بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdaaaad

عضو جدید

zhsaffar

عضو جدید
سلام.
مهرداد جان اگه سايز تصاويرتو كوچكتر كني براي همه دوستان صفحات سريعتر بالا ميان.

Bache porroo

عضو جدید
به من هم یاد بدید که چه جوری عکسی رو مثل شما بدون این که فایل ضمیمه ایجد کنم در سایت قرار بدم
سلام دوست گرامی
شما می تونین هر عکسی رو که خواستین تو 1سایت مثله ( www.tinypic.com_) آپلود کنین بعد لینکشو تو قسمت (قرار دادن تصویر ) بزارید و عکس خود به خود اینجا تو سایت آپ میشه دیگه نیازی به ضمیمه نیست
اینجوری همه میتونن مستقیم عکس شمارو ببینن :surprised:
موفق باشید.............. :D

vaniaaa

عضو جدید
واقعا زیبا و ماهرانه بودوحس موجود بودن تو اون فضا رو به راحتی الغا می کرد

*Hani*

عضو جدید
آره،راس میگی دیدم از این چسبا، قدرت چسبندگیشون کمتره اگه اشتباه نکنم. پیشنهاد خوبی بود مرسی.:w16:

*Hani*

عضو جدید
چسب کاغذی 2 نوع داریم
پر قدرت
کم قدرت
اگه از پر قدرت استفاده می کنین واسه این که کاغذتون خراب نشه چسبو قبل از چسبوندن چند بار به شلوارتون بمالید:w16:
من جفتشو دارم ولی هر دوشون زیادی می چشسبن...:surprised:
خوشم میاد ...همه اینجا خلاقن :w17:
مرسی....

*Hani*

عضو جدید
کارت عالیه عزیزم، فقط می تونست کنتراستش بیشتر باشه، اونطوری بیشتر به چشم می اومد البته فکر کنم خوب اسکن نشده .....

سناتور

عضو جدید
عالی بود امیدوارم من هم یه روزی بتونم چنین طراحی خوبی داشته باشم...موفق باشید...

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای کرکسیون

برای کرکسیون

سلام
من یه کروکی کشیدم که میبینین :

استادم گفت انگار داره میفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
من خیلی ناراحت شدم از خدم که اینقدر دستم ضعیفه!!!!
واسه همین از روش چندین بار با دقت تمام و با تکنیکهای مختلف و کمی چاشنی اثبات توتنایی کشیدم . . .
بیبینین چطوره ؟

@ 1

@ 2

@ 3

@ 4

@ 5

@6

@ 7

@8

@ 9

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
من یه کروکی کشیدم که میبینین :

استادم گفت انگار داره میفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
من خیلی ناراحت شدم از خدم که اینقدر دستم ضعیفه!!!!
واسه همین از روش چندین بار با دقت تمام و با تکنیکهای مختلف و کمی چاشنی اثبات توتنایی کشیدم . . .
بیبینین چطوره ؟

@ 1

@ 2

@ 3

@ 4

@ 5

@6

@ 7

@8

@ 9

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست خوبم
ممنون از زحماتی که کشیدی و کارهای خوبت .
در کار اولت باید بگم رعایت نکردن اصول پرسپکتیو باعث دفرمه شدن و جهت گیری نامناسب کار شده و به طور کل از نظر کروکی رده .

در باقی کارها هم یک موضوع مشترک وجود داره واونهم اهمیت برابر عناصر غیر مفید و تعریف کننده شیت شماست که این یک ضعف در کروکی و اسکیس حساب میشه .
یکی از ارکان مهم در شیت های کروکی و اسکیس ، توجه به حجم اصلی هست که باید با عوامل گوناگون اون رو بیشتر نمایان کرد . هدف ما در این کروکی نشون دادن درخت یا جنس سنگ زمینه و یا خورشید نیست . هدف ما تعریف عوامل پیرامونی برای بهتر نمایان شدن و درک بهتر حجمه که در هیچ کدو از طرحها درست رعایت نشده . مضاف بر این شما در این طراحیها قصد نمایش کلی شیت رو داشتید که این هم موضوعی نیست که شما دنبالش هستید . شاید به نوعی بشه گفت شما بیشتر از اینکه برای حجمتون وقت بذارید برای پرداخت عوامل جنبی وقت گذاشتید و این از ارزش شیت شما کاسته .

مورد دیگه ای که می بایست عنوان کنم اینه که شما در طرح درخت خیلی قوی تر هستید تا در طرح خطوط راست !! می بایست تمرینات ساختاری تون رو تجدید کنید چون اجرای کار قوی درهر مرحله نیازمند تمرینات اصلی و پایه ای هست . سعی کنید در مراحل اول کروکی فقط با ساختارهای حجم اصلی طرف بشید و بدون توجه به پیرامون ، قدرتتون در کروکی از حجم به نمایش بگذارید .
موفق باشید

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خسته نباشی m.h.z.m عزیز
دومان عزیز همه ی اشکالات رو گرفتن دیگه
من چی بگم؟
زود تر تمرینای کروکی رو جمع و جور کن که تعطیلات تمرین راندو داریم و شدیدا باید روش کار کنیم:w11:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خسته نباشی دوست عزیز
همه اشکالارو که دومان عزیز گفتن دیگه من چی بگم؟
فقط کاراتو زودتر جمع و جور کن که تعطیلات تمرین راندو داریماااااااااا

وضعیت
موضوع بسته شده است.