سلام!
من مشغول نوشتن برنامه ای در #C هستم که می خوام با کلیک روی یک linklable یک فایل pdf رو که در مسیری خاص وجود داره، برام باز کنه و با کلیک روی یکی دیگه یه فولدر در مسیری خاص رو باز کنه، ولی هر چی گشتم راهی برای این کار پیدا نکردم.
ممنون میشم اگر کمکم کنید...
برای اينکه فايل pdf رو در برنامه باز کنی هم میشه از کامپوننت هایی که هست استفاده کنی که مثلاً فکر کنم یا ComponentOne يا Syncfusion اونو داشته باشن و هم میتونی از dll مربوط به خود acrobat استفاده کنی. البته دومی رو تست کرده ام و جواب میده فقط نميدونم که نياز به لایسنس داره روی هر سیستم یا نه.
یه راه ديگه هم اگه نخوای حتماً تو فرم خودت باز شه اينه که با استفاده از System.Diagnostic.Process مسیر فايل رو بصورت کامل بدی بهش تا بازش کنه. این راه فقط یه مشکل داره. اونم این که اگر روی سیستم هدف acrobat نصب نباشه کار نميکنه.
در مورد باز کردن پوشه هم از همين کلاس process با استفاده از رشته مسیر میتونی پوشه رو باز کنی. البته مطمئناً راه های زیادی داره. من اینایی رو که تو ذهنم آمد گفتم.
امیدوارم مفید بوده باشه.
یک سری کامپوننت هست در زمینه کار با فايل های pdf که در سری کامپوننت هایی که گفتم فکر میکنم هست. اگه از این ها استفاده کنی میتونی داخل فرم برنامه فایل pdf رو باز کنی به جای اینکه داخل برنامه acrobat بازش کنی.
خب اینی که الان گفتید رو اون بالا هم گفته بودید
گفتم تازه کار نه نابغه برنامه نویسی و C# که به هر حال با استفاده از عمو گوگل یه اطلاعاتی دارم به دست میارم اما فکر نمیکنم بتونم تا تهش برم
اگه فکر میکنید نکته ای جا مونده که باید گوشزد کنید یا راهنمایی لازم بگید
ممنون![]()
شما دقيقاً بگو در چه موردی مشکل داری و اونو توضیح میدم![]()
برای اينکه فايل pdf رو در برنامه باز کنی هم میشه از کامپوننت هایی که هست استفاده کنی که مثلاً فکر کنم یا ComponentOne يا Syncfusion اونو داشته باشن و هم میتونی از dll مربوط به خود acrobat استفاده کنی. البته دومی رو تست کرده ام و جواب میده فقط نميدونم که نياز به لایسنس داره روی هر سیستم یا نه.
یه راه ديگه هم اگه نخوای حتماً تو فرم خودت باز شه اينه که با استفاده از System.Diagnostic.Process مسیر فايل رو بصورت کامل بدی بهش تا بازش کنه. این راه فقط یه مشکل داره. اونم این که اگر روی سیستم هدف acrobat نصب نباشه کار نميکنه.
در مورد باز کردن پوشه هم از همين کلاس process با استفاده از رشته مسیر میتونی پوشه رو باز کنی. البته مطمئناً راه های زیادی داره. من اینایی رو که تو ذهنم آمد گفتم.
امیدوارم مفید بوده باشه.
سلام
من یک سوال داشتم
می خوام یک برنامه بنویسم که بره فلان shortcut رو از یک آدرس(مثلا دریو سی) اجرا کنه این برنامه مثلا یه لینک باشه یا توی یک کامند باشه باید چیکار کنم؟
توی سی شارپ
ببینن من یه shortcut دارم خوب؟
مثلا : c:\test اسمش هست
بعد می خوام وقتی توی سی شارپ روی دکمه button 1 کلیک کنم بره و اون shotcut رو که تو آدرس c:\test هست رو اجرا کنه
چیکار باید بکنم ؟
تکه کدش چیه؟
با تشکر
using System.Diagnostics;
...
private void button1_Click (object sender, eventArgs e)
{
Process p = new Process();
p.StartInfo.FileName = @"C:\\test";
p.StartInfo.CreateNoWindow = true;
p.start();
}
اووووه
خیلی ممنون
خیلی حال دادین
میشه یه خورده درمورد این کدها توضیح مختصری هم بدین؟ آخه من تازه سی شارپو شروع کردم
فکر نمی کردم جوابمو بدین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | باز و بسته کردن یک فایل bmp در c# | C#.NET | 1 | |
![]() |
کد باز کردن برنامه های مختلف ویندوز از سی شارپ | C#.NET | 4 | |
E | نحوه بایند کردن اطلاعات از دیتاگریدویو فرم اول در کمبوباکس فرم دوم | C#.NET | 0 | |
![]() |
فعال کردن NET Framework 3.5. در ویندوز ۸ | C#.NET | 0 | |
S | کلیک کردن اتوماتیک!!! | C#.NET | 2 |