بانو..خواهر...همشيره...سركار.. ....

scorpio20

عضو جدید
شما خودت سركار حانومي ديگه انقدر نميخواد دنبال سر كار باشي

بينيد بيايد يه چند تا پست جدي تو اين تايپك بزنيد كه ما به قتل رسيديم و محكوم به بي احترامي به بانوان عزيز شدم در هر تايپكي مي رم به قصد كشت مي زنم من از اين به بعد هر خانمي ببنيم مي گم جناب سرهنگ بانو تيمسار صفت !!!

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته یک این نکته هم هست در صورتی خوب که دونفر درک این نوع زندگی را داشته باشند

این زنه که میتونه مرد رو بساره
این زنه که میتونه مرد رو هدایت کنه
این زنه که میتونه خانواده رو اداره کنه
این زنه که میتونه بچه رو تربیت کنه
این زنه که میتونه جامعه رو اصلاح کنه
و غیره
نقش زن رو ببین
حالا فکرشو بکن زن هیچ چیزی در باره این جور مسائل نمیدونه!!!

scorpio20

عضو جدید
من قصد زیر سوال بردن شخصیت هیچ کسی ندارم شما گفتین وروجک من گفتم قشنگ تر صحبت کنید فکر نکنم بی احترامی کرده باشم بعدش هم شکلک خنده گذاشتم تا شوخی باشه

من متاسفانه قدرت پيشگوييم رو از دست دادم و نمي تونم پيش بيني كنم شما دوست عزيز نسبت به واژه وروجك كه هيچ معنايي با بار منفي نداره(اشاره به كارتون ووروجك و نجار!!) شما خاطره بد داري و حس نوستالژيكي با بار منفي در شما ايجاد مي كنه شايد فضول (بار منفي) و شيطون (با بار منفي بالا) براي شما مناسبتر مي بود در اينصورت عذر خواهي بنده را پذيرا باشيد!!

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
نظر کلی من چه خانم چه اقا همه محترمند همه احترامشون واجبه اسمشون باید سنگین صدا کرد حال در مواقع مختلف سمت ها فرق داره

scorpio20

عضو جدید
و غیره
نقش زن رو ببین

خب پس نقش مرد احتمالا فقط نون بردن خونه است !!!هيچ كاري يك تنه ممكن نيست و اگر هم باشه به سرانجام نخواهد رسيد هر كدام از ما وظايفي داريم كه البته با توجه به جنسيت بچه ها بار اين مسئوليت طبعا متغير است راستي عنوان تايپك چي بود كي چي مي گه!!!!

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
من متاسفانه قدرت پيشگوييم رو از دست دادم و نمي تونم پيش بيني كنم شما دوست عزيز نسبت به واژه وروجك كه هيچ معنايي با بار منفي نداره(اشاره به كارتون ووروجك و نجار!!) شما خاطره بد داري و حس نوستالژيكي با بار منفي در شما ايجاد مي كنه شايد فضول (بار منفي) و شيطون (با بار منفي بالا) براي شما مناسبتر مي بود در اينصورت عذر خواهي بنده را پذيرا باشيد!!

من فقط جواب پست هایی که برای من زدند را میدم شما پست زدین من هم جواب دادم در نتیجه نه فضول به حساب میاد نه چیز دیگه

از این عقیدتون که معلومه زود قضاوت میکنید
چه ربطی به کارتون داره شما خودتون دارید میگید از چه لفظی برای خانم ها استفاده کنیم بعد خودتون میگین وروجک پس چرا این تاپیک زده شده

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
مگه من چمه؟ :biggrin:خوب شوخیه دیگه :biggrin:.مثلا عموی بزرگ من خانموشو رییس صدا میزد. خدا بیامرز خیلی زن ذلیل بود:biggrin::biggrin::biggrin:

خوبه دیگه عموتون خیلی خوب بودند باشه ولی این بحث در پاتوق نکنیدا کن فیکون میشه تاپیک

شکلک خنده

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب پس نقش مرد احتمالا فقط نون بردن خونه است !!!هيچ كاري يك تنه ممكن نيست و اگر هم باشه به سرانجام نخواهد رسيد هر كدام از ما وظايفي داريم كه البته با توجه به جنسيت بچه ها بار اين مسئوليت طبعا متغير است راستي عنوان تايپك چي بود كي چي مي گه!!!!

خوب دیگه از اسم زن به نقش زن کشیده شد

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
و غیره
نقش زن رو ببین

نظرات شما شاید درست باشه ولی همه این مسائل به اصل مدیریت که اقایان در خانه دارند برمیگردد

همیشه تقارن خانم ها خوب بوده ومی تونند رفتارهاشون عوض کنند وعوض بشوند این اصلش به مدیریتی ورفتار مرد برمیگرده

scorpio20

عضو جدید
نظر کلی من چه خانم چه اقا همه محترمند همه احترامشون واجبه اسمشون باید سنگین صدا کرد حال در مواقع مختلف سمت ها فرق داره
سنگين خب منطقيه اگر چه متاسفانه تمام كلمات مورد كاربرد شما معنايي نسبي دارند و اي كاش سنگين از ديدگاه شما معني ميشد ولي اگر با معناي a typeيكسان باشه به اين معنا كه زني كه A type است هرگز زيبايي هاي خود را به معرض نمايش هر كسي نمگذارد چون به زيبايي خودش معتقد است و لازم نيست كه مانند يك زن ctype خود را به معرض نمايش بگذارد تا با نگاه كردن مردم ارضا پيدا كردن چون از زن بودن خودش متنفر است البته من بايد يادآوري كنم كه اين به اين معنا نيست كه هر كي چادر ميزنهatype است اين بسيار ساده انگارانه است چون چه بسا چادر تنها دليلي براي جلب توجه و متفاوت بودن و يا تعلق به يك فرهنگ يا خانواده خاص باشد همانطور كه در ساير كشورها همه ctype نيستند!!!

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
سنگين خب منطقيه اگر چه متاسفانه تمام كلمات مورد كاربرد شما معنايي نسبي دارند و اي كاش سنگين از ديدگاه شما معني ميشد ولي اگر با معناي a typeيكسان باشه به اين معنا كه زني كه A type است هرگز زيبايي هاي خود را به معرض نمايش هر كسي نمگذارد چون به زيبايي خودش معتقد است و لازم نيست كه مانند يك زن ctype خود را به معرض نمايش بگذارد تا با نگاه كردن مردم ارضا پيدا كردن چون از زن بودن خودش متنفر است البته من بايد يادآوري كنم كه اين به اين معنا نيست كه هر كي چادر ميزنهatype است اين بسيار ساده انگارانه است چون چه بسا چادر تنها دليلي براي جلب توجه و متفاوت بودن و يا تعلق به يك فرهنگ يا خانواده خاص باشد همانطور كه در ساير كشورها همه ctype نيستند!!!

سنگین از این لحاظ که شخصیت ها را حفظ کنند

scorpio20

عضو جدید
خوب دیگه از اسم زن به نقش زن کشیده شد
فقط مي خواستم بگم تشكرام تموم شده بود وگرنه حتما تشكر مي كردم از اين كه رهرو صديق آن دياريد!!

در ضمن من فعلا رفتم يكي از دوستان اومده بايد برم بدوم!! اين دوستم جزو تيم دو سرعته!!! برام دعا كنيد هر وقت باش ميرم از زندگي ساقطم ميكنه!!.......

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي كلمه زيبا و محترمانه و باكلاسي مثل خانم داريم كلمات خواهر و حاج خانم ديگه كدومه :surprised: :razz: