.من باحالم .به من رای بدین.من باحالم من باحالم من باحالم.
.من باحالم .به من رای بدین.من باحالم من باحالم من باحالم.
.اتاق چیه؟خو من باحالم جرمه؟اقا خودتی من خانومم.اقا شما اصلا اتاق ندارین
همش حالید ب
به اینده هم فکر کنین
.نه اشپزخونرو عشقه.من باحالم :رای بدین.آره همه میدونن تو با حالی..منم میگم.تو باحالی..بچه ها این باحاله...ایول با حال..همش حاله.پذیرایی هم هستی؟ اتاق خواب چی؟![]()
ای بابا.انگار شما خیلی کار دارید...من گفتم بعد این مراسم خوشگلترین دعوت دارم
شما که میدونید نذارین مثل شما اونای دیگه هم منتظر من بمونن
با حال نباش.اتاق چیه؟خو من باحالم جرمه؟اقا خودتی من خانومم.
.نه اشپزخونرو عشقه.من باحالم :رای بدین.
نه دیگه رفاقت رو پیش کشیدی مجبورم که همون جای خودم وایستم تا نوبتم بشهای بابا.انگار شما خیلی کار دارید...
باشه شما بیاید به جای من..دیگه رفاقت برای همین جاها هستش دیگه..
بفرماید جلو.
.اون نام کاربری؟؟؟؟نمیخوامش.همینو عشقه.راستی من باحالما.بزار با اون یکی نام کاربریت بیایی بهت رای میدیم..خانوم با حال.
...............
نه جان من بیا برو اول صف..آخه همه منتظرت هستن..بیا برو دیگه.بفرما.آخه شاید چیزیی بهت نرسه ها.آشپزخونه رو اون یکی برد.من شاید حال رو ببرمنه دیگه رفاقت رو پیش کشیدی مجبورم که همون جای خودم وایستم تا نوبتم بشه
بالخره حق به حق دار میرسه
.حسودیش میشه من باحالم.هی وایبا حال نباش
کمی هم با گذشته باش
تو همه جوره با حالی..این ثابت شده به همه...اون نام کاربری؟؟؟؟نمیخوامش.همینو عشقه.راستی من باحالما.
.اخه اشپز خونه خوبه.راستی من حموم رو هم میخوام کسی نبرده که؟نه جان من بیا برو اول صف..آخه همه منتظرت هستن..بیا برو دیگه.بفرما.آخه شاید چیزیی بهت نرسه ها.آشپزخونه رو اون یکی برد.من شاید حال رو ببرم
................
بچه ها تشویق کنید رفیقمون رو...
.نظرای من خنده داره؟تو همه جوره با حالی..این ثابت شده به همه..
یه خورده از خودت باحالی نوشن بده تا بیشتر بچه ها بشناسنت...از اون نظر های خنده دارت بگو ..
سنا خانوم بیخیالبه نظر من آقا بهنام میتونه باحال ترین فرد باشگاه باشه
آخه تاپیکاش خیلی جالبن
آقا بهنام دیدی بهت رای دادم بعدا بیا دم در باشگاه که حساب کنیم یادت نره ها
مرسی..حالا من باید با همه بچه های باشگاه(تازه وارد ها.عضو..هضو فعال ها) باید دم در باشگاه حساب کنم؟به نظر من آقا بهنام میتونه باحال ترین فرد باشگاه باشه
آخه تاپیکاش خیلی جالبن
آقا بهنام دیدی بهت رای دادم بعدا بیا دم در باشگاه که حساب کنیم یادت نره ها
یه خورده تلاش کنی...حمومم رو هم بهت میدیم.....اخه اشپز خونه خوبه.راستی من حموم رو هم میخوام کسی نبرده که؟
اینم اخر عاقبت نسنجیده رای دادن برو منتظر باش سنا خانوممرسی..حالا من باید با همه بچه های باشگاه(تازه وارد ها.عضو..هضو فعال ها) باید دم در باشگاه حساب کنم؟
باشه منتظرم باش...خیلی ها منتظرم میمونم..تو هم باش.میام.![]()
چیکار طرفدارام داری نگار؟ خودت هم یکی شون هستی هاسنا خانوم بیخیال
منو سنا خانوم نداریم......یه بار اون منتظرم میمونه یه بار هم من..اینم اخر عاقبت نسنجیده رای دادن برو منتظر باش سنا خانوم
با حالترین فرد باشگاه خودمم!![]()
پس در حقیقت مسیرتون یکیه این همه با هم هستینمنو سنا خانوم نداریم......یه بار اون منتظرم میمونه یه بار هم من..![]()
ناراضی؟ کوجا؟طرفدارام نه طرفدارم
جمع بستی ملت ناراضی شدن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
باحال ترین تیکه ای که شنیدی چیه؟ | زنگ تفريح | 10 | |
![]() |
فکر میکنی باحال ترین پسر باشگاه از بین این افراد کیه؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 209 | |
![]() |
باحال ترین اتفاقی که تو زندگیت افتاده چی بوده؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! | زنگ تفريح | 11 | |
![]() |
عکس باحال | زنگ تفريح | 7 | |
A | استاد باحال و سوتی بد موقع دختران | زنگ تفريح | 2 |