خیلی خوبه. دوست دارم باشم ولی نمیدونم چطور میتونم تو اسکیس مقدماتی همراه شم. تازه عضو شدم. یکی بهم بگه لطفاً. چه جوریه برنامه آموزش اینترنتی؟؟؟؟؟؟؟؟
اره بچه ها كلا اگه سايز عكسا پايين باشه نه تنها براي رها براي همه بچه هام عكسا راحت تر ميادسلام به همه و خسته نباشید............................
یه درخواست از بچه ها دارم که یه کم فکر کنم خود خواهیه چون الان کمتر کسی (مثل من)مشکل سرعت اینترنت داره آخه من هنوز با کارتو هزار جور دردسر وصل میشم.....................
خلاصه کنم مگه نه اشک همتون در می یاد.............. اگه امکان داره سایز عکسایی که میذارید یکم کوچیک تر باشه............. یکم که شما هم اذیت نشید.... من واقعا ممنون میشم
موفق باشید![]()
پس یکی یه زحمتی بکشه و اگه آشنایی زیادی با لوازم معماری مثل مداد رنگی و مارکر و از این جور چیز ها
لطف کنه و یه بخشی بزنه و همه در مورد لوازم ها یه توضیحی بده چرا که روش و بلد باشیم ولی ابزار
مناسب دستمون نباشه و ندونیم از چی و چه مارکی استفاده کنیم در واقع نمی تونیم اون طرح نهایی رو
در بیاریم
خوندم مرسی دست درد نکنه
ولی وسایل دیگه طراحی رو منظورم هستش ما با مداد رنگی ار کردیم ولی نگفتن چه مارکی خوبه و هر
کس از یه دورانی که مداد رنگی داشت آورد و استفاده کرد وسایل دیگم اینطوری بود![]()
متاسفانه مکعبام هنوز قابل قبول نیستند ولی سعی خودمو دارم می کنم.......
سلام به همه و خسته نباشید............................
یه درخواست از بچه ها دارم که یه کم فکر کنم خود خواهیه چون الان کمتر کسی (مثل من)مشکل سرعت اینترنت داره آخه من هنوز با کارتو هزار جور دردسر وصل میشم.....................
خلاصه کنم مگه نه اشک همتون در می یاد.............. اگه امکان داره سایز عکسایی که میذارید یکم کوچیک تر باشه............. یکم که شما هم اذیت نشید.... من واقعا ممنون میشم
موفق باشید![]()
سلام!
من همه ی مداد رنگی هام از همین polycurom هست. ولی اصلا مثه اوون کارا توو کتاب راندو و ترسیم رنگی نمیشه! نمی دونم چرا!
من خیلی کار نکردم باهاش، ولی یادمه شب تحویل یکی از کارام، می خواستم سرویس رو مثه دستور اوون کار کنم، ولی هرکاری کردم نشد. اصلا مداد رنگی سفید، روی ماکر اثر نمیکنه، اصلا دیده نمی شه!![]()
یعنی چی؟ منظورت با قلمو و جوهر راپیده؟ اگر منظورت اینه که باید از تکنیکهای آب مرکب استفاده کنی احتمالاً! وگرنه باید از راندوی خطی استفاده کنی!
من همینقدر میدونستم![]()
من عضو جدیدام![]()
سراميك
1.نشان دادن طرح سراميك با مداد.
2.استفاده از ماژيك در راندو:در اينجا از ماژيك زرد پوست تخم مرغي استفاده شده سپس ماژيك كرم بتونه اي براي نشان دادن چيدمان شطرنجي به كار رفته.سايه با ماژيك خاكستري در نقاطي كه زير ميز قرار ميگيرند كشيده شده است.
3.استفاده از مداد رنگي.
4.افزودن نقاط روشن:نقاط روشن با مداد سفيد نشان داده شده است.
5.منظم كردن لبه هاي سراميك كف:در اين مورد از مدادهاي رنگ روشن روي سراميك تيره و بالعكس استفاده ميشود.
دوست عزيز تو قسمت آموزش اسکيس مقدماتی ميتونی آموزشارو ببينی که دومان جان زحمتشونو کشيده.اینم لينکش واسه اینکه راحت تر باشی...سلام دوستان
من تازه عضو سايت شدم خيلي خوشحالم كه عضو شدم من هم مي خوام شروع كنم لطفا بگين چيكار كنم تمريناتو از كجا شروع كنم نتونستم ليست تمرينات مرحله اي رو پيدا كنم كار بچه ها رو ديدم و خيلي علاقمند شدم از همتون ممنونم