آره رابین جان اونم امتحان کردمسایت picup.ir امتحان کردی
من شیت از کجا پیدا کنم ... کسی شاسی اضافه نداره![]()

من که searchکردم تونستم پیدا کنم تازه بازم بهترین ها نیست
کار دانشجوهای مختلف
آره رابین جان اونم امتحان کردمسایت picup.ir امتحان کردی
من شیت از کجا پیدا کنم ... کسی شاسی اضافه نداره![]()
انوشه جان موضوع کارت چی هست؟
با اینکه سخته ولی منم سعیمو میکنممثلا این واسه راندو خیلی خوبه، به خصوص راندوی مداد و یا آبرنگ. من به محض این که وقت کنم راندو میکنم و کارمو میذارم.
![]()
کارهای شما عالی بود ممنون ولی اگر لطف می کردید و می نوشتید که هر کدام چه پروژه ای بود خیلی خوب می شد................... ولی باز به شما تبریک می گوییم
سلام خوبین؟من تازه عضو شدم و واقعا لذت بردم از فعالیتاتون.واقعا خسته نباشینسلام بچه ها
راستش چيزي كه براي ما دانشجويانه معماري مهمه داشتن دست و ذهن قوي هست كه اين كار هم جز با تمرين حاصل نميشه .
تمرين اينكار هم جز اسكيس زدن مداوم حاصل نميشه .
پس چون احتمالا همه ما سرمون خيلي شلوغه و تنبليمون مياد تنهايي بشينيم تمرين كنيم پس اينجا كه جمعمون جمع ميتونيم يه گروه اسكيس و در حقيقت كارگاه اسكيس داشته باشيم .
به اين ترتيب كه هر دفعه يك موضوع مطرح ميشه و با تعيين زماني براي طراحي هر كس طرح خودشو ميذاره تو تاپيك و بعد از پايان مهلت بهترين اسكيس انتخاب ميشه و براي جايزه هم از فرد برنده همه شركت كنندگان ازش تشكر ميكنن .
البته قرار نيست خيلي وقت بذاريم فقط براي اينكه ذهنمون با موضوعات مختلف درگير بشه ميگم
حالا اگه موافقين و كسي شركت ميكنه موافقت خودتون رو اعلام كنيد تا ان شاء الله شروع كنيم![]()
سلام دوست عزيزسلام خوبین؟من تازه عضو شدم و واقعا لذت بردم از فعالیتاتون.واقعا خسته نباشین.منم میخوام تو کلاستون شرکت کنم ولی چون ترم2ام و نمیدونم از کجا باید شروع کنم ؟
![]()
شما لطف دارید.اما قبلا هم گفتم که مالکیت معنوی طرحها متعلق به بنده نیست .عکسها جهت اموزش ماکت اینجا قرار دارن نه اموزش طراحی.سوالی در مورد روش ساخت باشه با کمال میل در خدمت دوستان هستم.ببخشید.اره واقعا اگه امکان داره بگید عنوان ساختمونشون چی هست ممنون میشم.....
واقعا جای تبریک داره...موفق باشید![]()
چی 10 تا بشه کامل توضیح بده.بچه ها كجا هستيد شما ؟ دومان عزيز منتظره تا 10 تا بشه تا ادامه كارها رو بگه![]()
چی 10 تا بشه کامل توضیح بده.بچه ها كجا هستيد شما ؟ دومان عزيز منتظره تا 10 تا بشه تا ادامه كارها رو بگه![]()
قلعه جان با من هستی شما؟خسته نباشی خیلی عالیه
اما فکر میکنم برا معماری کمی زیاده ؟اره
![]()