من اشتباه می کنم یا اینا انجیرن؟!!
من اشتباه می کنم یا اینا انجیرن؟!!
من اشتباه می کنم یا اینا انجیرن؟!!
نه عزیز تشکر من فقط بخاطر شرکت دوستان تو بحث بوده نه تایید تمام نظرات.دوست عزیزمن ادعا نمی کنم خرما شناس هستم ولی اینم خوب می دونم شما هم اطلاعاتی در مورد خرما ندارید فقط به خاطر اینکه اهل بوشهر هستی وسنگ شهر خودتون را به سینه می زنید فکر کنم گلشید ساحل وزهرا در مورد خرمای منطقه ما بیشترمی دونند اما اونها هم جنبه حیثیتی شهر خودشون بوده که از شما تشکر کردند
اگر واقعا آقا حسن وزهرا حرفای شما کاملا قبول دارند پس خدایش باید به اطلاعات اونا هم شک کرد
کدوم رقم خرمای شما به مضافتین صادراتی بم وجیرفت می رسه
بهتره بری همون خرمای های زرد وارفته وشل خودتون بخورید
خوب شما اگر درباره خرما صحبت می کنید سعی کنید عادلانه تر صحبت کنیدمن که شخصا خرما رو دوست ندارم و اطلاعت چندانی هم در موردش ندارم اما حسن به خرما خیلی وارد است و اطلاعاتش خوبه ...
حباب جان لطفا کمی مهربون تر بحث کن تا باعث تشنج نشه داریم بحث علمی میکنیم دیگه خوبه به هم اطلاعات بدیم و از هم چیز یاد بگیریم درسته؟؟؟
ذائقه ادما با هم فرق میکنه حتی دو برادر ذائقه متفاوت دارند چه برسه دیگه به ماها که شهرامونم فرق داره .... پس دعوا نکنید....
اون چیزی که در بازارپسندی تاثیر داره نوع ذائقه یه گروهه که در یک منطقه خاص زندگیی میکنند مثلا کسانی که در مناطق سردسیر و یخبندان هستند خرماهای شیره دار را دوست دارند ولی کسی که تو منطقه گرم و مرطوب هست خرما خشک ... یا مثلا برای مراسم رسمی خرماهای شکیل و خشک و در ساخت حلواهای خرمایی خرمای نرم و شیره دار لازمه .... پس همه خرماها در یه حد خوشمزه هستند ....
به نوشته های حسن هم دقت کنید :
ارقام مضافتی در کرمان، کبکاب در بوشهر، مرداسنگ در هرمزگان و کبکاب و خاصی در خوزستان که در زمره ارقام مهم تجاری کشور به شمار میروند،
خوب بحث داری میشه فقط از همه ممنون میشم کمی مهربونتر .... ممنونم
ممنونم از اطلاعاتت
دوست خوبم .چون دارم رو رقم کبکاب کار میکنم اینطور شد چشم .خوبیه نظرت اینه که همه سعی کنند مطالبشون بکار همه بیادخوب شما اگر درباره خرما صحبت می کنید سعی کنید عادلانه تر صحبت کنید
شما چند نفر بوشهری هستید همش هم درباره خرما بوشهر صحبت می کنید که مثلا بهترین خرمای دنیا هست
چشم من سعی می کنم اروم تر ومهربانانه تر ولی من نظر دادم هم شهری شما تندصحبت کرد
بازم چشم
ممنون حسننه عزیز تشکر من فقط بخاطر شرکت دوستان تو بحث بوده نه تایید تمام نظرات.
قابل توجه همه ::رقم مضافتی چند سالی هست که ثبت جهانی شده از نظر شناساییDNAولی کبکاب تازه داره ثبت میشه پس مضافتی یه رقم تجاری جهانی هستش
دوما شما فرموده بودین خرمای زرد که ما در بخش باغبانی خلال یا خارک زرد داریم و خرماها یا قهوه ای روشن ویا مثل رقم مضافتی قهوه ای سوخته یا سیاه داریم...
