بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

...yalda

عضو جدید
سلام و خسته نباشی به دومان عزیز و استاد دوست داشتنیم آزاده :w17:
منم تمریناتمو از امروز شروع میکنم

امیدوارم بهتون برسم :d

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ممنون دومان جان از راهنماییهای خوبت.سعی میکنم حتما به کار بگیرم.:gol:

اینم تمرینهای دایره ام! ببخشد اگه کیفیتش پایینه!:redface:
ولی خدایی اخراش اینقدر شلوغ شده بود خودمم نمیفهمیدم چی دارم میکشم!!! همه چیو سپرده بودم به دستم!!!:D

سلام آرچی جان
خسته نباشی . از اینکه فعالیتت رو میبینم برای ادامه کار بیشتر نیرو میگیرم . امیدوارم شما هم موفق باشی تو مسیرت که اینقدر با انرژی و پر قدرت شروعش کردی .
مواردی رو که می تونم بگم اینه که تمریناتت بوی بی حوصلگی هم داره . سعی کن تداوم تمریناتت و طولانی شدن اونها حوصلتو سر نبره و با همون نیرویی که اول شروع می کنی کارت رو به آخر برسوونی .
مورد دیگه این کهاز تمام فضای کاغذ استفاده کن تا قدرت فکر کردن و تمرکزت با توجه کردن به نقطه نقطه کاغذ بالا بره . باید بگم شخصا فضای منفی و خالی رو بعضی وقتها از فضای پر و مثبت بیشتر دوست دارم. شما در تمریناتت فضای خالی نباید داشته باشی . باید همه نقاط کاغذت یک وزن داشته باشه .
آخرین مورد هم اینکه توقع دارم قوانین هر تمرین رو رعایت کنی ، تو کشیدن دایره اول نقطه بگذار بعد دایرت رو مرکز اون بکش و دوما دایره ها به قطر حداقل 5 سانتیمتر باشن .
بازم بهت خسته نباشید میگم . موفق باشی.

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان امروز چند مدل از کارای دوستمو براتون می زارم که ترم دوم معماری هستش ازم خواسته

طرحشو اینجا بزارم تا شما نظرتونو بگین تا بدونه این مدل کار کردن نو آفرینیه یا یه کار ابتدایی و بچه

گونست

http://i38.tinypic.com/2dugpld.jpg

ادامه داره

سلام دوست عزیزم .
از اینکه محبت کردی و دوستان خودت رو برای نظر دادن قابل دونستی ازت ممنونم .
قصد ندارم راجع به این کار نظر شخصی بدم که خوبه یا بده ولی یکسری نکات به ذهنم میرسه که شاید بتونه بهت کمک کنه .
هدف ما در مبحث معماری یک هدف کاملا شسته و رفته و مشخصه و در رسیدن به این هدف سایر عوامل که به نحوی در نحوه ادامه یا راهبرد اون نقش دارن حکم فرعیات رو پیدا می کنه . اگر قصد داشته باشیم برای یک مسافرت مثلا از تهران به آبادان بریم قطعا مسیر اصلی وجود داره و در کنارش مسیر های فرعی که شاید با میونبر یا گهگاه طولانی شدن مسیر به شهر مقصد برسه ولی اگه همین فرعیات یکمی بیشتر بشه به جای آبادان ممکنه از رشت سر در بیاریم !!!
مقوله معماری با ظرافتهای بسیار زیادی که داره به راحتی میتونه به بیراهه هایی کشیده بشه که طراح رو از مسیرش دور کنه ، یک فاصله ساده بین طنز و هجو و هزل ، یک فاصله بی زمان بین ترس و احتیاط و هزاران مدل از این تفاوتها .
زیباترین کارهای معماری در صفحات سفید و بی خط و طرح نمایان می شن و کار معمار به کاغذ بی خط و طرح جان و روح میده . معمار ، گرافیست و نقاش نیست که برای زنده کردن طرحش از عواملی مثل طرح و نقش فانتزی استفاده کنه و به واسطه اون کارش رو به دیگران بقبولونه .
یک بار امتحان کنید اگر تصویری که به عنوان یک طرح معماری انتخاب کردید رو با کار یک معمار برجسته مثل رایت ، مثل آندو ، مثل گری و یا هر معمار دیگه عوض کنید اگر به نظر خودتون این طرح ها با اون کار ها هم جواب داد معنیش اینه که کارتون جواب داده و گرنه مسیرتون برای ارائه کمی به بیراهه کشیده شده. و شاید ... این طرح از نظر یک گرافیست به عنوان یک سبک جدید ، مهیج و قابل قبول به عنوان یک شاهکار قلمداد بشه . ولی در عرصه معماری اونچه ارزشمنده، طرح ونقشه است و نه فرعیات و جزییات .
نیروی یک معمار میتونه در قسمتهای حساس یک طرح مصرف بشه تا در ارائه فرعیات ...
امیدوارم حرفهایی که زدم بتونه در انتخاب مسیر صحیح بهتون کمک کنه .

