بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مسعود یه سوال؟!
گفتی هاشورها باید حتما موازی باشن! ولی تو عکس بالایی هاشورها چنان موازی نیستن!:w19:
بعد اینکه کجاها و به چه مقدار میشه از هاشورهای مایل بین کار استفاده کرد؟! اینم قانون خاصی داره یا نه همینجوری؟!:redface:
مریم جان اغراق و حساسیت در هر کاری نتیجه عکس داره . موازی بودن نه به اون معنا که خطوط با خط کش کشیده بشن !!! سعی کن دستت و طوری تربیت کنی که خطوط رو راحت و بدون فشار وبدون انحراف های اغراق آمیز در کنار هم بکشن .
هاشور مایل خارج از قاعده هست . جایی که هیچ ایده ای برای هاشور زدن نداری میتونی از هاشور مایل استفاده کنی . ولی باید توجه به سایه ها و کنتراست سمتهای یک حجم داشته باشی.

Derakht-e-marefat

عضو جدید
سلام
کارهای بالا جالب و زیبا بودن،ممنون از فرح نوش
دوستان تا به حال کسی راندو با وایتکس رو تجربه کرده؟
باید مواظب بود اما روی شیت رنگی جوابه.
حتی میشه باهاش تنالیته خوبی درآورد،البته اولش بهتره با رقیق شده شروع کرد.

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام به دوستان
مواردی تا اینجا وجود داره که بهتره روش بحث بشه .
راندوی معماری دو هدف داره که اگر چه هر دو در یک راستا هست ولی مرجعش فرق می کنه . راندوی دستی در حال حاضر یا برای تحویل پروژه های درسی دانشگاه تا مقطع لیسانس و یا آزمون مقطع ارشد هست و یا برای نشون زوایای کار به کار فرما .
فکر می کنم مورد دوم خیلی وقته که از بازار کار حذف شده و نمی تونه جای پرزانته کامپیوتری و نرم افزاری رو بگیره . چون در این حالت زحمت کل کار فقط برای حجم سازی هست و باقی کار رو خود نرم افزار انجام میده .
در مورد آزمون ارشد هم باید بگم راندوی وقت گیر اصلا با اینهمه جزییات در آزمون ارشد براش زمانی نیست مگر اینکه از تعداد مدارک مورد نیازتون کم کنید .
مورد اخر هم در مورد پرزانته و راندوی پروژه های درسی هست . در این مورد هم باید بگم تعریف راندو با نقاشی آبرنگ و ماژیک و رنگ امیزی یک طراحی کلا متفاوته .
تاکید راندوی معماری روی مصالح ،‌کنتراست تیره و روشنی و مقیاسهای انسانی و موارد مورد نظر طراح هست که باید به بیینده نشون داده بشه .
بنا بر این فکر می کنم ضمن فعالیت خوب همه دوستان ،‌ مسیر نمونه کارها رو در این دو فیلد تخصصی ترش کنیم و راندوهای معماری رو برای استفاده در آزمون و تحویل پروژه ها مورد توجه و بررسی قرار بدیم .
در ضمن از همه دوستان تقاضا می کنم در صورتی که کارراندوی شخص خودشون رو میذارن حتما زمان اجرای پروژه رو به صورت تفکیک شده بنویسن تا مقیاس زمانی رو هم به کار تخصصی راندو اضافه کنیم و حدود اجرای یک کار راندو برای همه مشخص بشه .
موفق باشید .
یعنی چی که زمان مشخص بشه؟

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
این عکسه یه نوع فونته که خودم طراحی کردم
گذاشتمش تا زری جان فکر نکنه تنبلم
البته این یه نمونشه بقیشو بعدا می زارم
البته استاد خودم گفتن فونتش معماری نیست حالا دنبال اختراع یه فونته دیگه ام نظر تو چیه زری جون؟
و بقیه ی دوستان

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دوستان عزیزم خواهش می کنم کمی در مورد جنس البوم و چگونگی بستن یک البوم شیک و سنگین و در عین حال زیبا توضیح بدهید
با سپاس فراوان
این عضو کوچولورو یاری کنید

