بازیگر هالیوودی پس از باردار شدن، نامزد کرد ! +عکس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می تونستن قبلش صیغه بخونن ولی بعدش اون بچه هیچ حق و حقوقی نداره.ظاهرا اون موقع دیگه هیچ مشکلی نبود.یاد یکی از سریال های خودمون افتادم الان اسمش یادم نیست.یا مثلا فیلم من ترانه، 15 سال دارم.

هرکس صیغه بخونه و این رو ثبت رسمی کنه، طبق قوانین کشور اگر فرزندی به دنیا بیاد تمام حق و حقوقش گردن پدرشه.
این هم تفاوت زنا و صیغه...

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرده چه ادمه خوبی بود که باهاش ازدواج کرده

حالا اگه ایران بود .................................
چه ايران چه خارج از ايران.........
آدم بايد مسئوليت انجام كارهاش را به عهده بگيره.........
البته قبول دارم كه در ايران بهضيا فكر مي كنن زرنگ بازي اگر دختره را تنها رها كنن و زير بار مسئوليت نرن.

Sarp

مدیر بازنشسته
من مي گم مثلا از همين فرهنگ برنامه ريزيشون الگو برداري كنيم.سعي نكنيم با بزرگ كردن عيب هاشون پيشرفت هاشون كوچك نشون بديم..........
اگه منظورت دقیقا خود من هست ، من قفط با افراط و تفریط مخالفم
نه اینکه کل غرب رو بکوبم
الان هم اینا بحث سر بچه زنازاده هست و سر اون بحث میکنیم
اگه بحثی پیرامون پیشرفت های علمی شون باشه ، فرق میکنه
خب عقد موقت هم براي شناخت بيشتره نه براي كارهاي ديگه.........
بالاخره محرم هم هستند و ممکنه هر کاری ازشون سر بزنه :D

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظاهرا عدم آگاهی ها همچنان ادامه داره!
هرکس صیغه بخونه و این رو ثبت رسمی کنه، طبق قوانین کشور اگر فرزندی به دنیا بیاد تمام حق و حقوقش گردن پدرشه.
این هم تفاوت زنا و صیغه...

ثبت رسمی کردنش دیگه جزء قانون شرع که نیست. !در ضمن بچه ها همون آسیب ها رو میبینن.حالا تو این مورد خواستن به خاطر بچه اشون ازدواج کنن .

Sarp

مدیر بازنشسته
نخند زشته........................
بعد اگه بفهمنن اخلاقشون به هم نمي خوره چي؟ديگه كار از كار كه گذشته.........
چخنده بر هر درد بی درمان دواست :دی

حالا این بحث رو کش ندیم که آخرش هم برسیم به بحث بی سر و ته صیغه موقت

بحث من خانواده ست که دیگه تو غرب معنایی نداره
من که میگم حداقل یه عقد موقت در میان باشه برای این هست که در این صورت خانواده ها هم در جریان خواهند بود .

ولی اینو تصور کن
که الان ایران هم مثل همین امریکا بشه
دختر و پسر قبل ازدواج باهم رابطه داشته باشند
بدون عقد و صیغه و حضور خانواده
به نظرت نتیجه چی میشه؟

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
چخنده بر هر درد بی درمان دواست :دی

حالا این بحث رو کش ندیم که آخرش هم برسیم به بحث بی سر و ته صیغه موقت

بحث من خانواده ست که دیگه تو غرب معنایی نداره
من که میگم حداقل یه عقد موقت در میان باشه برای این هست که در این صورت خانواده ها هم در جریان خواهند بود .

ولی اینو تصور کن
که الان ایران هم مثل همین امریکا بشه
دختر و پسر قبل ازدواج باهم رابطه داشته باشند
بدون عقد و صیغه و حضور خانواده
به نظرت نتیجه چی میشه؟

اصلش این که یه رابطه سالم و معقول تا قبل از یه ازدواج رسمی وقانونی باشه..حالا چه با صیغه چه بدون اون...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ثبت رسمی کردنش دیگه جزء قانون شرع که نیست. !در ضمن بچه ها همون آسیب ها رو میبینن.حالا تو این مورد خواستن به خاطر بچه اشون ازدواج کنن .
بله ثبت رسمی کردن جزء قانون شرع نیست ولی این جزء قانون شرعه که اگر بچه ای به وجود آمد، کاملا مانند ازدواج دائم تمامی حق و حقوق بر عهده پدر هست.

دیگه بلاخره از نظر شرعی اون مرد مسول فرزندش خواهد بود و نباید چیزی براش کم بذاره، حالا اگر کم میذاره، گناهه، یه چیزی مثل بقیه گناه ها که هر روز ما میکنیم و توجیهش میکنیم!

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاق اونا بعد از گندی که بالا میارن مسولیتشو خوب قبول میکنن. یادمه یه خبریو خوندم درمورد یه بازیگر بود باردار شده بود سه نفر مرد یه سیاستمدار یه عکاس و یه بازیگر میگفتن بچه مال ممنه و حسابی سرش دعوا بود.

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاق اونا بعد از گندی که بالا میارن مسولیتشو خوب قبول میکنن. یادمه یه خبریو خوندم درمورد یه بازیگر بود باردار شده بود سه نفر مرد یه سیاستمدار یه عکاس و یه بازیگر میگفتن بچه مال ممنه و حسابی سرش دعوا بود.

خوبه باز اونا بعدش مسئولیتشو قبول میکنن ولی اینجا نه قبلش نه بعدش مسئولیتشو قبول نمیکنن

بالاخره بچه مال کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek:

Sarp

مدیر بازنشسته
عجب حس مسئولیتی

Neptune

عضو جدید
کاربر ممتاز

:eek::eek::eek:

غیر از این سه تا کس دیگه ای نبود ؟؟؟

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه باز اونا بعدش مسئولیتشو قبول میکنن ولی اینجا نه قبلش نه بعدش مسئولیتشو قبول نمیکنن

بالاخره بچه مال کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek:

دیگه دنبالشو نگرفتم گفتم اینا دین وایمان که ندارن نکنه بچه رو قالب کنن به من.:biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.