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دومان عزیز:gol:

من این تاپیک رو چند دقیقه ی پیش دیدم.متاسفم..باید زودتر از اینها میدیدم.
باید بگم توضیحاتی که دادید و راهنماییهتون بینهاییت عالیه.:gol:

از همین امروز شروع میکنم استاد;)
امیدوارم شاگرد خوبی باشم!:cowboy:

سلام و خسته نباشی به دومان عزیز و استاد دوست داشتنیم آزاده :w17:
منم تمریناتمو از امروز شروع میکنم

امیدوارم بهتون برسم :d

به هر دو دوست عزیزم سلام و خوش امد میگم و امیدوارم با تلاش و پشتکار ما رو در ادامه این مسیر یاری کنید.
موفق باشید

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
طرح روی جلد

طرح روی جلد

سلام به همه دوستان عزیز
من تازه عضو سایت شدم پروٍزه ی این ترم ما طراحی دکور 1 مغازه است و من توی ظرح روی جلدش موندم لطفا اگه عکسی دارین برام بذارین;)

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام به همگی من تازه عضو سایت شدم
من پروزه ی این ترمم طراحی دکوراسیون یک مغازه ی عطر فروشی
من نمی دونم طرح رو جلد رو چه جوری کار کنم اگه عکس دارین لطفا برام بزارین;)

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام آرچی جان
خسته نباشی . از اینکه فعالیتت رو میبینم برای ادامه کار بیشتر نیرو میگیرم . امیدوارم شما هم موفق باشی تو مسیرت که اینقدر با انرژی و پر قدرت شروعش کردی .
مواردی رو که می تونم بگم اینه که تمریناتت بوی بی حوصلگی هم داره . سعی کن تداوم تمریناتت و طولانی شدن اونها حوصلتو سر نبره و با همون نیرویی که اول شروع می کنی کارت رو به آخر برسوونی .
مورد دیگه این کهاز تمام فضای کاغذ استفاده کن تا قدرت فکر کردن و تمرکزت با توجه کردن به نقطه نقطه کاغذ بالا بره . باید بگم شخصا فضای منفی و خالی رو بعضی وقتها از فضای پر و مثبت بیشتر دوست دارم. شما در تمریناتت فضای خالی نباید داشته باشی . باید همه نقاط کاغذت یک وزن داشته باشه .
آخرین مورد هم اینکه توقع دارم قوانین هر تمرین رو رعایت کنی ، تو کشیدن دایره اول نقطه بگذار بعد دایرت رو مرکز اون بکش و دوما دایره ها به قطر حداقل 5 سانتیمتر باشن .
بازم بهت خسته نباشید میگم . موفق باشی.
ممنونم دومان جان
ولی راستش تمام اینها تو برگه a3 بود و این عکسی هم که هست از کل برگه است و اگه جایی خالی مونده برای این بود که نمیتونستم دایره ای با قطر مورد نظر بکشم! یعنی فضای کافی نبود!
دربار ه ی قطر دایره ها هم نمیدونم چرا اینطوری برداشت شد ولی دایره هام اکثرا بزرگ بود و با رعایت همون قانون!:(
اون کوچیکهارو واسه این کشیدم چون دیدم تو اون عکسی که گذاشتی دایره کوچیکم بود!:w05:
راستی همشونم با نقطه بودن!:cry:
ولی چشم بازم تمرین میکنم میذارم و سعی میکنم وزن صفحه رو هم رعایت کنم.ولی راستش این یکی خیلی سخته! این که بخوای درنظر بگیری نقطه ای مرکزی که انتخاب میکنی کجا باشه و شعاع دایره چه قدر باشه که دایره از نقاط خالی صفحه بگذره اونم تو یه صفحه ی شلوغ !!!! :confused::w05:

nino

مدیر بازنشسته
سلام به همگی من تازه عضو سایت شدم
من پروزه ی این ترمم طراحی دکوراسیون یک مغازه ی عطر فروشی
من نمی دونم طرح رو جلد رو چه جوری کار کنم اگه عکس دارین لطفا برام بزارین;)
من فکر میکنم باید با توجه به فرم شیشه های عطر یه گرافیک با کلاژ در بیاری
مثلا یه چیزایی اینجوری
http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/images/Corday Perfume Set To Music.jpg

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظر من

نظر من

:w23:کارهات خیلی خوبه، ولی به نظر من اگر میخوای معمار خوبی بشی، باید تو جزییات رشته های دیگه غرق نشی، یا حداقل همونقدر وقت برای معماری هم بذاری!
یادت باشه هممون وقت کم داریم و بهتر رو یه چیز تمرکز کنیم ،:w42: ولی از اینها که بگذریم استعدادت تو انیمیشن خیلی بیشتر از بعضی ئانشجوهای این رشته است!

موفق باشی آقای خلاق:w11:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اینم آخرین صفحه از کار منه .. یه جورایی گلچینه:redface:
ببخشید حجمش زیاده تو حجم کم واضح نبود برا همین دوباره آپ کردم...

آخرین ویرایش:

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام اینم آخرین صفحه از کار منه .. یه جورایی گلچینه:redface:
ببخشید حجمش زیاده تو حجم کم واضح نبود برا همین دوباره آپ کردم...

سلام و احسند
خسته نباشی سیمین جان کارت عالیه و دستت خیلی خوبه واسه اسکیس .فقط برای چندمین بار می گم هر تمرین داخل صفحه خودش و قطع آ3 باشه لطفا. جای خالی توی هیچ صفحه ایی نباشه .
بازم به پشتکار و زحماتت که به نتیجه رسیده تبریک می گم .

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و احسند
خسته نباشی سیمین جان کارت عالیه و دستت خیلی خوبه واسه اسکیس .فقط برای چندمین بار می گم هر تمرین داخل صفحه خودش و قطع آ3 باشه لطفا. جای خالی توی هیچ صفحه ایی نباشه .
بازم به پشتکار و زحماتت که به نتیجه رسیده تبریک می گم .
:D ممنونم
مرسی دومان جان...
گلچین بود از هر کدوم ... رو چشمم از این به بعد رعایت می کنم;)
ببخشید:redface:

p.a.r.i

عضو جدید
واقعا عالی بود!
روی شیت رنگی کار کردی؟

به نظر من خیلی خوب شده! ;)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم که کمک کردی با تمام وجود ازت تشکر میکنم.من مهربو ن نیستم شما مهربونین.خیلی زیاد.بازم از راهنماییات ممنونم.هر موقع احتیاج به کمکت داشتم بازم کمکم میکنی؟مرسی عزیزم از لطفی که کردی و جوابمو دادی
:gol:
من در خدمتم ....;) تا جایی که بتونم جواب می دم;)

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام دوباره!
دومان جان بازم تمرین دایره رو انجام دادم.اینبار دیگه همه اش با شعاع بیشتر از 5!
از نظر وزن کار هم سعی کردم یکنواخت باشه ولی نمیدونم چه قدر موفق بودم! امااون گوشه ها رو نمیتونم بیشتر از این کار کنم دایره هام جواب نمیده! چی کار کنم؟!:cry:

اینم اولین صفحه ی تمریناتم برای درخت و خط لرزانه. چون مطمئن نبودم که درست متوجه شدم و نمیدونستم غلطهام کجاست و ایراداتم چیه همینهارو قعلا گذاشتم تا ایراداتشو بگین و رفعش کنم.:redface:

ممنون

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوباره!
دومان جان بازم تمرین دایره رو انجام دادم.اینبار دیگه همه اش با شعاع بیشتر از 5!
از نظر وزن کار هم سعی کردم یکنواخت باشه ولی نمیدونم چه قدر موفق بودم! امااون گوشه ها رو نمیتونم بیشتر از این کار کنم دایره هام جواب نمیده! چی کار کنم؟!:cry:

ممنون

سلام آرچی جان
چیزی ندارم بگم جز احسند ، آفرین و هزار ماشاالله .کارت عالیه و می تونم بگم مرحله مقدماتی رو با بهترین شکل پشت سر گذاشتی . در ضمن درختات خیلی حرفه ای از کار در اومده. خط لرزانت می تونست پیوسته تر باشه ولی الان هم خیلی خوبه . اجرای مجدد خط لرزان رو بهت توصیه می کنم با تراکم زیاد و خطوط به هم پیوسته و لرزش یکنواخت .
دایره ها هم به تعادل رسیده ولی باید متمرکز بشی روی گوشه ها طوری که لبه بیرونی دایره دقیقا با لبه کاغذ مماس بشه و یکنواختی صفحه مثل یکنواختی باقی تمریناتت حفظ بشه کار کن .
باز هم به پشتکار ، زحمت ، اراده و هوش و ذکاوتت در انجام تمرینات اسکیس احسند می گم . امیدوارم در تمامی مراحل زندگی همینقدر با پشتکار و فعال و قدرتمند باشی .
از سایر دوستان هم می خوام تا تمریناتشون رو برای اینکه بتونم مرحله دوم آموزشها رو ادامه بدم اینجا بگزارن .
موفق باشید

rana.7

عضو جدید
ارچي ارچ واقعا مرسي:)درختات خيلي قشنگ شده عاليه.حالا كه حرفه اي شدين دست منم بگيرين:D
دست دومانم درد نكنه من اسكيسم خيلي ضعيفه ولي الان با تمريناي دومان دارم اميدوار ميشم

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام ببخشیدمن ازباشگاه جاموندم دیگه کم اوردم:cry: هرروزکلاس دارم پروژه ها هم داره دیونه ام می کنه این ها کارهای منه شرمنده آ3نیس

سلام زاها جان

از اینکه می بینم زحمت کشیدی و علی رغم کارهای زیادی که داشتی ، وقت گذاشتی و تمرین کردی ازت ممنونم . خسته نباشی . کارهات خیلی عالیه . خصوصا درختهایی که تو کادر گذاشتی خیلی زیبا شدن. . اما هنوز جای کار داری . سعی کن مواردی رو که در تمرینات گفتم مجددا بخونی و نکاتش رو کامل تمرین کنی . ضمن اینکه تمرینات خط لرزان و سایر تمرینات رو هم باید کامل تر کار کنی و با قواعدی که بهت گفتم .
بازم از اینکه زحمت کشیدی و تمریناتت رو گذاشتی ممنونم .

سلام....

سلام....

سلام......
خیلی متشکرم از آموزش های بسیار عالی شما من واقعا تو اسکیس مشکل دارم یعنی همه بچه های کلاسمون ما معماری می خونیم ولی همه اساتید ما مهندسی عمران دارن امید وارم با کمکهای شما عزیزان بتونیم مشکلاتمون را حل کنیم
باز هم متشکرم

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w42:من کتاب لین رو دارم ولی چون فایلها tif هستند حجمش زیاده، اگر هر صفحه ای رو خواستید بگید براتون بذارم یا اگر کسی خواست بگه کلش رو یا فایل exe ش رو براش mail کنم!

بدرود

zhsaffar

عضو جدید
:w42:من کتاب لین رو دارم ولی چون فایلها tif هستند حجمش زیاده، اگر هر صفحه ای رو خواستید بگید براتون بذارم یا اگر کسی خواست بگه کلش رو یا فایل exe ش رو براش mail کنم!

بدرود

سلام دوست عزیز
اگر حجم فایل TiFF یا Tifبرای load شدن زیاد هست اون رو در فوتوشاپ باز کنید و در قسمت Save As بصورت jpg یا jpeg ذخیره کنید تا حجم با حفظ کیفیت مطلوب تا مقدار زیادی کاهش پیدا کنه و برای load روی صفحات وب مناسب بشه.
:smile:

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متوجه هستم که میشه فایل رو تبدیل کرد اما چون توی این کتاب چند تا تصویر توی یک صفحه است با تبدیل فایل به فرمتهای دیگه کیفیتش پایین میاد!
فکر میکنم بچه ها ترجیح میدن که کارها رو واضح ببینند تا ازش یاد بگیرند:w30:

nino

مدیر بازنشسته
متوجه هستم که میشه فایل رو تبدیل کرد اما چون توی این کتاب چند تا تصویر توی یک صفحه است با تبدیل فایل به فرمتهای دیگه کیفیتش پایین میاد!
فکر میکنم بچه ها ترجیح میدن که کارها رو واضح ببینند تا ازش یاد بگیرند:w30:

البته عزیزم خیلی از عکسای کتاب لین توصفخات قبل هست . بجه ها قبلا گذاشتن ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.