آخه اینقدر بحث نداره که
چرا تعصب الکی دارید
اینو دیگه همه میدونن که قرن قرن کامپیوتر و فن آوری اطلاعاته
همین الان جلو چی نشیتین و دارید بحث می کنید خداوکیلی زندگی بدون اون ممکنه؟؟؟؟
ببخشید ها.کامپیوتر رو با چی میسازند؟ربات.ربات رو کی طراحی میکنه------->مهندس مکانیکآخه اینقدر بحث نداره که
چرا تعصب الکی دارید
اینو دیگه همه میدونن که قرن قرن کامپیوتر و فن آوری اطلاعاته
همین الان جلو چی نشیتین و دارید بحث می کنید خداوکیلی زندگی بدون اون ممکنه؟؟؟؟
بااين حرفت بدجور موافقمببخشید ها.کامپیوتر رو با چی میسازند؟ربات.ربات رو کی طراحی میکنه------->مهندس مکانیک
ببخشید ها.کامپیوتر رو با چی میسازند؟ربات.ربات رو کی طراحی میکنه------->مهندس مکانیک
یا برای عمران ها میگن نیاز های انسان: خوراک مسکن پوشاک.تیر آهنو کی میسازه؟کی قالب طراحی میکنه.اصلا با چی مصالحشونو میبرن پای ساختمون..تو پوشاک هم که اگه چرخ خیاطی نبود چی کار میکردین؟باید همه لباساتونو با دست میدوختین تازه اگه نخشو ریسیده بودین.خوراک هم که دیگه نگو اگه ما نبودیم الان باید یه چیزایی میخوردین که بهش میگین کثافت و غیر بهداشتی.
نکته اخلاقی:جهان بدون مهندس مکانیک غیر قابل تصور است.
ببخشيد اون وقت كامپيوتر با چي كار ميكنه ؟
يا وقتي چي نباشه كامپيوتر كار نميكنه؟
اينجا هم مثل بقيه تاپيكها همه رشته ي خودشون رو بهتر از بقيه ميدونن ...![]()
سلام دوست عزیزمن یه توضیحی راجع به بعضی رشته ها میدم بعد جواب سوالتون رو میدم
1.معماری اصلا کلاس نداره بهتره یه لحظه چشماتونو ببندین و به اولین چیزی که بعد از شنیدن معماری به ذهنتون میاد توجه کنین در ضمن تو دانشگاه ما هر کس نمیتونه درساشو پاس کنه مستقیم میره معماری
2.صنایع تا حدودی اسمش بد نیست بین مهندسیا به هلو معروفه
3.مواد که اصلا کلاس نداره به موادیا له و هتل هم میگن
4.نفت ، شیمی و مکانیک باکلاسن اما نه زیاد اما تو ایران درآمد خوبی دارن
5.مهندسی پزشکی دانشجوهای این رشته فکر میکنن که از دماغ فیل افتادن خیلی قیافه میگیرن البته اسمش بین عوام بد نیست
6. برق اونم بد نیست اما ذهنیت مردم بهش بده و فقط سیمکشی یادشون میفته
درکل رشته هایی که اسمای دهن پر کن دارن همون مهندسی پزشکی و هوافضا و از این قبیل رشته هان که اسمای خاصی دارن ولی حقیقتا تو ایران هیچ وقت به کار نخواهد آمد اینو مطمئنم حدااقل راجع به مهندسی پزشکی
من یه همکلاسی دوران دبیرستان داشتم تنها استدلالش از اومدن به رشته ریاضی اسم کتاباش بود مثلا میگفت وقتی میگن حساب دیفرانسیل انتگرال ، حسابان ، ریاضیات گسسته و ... حال میکنم بنده خدا آخرشم کنکور انسانی شرکت کرد به نظر من بهتره به آینده رشته بیشتر توجه بشه تا اسمش
من خودم شیمی هستم رشته های دیگه ای را هم آورده بوده اما چون یکی از اصلی ترین اولویتهام تو انتخاب رشته آینده شغلی و درآمد بود ترجیح میدادم مکانیک نفت و شیمی قبول بشم برخلاف خیلیا از برق اصلا خوشم نمیامد