كي ميتونه با من كل بندازه؟؟
منم از اينا ميخوام چيكار كنم؟؟
كي ميتونه با من كل بندازه؟؟
عمرا" اينقدر تخلف داشته باشي!!!
حالا چقد عصبانی بیا
عمرا" اينقدر تخلف داشته باشي!!!
تازه تو پررو بازي در آوردي اخراج شدي بلافاصله يكي ديگه ساختي اومدي كه باز اخراجت كردن! ولي من هر بار بعد از سپري كردن محروميتم دوباره اين افتخاراتو كسب كردم!
قرمز امتياز منفي داره كه بهش ميگن اخطار.
آفرین آفرین!!!
تو باعث افتخاری!:دی
میگم این اخطارا که برا پرسپولیس گرفتی چیکار کرده بودی؟؟؟
بچه ها من همیشه کارت قرمز میگیرم
هیچ وقت زرد نگرفتم!:دی
چه فرقی دارن؟:دی
اون واسه موقعيه كه پرسپوليس سپاهانو دقيقه 96 سوسك كرده بود قهرمان شده بود ادمينم كه سپاهانيه تيره اومد عقده شو سر من خالي كرد اخراجم كرد !
آفرین آفرین!!!
تو باعث افتخاری!:دی
میگم این اخطارا که برا پرسپولیس گرفتی چیکار کرده بودی؟؟؟
بچه ها من همیشه کارت قرمز میگیرم
هیچ وقت زرد نگرفتم!:دی
چه فرقی دارن؟:دی
ولي من يه ضرب 8 امتياز منفي هم گرفتم!!!قرمز امتياز منفي داره كه بهش ميگن اخطار.
زرد امتيار منفي نداره كه بهش ميگن تذكر.
خب قطعا ميدونيد امتياز منفي هم يه تاريخ انقضايي داره، كه بعد از اون غير فعال ميشه. اما اگه امتياز منفيهاي فعالتون به 8 برسه اتوماتيك اخراج ميشيد.
اين بحثايي كه پيش مياد ميگن فلاني رو سر يه پست اخراج كردن هم به خاطر همينه. چون طرف ممكنه به خاطر اون پستش يه امتياز منفي گرفته باشه اما 7 امتياز منفي هم قبلا به خاطر چيزاي ديگه گرفته كه هنوز تاريخ انقضاشون نرسيده. پس به طور اتوماتيك اخراج ميشه. بعد كاربرا فكر ميكنن كه به خاطر يه پست ناچيز طرف اخراج شده.
خب بله...ولي من يه ضرب 8 امتياز منفي هم گرفتم!!!
يه بارم كه اخراح دائم شدم!
بی ادبی دیگه چی کار میشه کرد؟روبات هم نتوسته کاری کنه واستكي ميتونه با من كل بندازه؟؟
پس الان اینجا چه میکنی؟ولي من يه ضرب 8 امتياز منفي هم گرفتم!!!
قرمز امتياز منفي داره كه بهش ميگن اخطار.
زرد امتيار منفي نداره كه بهش ميگن تذكر.
خب قطعا ميدونيد امتياز منفي هم يه تاريخ انقضايي داره، كه بعد از اون غير فعال ميشه. اما اگه امتياز منفيهاي فعالتون به 8 برسه اتوماتيك اخراج ميشيد.
اين بحثايي كه پيش مياد ميگن فلاني رو سر يه پست اخراج كردن هم به خاطر همينه. چون طرف ممكنه به خاطر اون پستش يه امتياز منفي گرفته باشه اما 7 امتياز منفي هم قبلا به خاطر چيزاي ديگه گرفته كه هنوز تاريخ انقضاشون نرسيده. پس به طور اتوماتيك اخراج ميشه. بعد كاربرا فكر ميكنن كه به خاطر يه پست ناچيز طرف اخراج شده.
اون واسه موقعيه كه پرسپوليس سپاهانو دقيقه 96 سوسك كرده بود قهرمان شده بود ادمينم كه سپاهانيه تيره اومد عقده شو سر من خالي كرد اخراجم كرد !
ولي من يه ضرب 8 امتياز منفي هم گرفتم!!!
به عنوان مثال رباتهايي كه عكسايي مستهجن ميزاشتن رو بايد يادتون باشه. ما اونا رو از اين طريق اخراج ميكرديم.
اما در مورد 8 امتياز شما اينطور كه ديدم نوشته شده نقض مكرر قوانين سايت، ببين ديگه چيكار كرده بودي كه از اين 8 امتيازي برات استفاده كردن. :دي
نه من اينجور عكسارو نگاه نميكنم واسه همين يادم نيست!
الان ديگه چرا نميذارن؟!
به ادمين گفته بودم كاراش بچه گونه ست!
ربات اگه ميتونست كاري كنه تورو آدم ميكرد !بی ادبی دیگه چی کار میشه کرد؟روبات هم نتوسته کاری کنه واست
پس الان اینجا چه میکنی؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=18356&d=1267037400حالا چقد عصبانی بیا
منم یه ضرب اخراج شم اما 3 تا اخطار با هم دادن!:دی
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=18356&d=1267037400
چیلتر شکنشو
لا اقل اون U رو میبستی بعد عکس میگرفتی..
مدرک دست دشمنا نده آبجی
خدارو شکر که که 2تا امتیاز منفی داره!!!.
.
.
.
.
.
.
.
---------------------------------------
-
-
-
---------------
رستگار شدم
بالاخره منم مزه اخطار رو چشیدم البت از دست ربات
اما هنو علتشو نمی دونم نه به کسی توهین کردم نه بی ادبی فقط نظرمو گفتم اما دوتا پوینت منفی گرفتم