رقم مضافتی از ارقام تجاری و بازار پسند ایرانه و کسی نمی تونه منکرش بشه حتی از روی تعصب ..و استان کرمان طبق مطلب زیر که از پایان نامه ام گرفتم اولین استان کشور هست و استان بوشهر سومین .
ایراد من به غیر تجاری اعلام شدن رقم کبکاب بود...نخلستانهاي بوشهر بيشتر در مناطق شمال شرقي و شرق آن در شهرستانهاي دشتستان ، تنگستان و دشتي پراكنده شده اند كه سطح زير كشت آن 37267 هكتار ، كه از اين سطح 31784 هكتار نخل بارور مي باشد..دشتستان بیشترین سطح زیر کشت دارد
مناطق عمده تولیدخرما کشور شامل استانهای کرمان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، سیستان وبلوچستان و فارس میباشد..
ضمنا من به دوست خوبم حق میدم که به اطلاعاتم شک کنه چون به این شعر اعتقاد کامل دارم ...هفت شهر عشق را عطار گشت ..........ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
ضمنا هر رقمی یه خصوصیات و کیفیتی داره که نمیشه راحت اظهار نظر کرد چون فقط تو ایران تازه خوری ملاک قضاوت هست ولی همه جای دنیا خصوصیاتی مانند استفاده در صنایع جانبی ملاک عمل هست...
بازم ممنون از نظرات خوبت وتذکرت بجات
حباب کی اینو گفته؟؟؟؟
منبع؟؟؟؟
منم خرما می خوامممممممممممممممم
البته
خرمای بوشهر رو می خوام
دوست من خرماش خوب نیست ..!!!!!!!!!!!!!!!!کاش میشد خرمای خوبی داشتیم شرمنده نشیم حییییف!!! مضافتی خوبه به حباب میگم برات بفرسته
دوست من خرماش خوب نیست ..!!!!!!!!!!!!!!!!کاش میشد خرمای خوبی داشتیم شرمنده نشیم حییییف!!! مضافتی خوبه به حباب میگم برات بفرسته
ما همه جورش رو قبول داریم
راستش ذائقه ما هم به خوردن خرمای بوشهری ها عادت کرده
من اشتباه می کنم یا اینا انجیرن؟!!
حباب می خواسته فقط نوع بسته بندی رو نشون بده که دیگه هم خرما گذاشته و هم انجیر ...انجیرن
روش هم نوشته انجیر ( FIG )
تو هم عزیزی برای من همشهری و غیرهمشهری فرقی نداره ...ممنون حسن
من فکر کردم شما هم همه حرفای همشهریتو تایید می کنی
تعجب کردم که شما که پایان نامه تو هم روی خرما هست چرا حرفای اون همشریتو تایید می کنی!!اخه همشریت تخته گاز داشت می رفت.
زهرا هم می گه باهمشهریام مهرباناتر صحبت کنحسن ما چکار کنیم زورمون به بوشهریا نمی رسه تعدادشون هم روز به روز در حال افزایش هست
ما کی باشیم به شما شک کنید حسن اقا
منم خرما می خوامممممممممممممممم
البته
خرمای بوشهر رو می خوام
زهرا از توی یه سایت دیدم منبع معتبری نداشت
شما بلند تر ازاین هم دیدی؟
نمی خواهی بگی که تو بوشهر هست
منم خرما می خوامممممممممممممممم
البته
خرمای بوشهر رو می خوام
دوست من خرماش خوب نیست ..!!!!!!!!!!!!!!!!کاش میشد خرمای خوبی داشتیم شرمنده نشیم حییییف!!! مضافتی خوبه به حباب میگم برات بفرسته
سعییییددددد.... میکشمت .... اسپم؟؟؟؟؟خرما می خوای زنگ بزن برات بفرستم اومدی وسط بحث خرمای مضافتی و کبکاب میگی خرما می خوام؟؟؟؟ما همه جورش رو قبول داریم
راستش ذائقه ما هم به خوردن خرمای بوشهری ها عادت کرده
ببين دوست منخوب دوست عزیز توقع نداشته باشه خوابگاه دانشگاه یا خود دانشگاه خرمای درجه یک به شما بدنند همون طور سلف غذا که می خوردید واقعا درجه یک بود یا نه همش دعوا برسراین