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این عکسه یه نوع فونته که خودم طراحی کردم
گذاشتمش تا زری جان فکر نکنه تنبلم
البته این یه نمونشه بقیشو بعدا می زارم
البته استاد خودم گفتن فونتش معماری نیست حالا دنبال اختراع یه فونته دیگه ام نظر تو چیه زری جون؟
و بقیه ی دوستان
وروجک جونم من هیچوقت نمیگم شما تنبلی. :surprised:
خیلی خوبه که روش وقت گذاشتی. اما توی طراحی فونت چند تا چیز باید مد نظرت باشه. اول اینکه سعی کن فونتت همه جایی باش. ینی همه جا بتونی ازش استفاده کنی. ضمن اینکه راحت باشه و نخوای به همون مقداری که برای شیتت وقت گذاشتی روی فونتش وقت بزاری. کارای معماریو که میدونی. معمولا فونتش مرحله آخره. حالا فکر کن بخوای یه همچین خطیو توش استفاده کنی. چه شود....
بعضی فونت ها ریزش قشنگه اما یه کم بخواد بزرگ بشه دیگه شکل خودشو از دست میده. باید خیلی حواست باشه.
راستی اگه تونستی بقیه فونت هاتم بزار:gol:
و در نهایت اینکه بهتره فونتها توی تایپک خودش کرکسیون شه. پست منتقل میشه.

بارسلون

اخراجی موقت
اتفاقا من بیست و سوم تحویل پروژه دارم باید البوم کنم ممنون میشم کمکم کنید

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
از دوستان عزیزم خواهش می کنم کمی در مورد جنس البوم و چگونگی بستن یک البوم شیک و سنگین و در عین حال زیبا توضیح بدهید
با سپاس فراوان
این عضو کوچولورو یاری کنید

اتفاقا من بیست و سوم تحویل پروژه دارم باید البوم کنم ممنون میشم کمکم کنید

بهتره اول بگید موضوع پروژه چی هست. جنس خود کار چیه. تا بشه در موردش صحبت کرد. ضمن اینکه اصلا صحبت در مورد شیت بندی سه کم سخته. باید دید تا اینکه توضیح داد. پیشنهاد میکنم اگر ترم های پایین هستید حتما کارهای ترم بالایی هاتونو ببینید. خیلی ایده میده.

behnaz_arch

عضو جدید
زیاد وارد نیستم اما فکر کنم طرف چپ شیت سنگین شده

توی شیت می شه دو جور فونت استفاده کرد؟؟؟؟؟
به نظرم فونت نما به کل شیت نمی خوره

اما درکل کار خوبی هست دست شما درد نکنه :smile:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينم کار جديد که فکر کنم همتون جريان تير و قلب رو بلد باشين:smile:

farnoosh-62

عضو جدید
مرسی بهناز جون:gol:
آره درست میگی نباید دوروبر پلانو اینقدر پرزانته میکردم وقتی پرسپکتیورو کشیدم متوجه شدم تعادل شیتو بهم ریختم
اون فونت (نما) هم آخرین چیزی بود که کشیدم حوصله شو نداشتم ندیده بگیر:D:D:D
خیلی از نظرت خوشم اومد.مرسی

درباره ی اریه دو بعدی وشیت دیاگرام پلان و شیت اتودی کار کسی نمونه ای داره بذاره
یا توضیح بده؟

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست گلم برای البوم بیان 2 و هندسه کاربردی و مقدمات طراحی 1 میخوام

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
عکس می خوایی ؟ یا راهنمایی برا انتخاب جنس آلبوم
خوب کلاژ میتونی با گونی میتونی جلد بسازی

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکس اطلاعات هرچقدر بیشتر باشه من خیلی خوشحالتر میشم
از رنگهایی که برای جلد استفاده اش بهتره و اینکه باید خیلی محکم باشه یا نه ؟ از مقوای پشت طوسی گرم بالا استفاده کنم یا باید محکم تر باشه ؟ طولی قشنگتره یا عرضی؟.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.