"Pejman"
دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
كروسين و سافرانال رو چگونه استخراج مي كنند
چه عناصري روي اين مواد تاثير دارند
این میتونه کمکتون کنه
استخراج اسانس زعفران با سيستمهاي فوقبحراني
موضوع: زعفران ،رنگهاي خوراکي ، تحقيق، ايران، آشاميدنيها، صنعت و تجارت ، ترکيب (نسبت اجزاي سازنده) نويسنده (گان): زهرا شجاعي اسعديه ناشر: دانشگاه علوم پزشکی تاريخ نشر: ۱۳۷۰ شماره، نگارش:
نوع منبع: پایان نامه آدرس وبي:
چكيده:
بررسي ميزان رنگ دهي تودههاي مختلف زعفران ايران و عوامل موثر بر پايداري رنگ و امکان کاربرد آن در توليد نوشابه. با توجه به يافتههاي تحقيق زعفران به عنوان گرانترين محصول کشاورزي محسوب شده و کاربرد عمدهاي در صنايع غذايي دارد که عبارتند از رنگ نمودن سوسيس، ارلئومارگارين يا شورتينگ، نوشابه و غيره. که در اين تحقيق قدرت رنگ دهي ۶ توده زعفران مورد بررسي قرار گرفته است براي انجام اينکار ميزان جذب محلول زعفران در آب يا الکل در طول موج ۴۴۰=max اندازهگيري گرديد و ميزان پايداري رنگ در شرايط مختلف آزمايشي درحضور و عدم حضور نور و زمان تخمين زده شد. و نهايتا امکان بکارگيري زعفران در توليد نوشابه در شرايط بهينه نظير رنگ دهي، پايداري و غيره مورد بررسي و ارزيابي قرار گرفت.
ضمنا این سایت میتونه بهترین کمک رو بهتون بکنه
