتور

عضو جدید
کارهای شما عالی بود ممنون ولی اگر لطف می کردید و می نوشتید که هر کدام چه پروژه ای بود خیلی خوب می شد................... ولی باز به شما تبریک می گوییم

اره واقعا اگه امکان داره بگید عنوان ساختمونشون چی هست ممنون میشم.....

واقعا جای تبریک داره...موفق باشید:)

حیدری الهه

عضو جدید
سلام بچه ها ;)
راستش چيزي كه براي ما دانشجويانه معماري مهمه داشتن دست و ذهن قوي هست كه اين كار هم جز با تمرين حاصل نميشه .
تمرين اينكار هم جز اسكيس زدن مداوم حاصل نميشه . :cool:
پس چون احتمالا همه ما سرمون خيلي شلوغه و تنبليمون مياد تنهايي بشينيم تمرين كنيم پس اينجا كه جمعمون جمع ميتونيم يه گروه اسكيس و در حقيقت كارگاه اسكيس داشته باشيم .
به اين ترتيب كه هر دفعه يك موضوع مطرح ميشه و با تعيين زماني براي طراحي هر كس طرح خودشو ميذاره تو تاپيك و بعد از پايان مهلت بهترين اسكيس انتخاب ميشه و براي جايزه هم از فرد برنده همه شركت كنندگان ازش تشكر ميكنن .

البته قرار نيست خيلي وقت بذاريم فقط براي اينكه ذهنمون با موضوعات مختلف درگير بشه ميگم

حالا اگه موافقين و كسي شركت ميكنه موافقت خودتون رو اعلام كنيد تا ان شاء الله شروع كنيم ;)
سلام خوبین؟من تازه عضو شدم و واقعا لذت بردم از فعالیتاتون.واقعا خسته نباشین :).منم میخوام تو کلاستون شرکت کنم ولی چون ترم2ام و نمیدونم از کجا باید شروع کنم ؟:(

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبین؟من تازه عضو شدم و واقعا لذت بردم از فعالیتاتون.واقعا خسته نباشین :).منم میخوام تو کلاستون شرکت کنم ولی چون ترم2ام و نمیدونم از کجا باید شروع کنم ؟:(
سلام دوست عزيز
اگه ميخواي توفعاليتا شركت كني به چند صفحه آخر مراجعه كنdoomanعزيز تمرين هايي رو شروع كردن با همين ها و با ما پيش برو
از هر جا شروع كني خودت بخواي موفق ميشي;)

amirabas_ali

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسکیس موزه کاشان

اسکیس موزه کاشان

اینم یک اسکیس از موزه باد کاشان ....------ نظرتون چیه ؟ واسه دیدنش به این آدرس مراجعه کنید. . . ممنون;)................

http://persiandrive.net/375179

----------------------------------------------------

يکي ناز مي کنه يکي محبت مي کنه .. . . . اوني که ناز ميکنه هميشه محبت مي بينه اوني که محبت مي کنه هميشه تنهاي تنهاست:(

arashitect

عضو جدید
اره واقعا اگه امکان داره بگید عنوان ساختمونشون چی هست ممنون میشم.....

واقعا جای تبریک داره...موفق باشید:)
شما لطف دارید.اما قبلا هم گفتم که مالکیت معنوی طرحها متعلق به بنده نیست .عکسها جهت اموزش ماکت اینجا قرار دارن نه اموزش طراحی.سوالی در مورد روش ساخت باشه با کمال میل در خدمت دوستان هستم.ببخشید.

zfs

عضو جدید
بچه ها كجا هستيد شما ؟ دومان عزيز منتظره تا 10 تا بشه تا ادامه كارها رو بگه:cry:
چی 10 تا بشه کامل توضیح بده.
من از اسکیس خیلی کم (تقریبا هیچی) نمی دونم، اگه حالا ولش کنم بعد از کنکور تئوری روش کار کنم خیلی دیر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry:

zfs

عضو جدید
بچه ها كجا هستيد شما ؟ دومان عزيز منتظره تا 10 تا بشه تا ادامه كارها رو بگه:cry:
چی 10 تا بشه کامل توضیح بده.
من از اسکیس خیلی کم (تقریبا هیچی) نمی دونم، اگه حالا ولش کنم بعد از کنکور تئوری روش کار کنم خیلی دیر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry:

ارشیتکت86

عضو جدید
وای :crying2:اینا که شما گفتید یه چیزه ملموسه طرح ما میدونی چیههههههههههههههههههههههههه؟ طراحی مجموعه تفریحی اموزشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کویرشناسی:hypocrite:

وضعیت
موضوع بسته شده است.