من خودم دانشجو بود اینهایی که شما می فرمایید ما خودمون هم حس کردیم
اونا به شما خرمای درجه 2الی3الی بیا پایین می دادنند قطعا در این قضیه شک نکنید وبعدش اگر هم درجه یک بودند باور کنید چند سال توی سردخانه بودند اخه چون به خاطر اینکه قیمت خوب بفروشند وصادر کنند باور کنید چند سال می زارنند تو سردخانه به نظر خرمای که از رده خارج بوده به شما می دادنندخوب از اون طرف شما از خونه خرمای تازه می بردی خوب مشخصه هر چی تازه تر باشه بهتر وخوشخوراک تر وطرفداربیشتری پیدا می کنه
من هم جسارت نکردم نگفتم خرمای شما را باید دور ریخت گفتم اینجا به اون خرما زیاد توجهی نمی کنندمنظورم از زردی بیشتر خرما های شما رنگ زرد داره ویه خورده شل ومل هم فکر کنم باشه از نظر صادراتی به نظر مشکل باشه وتازه خوری بیشتر به کار میادخرماهای که سیاه نیستند معمولا می گویند خرمای زرد توی منطقه ما خرما زرد قیمت خیلی پایینی داره یا اصلا بعضی ها از درخت برداشت نمی کننه
حالا یه سوال مرغوبترین خوما شما چی هست؟ وقیمت اون چند هست؟
من قصد جسارت ندارم دوست عزیز
ببين دوست من
اون كه گفتم دانشگاه ميداد فقط محض اين بود كه بگم خودم هم خوردم. وگرنه قطعا دوستان من كه از شهراي ديگه بودن قطعا تو خونه نوع خوب رو خورده بودن. در ثاني عرض كردم من براي دوستانم و خانوادشون خرما هديه بردم و خيلي خوششون اومده. حتي گفتن خرماهايي كه قبلا خوردن پوست داشته.
ناگفته نماند در اين بين دو سه نفري هم بودن كه خرماي بم رو ترجيح ميدادن به اين علت كه شيره نداشت.
و همينطور اينو هم بگم اگه پوستشو در نظر نگيريم داخلش طعم لذيذي داره. و محض دوستان هم استاني كه نخوردن بگم اگه پوست خرماي مضافتي رو بگيريم بافت و طعم داخلش مثل رطب خودمون ميمونه.
از نظر میزان تولید در هکتار و سطح زیر کشت کشور وتولید وعرضه مضافتی بهترین و اولین رقم کشوراست..از نظر ذایقه وسلایق نظرات متفاوتی وجود دارد و اعلام نظر بستگی به فاکتورهای کیفی وکمی و جانبی داردخب بالاخره خرمای مضافتی بهترین شد یا کبکاب ؟؟؟؟
می گم می شه بهم بگین هر کدوم از خرمای مختلفی که داریم واسه چی خوبن ؟
کدوم تازه خوری هست و کدوم فراوری ؟؟؟؟
کدوم خارک و کدوم رطب ؟؟؟؟
کدوم رو می شه زیاد نگه داشه و کدوم رو کم ؟؟؟؟
و چند تا سوال دیگه ؟؟؟
آخ جون من عاشق این خرماهای نصف رطب نصف خارَکیم...اين محصول پارسال حياطمونه. البته هنوز به مرحله رطب هم نرسيده.
قبول خرمای شما بهترین خرما هست
اره مشکلی نداره ...ما تو حیاط خونه یک نخل داریم خیلی قدیمی یک 200ساله ای میشه ما می خواهیم ساختمان درست کنیم ایا می تونیم نخل یک جوری به زمین دیگه منتقل کنیم که خصارت نبینه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
آ | نخل روغني | میوه کاری | 2 | |
M | معرفی تصویری ارقام مختلف خرما | میوه کاری | 1 | |
تکثیر خرما به روش کشت بافت | میوه کاری | 2 | ||
تصاویری از برداشت خرما در استان بوشهر | میوه کاری | 4 | ||
دستورالعمل تولید و نگهداری نهال خرما | میوه کاری | 16 |