بالاخره ثابت شد خانم ها باهوش ترند!

kingworld

عضو جدید
کاربر ممتاز
پژوهشگران در یکی از تحقیقات اخیر خود به یافته های جنجال برانگیزی دست یافته اند. آنها می گویند طبق آخرین پژوهش ها زنان با هوش تر از مردان هستند.

روانشناسان برای نخستین بار در تاریخ 100 ساله تست lQ دریافته اند که امتیازات زنان از امتیازات مردان بیشتر شده است. در طول قرن گذشته، زنان در تست lQ حدود 5 امتیاز از مردان عقب بوده اند، که روانشناسان این اختلاف امتیاز را به تفاوت های ژنتیکی نسبت می دهند. با این وجود اختلاف امتیاز بین زنان و مردان در سال های اخیر کمتر شده و امسال زنان از مردان جلو زده اند.

دلیل این امر شاید پیچیده تر شدن زندگی زنان در دنیا امروز باشد، چراکه اکثر زنان همزمان درگیر مسئولیت های خانوادگی و کاری هستند. دلیل دیگر شاید این باشد که هوش خانم ها نسبت به هوش آقایان پتانسیل بالاتری دارد ولی، خانم ها تا به حال این را نمی دانسته اند.

به گفته روانشناسان، تاثیر کامل مدرنیزه بر زنان در حال آشکار شدن است و چون جهان روز به روز پیچیده تر می شود، مغز انسان ها ناچار است خود را با این روند تطبیق دهد. به گزارش برترین ها، در این پژوهش زنانی را از آمریکا، کانادا، نیوزیلند، آرژانتین و کشورهای غرب اروپا مورد آزمایش قرار گرفته بودند.

kingworld

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو که از اول میدونستیم

بگو چی بهمون می ماسه این وسط...
پولی چیزی میدن؟؟؟:razz:
در طول قرن گذشته، زنان در تست lQ حدود 5 امتیاز از مردان عقب بوده اند،حالا طی قرن گذشته چی به مردا ماسیده که حالا به خانما بماسه؟

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما خانم ها قرن هاست اینو می دونیم

چه اونوقت که در نقش یک مادر پسری رو بزرگ می کنیم ، چه اونوقت که در نقش یک همسر شوهرداری می کنیم ، چه اون زمان که در نقش یک خواهر هستیم ، در هر نقشی باشیم می دونیم اونی که روبروی ما ست فقط از نظر قدرت بدنی از ما قویتره وگرنه هرگز نمی تونه نگرانی ها ، دلهره ها ، دروغ ها ، خیانت ها ، پیروزی ها ، شکست ها و........... رو از ما مخفی کنه .

اگر چیزی رو به رومون نمیاریم دلیل بر ندونستنمون نیست . هزار و یک دلیل زنونه پشتش وجود داره

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
در طول قرن گذشته، زنان در تست lQ حدود 5 امتیاز از مردان عقب بوده اند،حالا طی قرن گذشته چی به مردا ماسیده که حالا به خانما بماسه؟

صحبت من که البته طنز بود
خوب گرفتیش!!!!!!!!

ولی کلا
جامعه همواره در طول قرن های گذشته مرد سالار بوده
حتی الانم با وجود قوانین تساوی حقوق زن و مرد
هستن افرادی که باز هم بخوان قوانین مردسالار رو تبلیغ کنن...

خواستم بگم اینا همش حرفه
در عمل هیچ اتفاقی برای بهبود جامعه زنان اتفاق نیافتاده

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
هزار و یک دلیل زنونه پشتش وجود داره

این پدر ادما رو در میاره!!! بابا از بچگی تقریبا 10-12 سالگی یه شم زنونه دارن که ادمو میترسونه!!!! چرا انقد زود بزرگ میشین شماها؟!

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینی که الان گفتی جک بود دیگه؟ مرغ پخته اینارو بشنوه از خنده روده بر میشه آخه چرا میخوای مارو بکشی از خنده؟ ها؟:w15::w15::w15:
تا اونجا که ما داریم اطرافمون میبینیم که خلاف اینو ثابت میکنه
خانوما یه باطری رو درست نمیتونن بذارن تو ریموت:w15:
اگه تا حالا به video player کار نکرده باشن و بهشون بگی مثلا یه فیلم بذار شاید 2 ساعت طول بدن و تو میتونی بهشون نگاه کنی و از خنده خودکشی کنی:w15:
ااگه بهشون بگی یه آهنگ و دانلود کن شاید تا 1 روز هم نتونن انجام بدن:w15:
اگه بهشون بگی یه antivirus رو updateکن که اصلا هیچی ..........:w15:
اگه یه وسیله ی برقی مثلا کوچکترین مشکلی واسش پیش بیاد فکر میکنن که کلا خراب شده یا میندازنش دور یا میگن که یکی رو بیار تا درست کنه:w15:
اگه 10000 بار بهشون یاد بدی که چطوری cd رو رایت کنن بازم واسه دفعه ی بعدی یادشون میره و 1000 تا مثال مثل این:w15:

روزی 10000000 بار 100 تا خانومو میبینم و روزی 100000 بار به اینکه iq خاموما کمتر از مرداست یقین پیدا میکنم . روزی 10000 بار خدا رو واسه اینکه پسر هستم شکر میکنم و روزی 10000 بار از خدا شکایت میکنم که چرا iq خانوما رو اینقدر کم آفریدی:(

خانوما ببخشیدا شوخی کردم ولی شما جدی بگیرید;)

آخرین ویرایش:

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینی که الان گفتی جک بود دیگه؟ مرغ چخته اینارو بشنوه از خنده روده بر میشه آخه چرا میخوای مارو بکشی از خنده؟ ها؟:w15::w15::w15:
تا اونجا که ما داریم اطرافمون میبینیم که خلاف اینو ثابت میکنه
خانوما یه باطری رو درست نمیتونن بذارن تو ریموت:w15:
اگه تا حالا به video player کار نکرده باشن و بهشون بگی مثلا یه فیلم بذار شاید 2 ساعت طول بدن و تو میتونی بهشون نگاه کنی و از خنده خودکشی منی:w15:
ااگه بهشون بگی یه آهنگ و دانلود کن شاید تا 1 روز هم نتونن انجام بدن:w15:
اگه بهشون بگی یه antivirus رو updateکن که اصلا هیچی ..........:w15:
اگه یه وسیله ی برقی مثلا کوچکترین مشکلی واسش پیش بیاد فکر میکنن که کلا خراب شده یا میندازنش دور یا میگن که یکی رو بیار تا درست کنه:w15:
اگه 10000 بار بهشون یاد بدی که چطوری cd رو رایت کنن بازم واسه دفعه ی بعدی یادشون میره و 1000 تا مثال مثل این:w15:

روزی 10000000 بار 100 تا خانومو میبینم و روزی 100000 بار به اینکه iq خاموما کمتر از مرداست یقین پیدا میکنم . روزی 10000 بار خدا رو واسه اینکه پسر هستم شکر میکنم و روزی 10000 بار از خدا شکایت میکنم که چرا iq خانوما رو اینقدر کم آفریدی:(

خانوما ببخشیدا شوخی کردم ولی شما جدی بگیرید;)

اينا رو در مورد آقايون گفته شده بود قبلا..........يه حرف جديد بگو

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينا رو در مورد آقايون گفته شده بود قبلا..........يه حرف جديد بگو
:eek::eek:ماشالا بزنم به تخته رو که نیست سنگ پای قزوینه:eek::eek:

همین پر روبودنتونه که ما مردارو گرفتار کردین دیگه خدا ازتون نگذره:smile:

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek::eek:ماشالا بزنم به تخته رو که نیست سنگ پای قزوینه:eek::eek:

همین پر روبودنتونه که ما مردارو گرفتار کردین دیگه خدا ازتون نگذره:smile:

ما پرررررررررررروييم......... بابا شما ها كه دست ما رو از پشت بستين :biggrin:

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
توبت پذيرفته نشد :biggrin:

:w06: خدایااااااا ببین, ببین . دیدی راسته که میگن زن خوده شیطانه؟, دیدنی؟ نه جونه من دیدی؟ کارشون به جایی رسیده که ادعای خدایی میکنن و از طرف تو حرف میزنن.خداااااا help me :w06:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
[h=3] [/h]

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w06: خدایااااااا ببین, ببین . دیدی راسته که میگن زن خوده شیطانه؟, دیدنی؟ نه جونه من دیدی؟ کارشون به جایی رسیده که ادعای خدایی میکنن و از طرف تو حرف میزنن.خداااااا help me :w06:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

من جائي نميرم......... من شيطانم يا شما؟:w43:

MK264

کاربر بیش فعال
باهوش ترن اما هوششون رو کجا استفاده میکنن تو پیدا کردن سوژه غیبت.

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جائي نميرم......... من شيطانم يا شما؟:w43:
خوب معلومه دیگه شما ,عجب سوالی کردیا( والا اگه سنگ پای قزوینم که بود از رو رفته بود:smile: )>

بابا چرا بیجنبه بازی در میارین؟:(. چرا هر وقت کم میارین نانچیکو در میارین؟:(. بخدا تمام ظرفای خونه شکسته:(.بخدا رو دستم و صورتم جایی واسه چنگ کشیدن نمونده:(. اگه قراره کار به کتک کاری بشه من آزارم به مولچه هم نمیرسه:w23:

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب معلومه دیگه شما عجب سوالی کردیا( والا اگه سنگ پای قزوینم که بود از رو رفته بود:smile: )>

بابا چرا بیجنبه بازی در میارین؟:(. چرا هر وقت کم میارین نانچیکو در میارین؟:(. بخدا تمام ظرفای خونه شکسته:(.بخدا رو دستم و صورتم جایی واسه چنگ کشیدن نمونده:(. اگه قراره کار به کتک کاری بشه من آزارم به مولچه هم نمیرسه:w23:

آخي شما چه مهلبوني:w30: