بازداشت بازيگر مشهور سينماي ايران در حال مستي!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از بازیگران مطرح سینما پس از شرب خمر و مستی به همراه یکی از خبرنگاران بازداشت شد.

به گزارش جهان به نقل از مشرق، آقای "ب" یکی از بازیگران مشهور سینما در حالی که در حوالی خیابان فرشته به همراه چند دختر به علت شرب خمر از حالت طبیعی خارج شده بود، بازداشت شد.

این بازیگر مطرح سینما - که از برندگان سیمرغ جشنواره فیلم فجر امسال نیز هست- وقتی با ماموران مواجه شد، خودروی توسان ۴۰ میلیونی خود را به خودروی ماموران کوبید و شروع به فحاشی کرد.

پس از بازداشت این بازیگر و انجام آزمایشات، مشخص شد که وی شرب خمر کرده است.

آقای بازیگر که خبرنگاری به نام "ش" نیز وی را همراهی می کرد، یک شب را در بازداشت گذراند.

:eek::eek::eek::eek:
به نقل از:جهان نيوزhttp://www.jahannews.com/vdcb8wb88rhbswp.uiur.html
فقط ميتونم بگم متاسفم...

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بگین آقای ب اسمش چی بوده من نفهمیدم کی بودههه:(....

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بگین آقای ب اسمش چی بوده من نفهمیدم کی بودههه:(....

واقعا نگرفتي كي بوده؟؟؟؟؟؟؟؟يا ميخواي ما رو دست بندازي؟؟؟؟؟؟؟؟
فك كنم اين اقاي خاص مغرور رو همه ديگه بشناسن!بيشتر از بازيش ادا و اطواراي خودش شهرت داره!
همين چند وقت پيش پخش سريالش از تلويزيون تموم شد!چطور نميشناسيش؟

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من از بعضی از مشهدیا معذرت میخوام روی صحبتم به اونا نیست.بعضی از این مشهدیا که میان به یه جایی میرسن و میشن چهر از این کارا زیاد میکنن نمونش نیکبخت و اقای بهداد و...کاش خدا یه ذره جنبه تو وجود ما میگذاشت

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از بعضی از مشهدیا معذرت میخوام روی صحبتم به اونا نیست.بعضی از این مشهدیا که میان به یه جایی میرسن و میشن چهر از این کارا زیاد میکنن نمونش نیکبخت و اقای بهداد و...کاش خدا یه ذره جنبه تو وجود ما میگذاشت
مشهدی و غیر مشهدی نداره!
هرکسی اگر به موفقیت برسه ممکنه خودشو گم کنه...

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
حامد؟؟؟؟؟؟؟

بابا اینا همش شایعه است
میخوان خرابش کنن
تا كي شايعه؟تا كي تكذيبيه؟!بهتره باور كني خطا رفته!بد جور بيراهه رفته!

احتمالا بخاطر حرفهایی که موقع گرفتن جایزه توی جشنواره گفته.
من نوكر امام رضا مو اينا؟!كي باور كرده؟!

فکر نکنم...

ایشون یه کم ابنرمال هستند!
ويرايش شد!چرا؟!

مشهدی و غیر مشهدی نداره!
هرکسی اگر به موفقیت برسه ممکنه خودشو گم کنه...
دقيقا موافقم1اما مساله اينه كه اين به موفقيت نرسيده خودشو گم كرده!مگه شهاب حسيني نيست؟اونم مشهديه!اونم از اين كارا ميكنه؟!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما ديگه چرا پنهان كاري ميكنين؟!اگه يه ادم عادي هم بود...بله؟!
خب آخه توی قبلیه گفته بودم ایشون یه کم بله، گفتم شاید واقعا اهل این جور کارا زیاد نباشه، بیخودی گناه تهمتش نیفته گردنم و گناه اونو من نشورم، ولی خب در ابنرمال بودنش دیگه شکی ندارم...
اینکه ازا ین چیزا چقدر مصرف میکنه رو واقعا نمیدونم...

پنهان کاری نبود، مخواستم پنهان کاری کنم اسمشو نمی گفتم...

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم این خبر خیلی ربطی به صحبت های اخیرش و دعوت مسئولین به راه و روش پیامبر نداشته باشه...................... در صورت صحت متاسفم براش!

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم این خبر خیلی ربطی به صحبت های اخیرش و دعوت مسئولین به راه و روش پیامبر نداشته باشه...................... در صورت صحت متاسفم براش!

چه ربطي؟؟؟؟ولي واقعا متاسفم براي ادمي كه فقط اداست!

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه ربطي؟؟؟؟ولي واقعا متاسفم براي ادمي كه فقط اداست!

چقدر مطلق صحبت میکنین شما..........
ربطش اینه که ممکنه........بازم میگم ممکنه اون حرفا برای بعضیا خوشایند نباشه.......و نتیجش میشه این خبر!
این خبرو خبرگزاری دیگه ای هم زده؟

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب آخه توی قبلیه گفته بودم ایشون یه کم بله، گفتم شاید واقعا اهل این جور کارا زیاد نباشه، بیخودی گناه تهمتش نیفته گردنم و گناه اونو من نشورم، ولی خب در ابنرمال بودنش دیگه شکی ندارم...
اینکه ازا ین چیزا چقدر مصرف میکنه رو واقعا نمیدونم...

پنهان کاری نبود، مخواستم پنهان کاری کنم اسمشو نمی گفتم...
دقيقا موافقم!شناخت خوبي دارم ازش متاسفانه!يه وقتي تموم وقتمو بهش اختصاص ميدادم!نه اينكه ازش خوشم بياد نه!فقط واسه خاطر اينكه به اونيكه دوسش داشتم بگم اصلا ادم درستي به نظر نمياد!ولي كو گوش شنوا!

esmikhani.m

عضو جدید
تا كي شايعه؟تا كي تكذيبيه؟!بهتره باور كني خطا رفته!بد جور بيراهه رفته!

من نوكر امام رضا مو اينا؟!كي باور كرده؟!

ويرايش شد!چرا؟!

دقيقا موافقم1اما مساله اينه كه اين به موفقيت نرسيده خودشو گم كرده!مگه شهاب حسيني نيست؟اونم مشهديه!اونم از اين كارا ميكنه؟!
شهای حسینی تنکابنیه

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر مطلق صحبت میکنین شما..........
ربطش اینه که ممکنه........بازم میگم ممکنه اون حرفا برای بعضیا خوشایند نباشه.......و نتیجش میشه این خبر!
این خبرو خبرگزاری دیگه ای هم زده؟
مطلق حرف ميزنم چون ميشناسمش!خيلي خوب هم ميشناسمش!(تك تك مصاحبه هاشو خوندم و ديدم!خيلي حرفه ها!)وگرنه منم خوشم نمياد بيخود به كسي تهمت بزنم!شمام خودتون ميدونين ممولا اين خبرا رو نميذارن درز پيدا كنه چون...(خودشون ميدونن ديگه!)خاص نبود كه بعد يه شب بازداشت ازاد نميشد!(همتبار خيلي دلم خواست به زون خومون بگم سيت حيف كه نواوي!)

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعا نگرفتي كي بوده؟؟؟؟؟؟؟؟يا ميخواي ما رو دست بندازي؟؟؟؟؟؟؟؟
فك كنم اين اقاي خاص مغرور رو همه ديگه بشناسن!بيشتر از بازيش ادا و اطواراي خودش شهرت داره!
همين چند وقت پيش پخش سريالش از تلويزيون تموم شد!چطور نميشناسيش؟
جدیییی؟:eek:نه خداییش نفهمیدم
بددهنو بی تربیت هست ولی دیگه تا این حد..:eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا