آرزوها
عضو جدید
زیبا ترین و با احساس ترین رشته کشاورزی

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={FB177813-9339-447B-97EE-FC6A83774C18}

ببینید دوستان کلمه ی مهندس اسم فاعل کلمه ی هندس است
یعنی کسی که هندسه بداند................
درسته؟
حالا من نمیدونم برنامه نویسی با زبان c# چه ربطی به هندسه داره
ولی من میگه با کلاس ترین رشته مهندسی ،مهندسی معماری هست.منم رشنه کارشناسیم معماری بود ارشدم یه چیز دیگه(مرمت معماری)سلام فکر کنم با کلاس ترین رشته مهندسی برق شریف ولی من مهندسی نفت میخونم
![]()
مطمئنا معمااااااااااااااااااااااااااااااري.عشق اولو اخر من ولي حيف كه............به نظرم کسی نمی تونه بهت بگه چه رشته ای روح رو ارضا می کنه! این بستگی به علاقه و سلیقه های خودت داره. مثلا من سال آخر مهندسی برق هستم ولی فکر می کنم با توجه به علاقه و استعدادم اگه معماری می خوندم موفق تر بودم.
خیلی وقت ها پیش میاد که دوستام منو به خاطر سلیقه ام مسخره می کنن و میگن مگه بچه های معماری چیکار میکنن جز ماکت سازی و نقاشی!!!!
یا بالعکس اون ها میگن بچه های برق جز سیم کشی کار دیگه ای بلد نیستن!!!!!!!!!!
البته همه ی این ها چیزی جز کرکری خوندن و اغراق نیست ولی می خوام بهت بگم هر کسی نسبت به رشته ای که می خونه کمی تعصب داره و اون رشته رو باکلاس تر میدونه. پس خودت فکر کن ببین قلبت به کدوم سمت گرایش بیشتری داره
اين دانشگاه ازادم رو اعصاب همه هستا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اخه ادم حرصش ميگيره اين همه سختي ميكشه دانشگاه مهم درس ميخونه بعدم با اون كه ازاد خونده 1 جور نگا ميكننبابا دلتون خوشه
الان چیزی که زیاده مهندسی تو تموم رشته هاست
یه زمانی بود که مهندسی اعتباری داشت الان سنگ برای گربه پرتاب کن به مهندس میخوره
الان با وجود دانشگاه ازاد همه دیگه مهندسن![]()
از اي تي بي كلاس تر و جوادتر رشته اي وجود نداره!من خودم رشتم اي تي بود تغيير دادم به مهندسي شيمي.اي تي خيلي رشته بي خودي هستمن کامپیوتر میخونم ولی IT با کلاس تره
حرصتون نگیره شما حق ندارید به دیگران توهین کنید هرکسی بنا به شرایطی نتونسته وارد دانشگاه دولتی شه.اين دانشگاه ازادم رو اعصاب همه هستا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اخه ادم حرصش ميگيره اين همه سختي ميكشه دانشگاه مهم درس ميخونه بعدم با اون كه ازاد خونده 1 جور نگا ميكنن
سلام. بابا اینکه دیگه سوال نداره .معلومه که رشته متالورژی (مواد) از همه باکلاس ترهباکلاس ترین رشته مهندسی (منظورم رشته ایه که آدم میتونه با تمام وجود بهش افتخار کنه و به زبون آوردن اسم اون رشته روح رو ارضا میکنه) کدومه ؟؟؟
لطفا بدون تعصب رو رشته خودتون جواب بدین!!!
اين دانشگاه ازادم رو اعصاب همه هستا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اخه ادم حرصش ميگيره اين همه سختي ميكشه دانشگاه مهم درس ميخونه بعدم با اون كه ازاد خونده 1 جور نگا ميكنن
هر رشته ای که خودت اونقدر دوسش داشته باشی که هر وقت ازش حرف میزنی دیگرانم عاشقش بشنباکلاس ترین رشته مهندسی (منظورم رشته ایه که آدم میتونه با تمام وجود بهش افتخار کنه و به زبون آوردن اسم اون رشته روح رو ارضا میکنه) کدومه ؟؟؟
لطفا بدون تعصب رو رشته خودتون جواب بدین!!!