باتجربه ها و کم تجربه ها بیان

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:redface:سلام
برای اینکه یه مهندسه فنی و موفق بشیم باید چی کار کنیم؟؟؟؟؟

لطفا هرکی هر پیشنهاد و تجربه و حرفی داره بزنه
حتی اگر مختصر بود
ازهمه ی جنبه ها
هم از تئوری و هم عملی
فعلا
یاعلی

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا میتونی از این باشگاه دوری کن
چون بدجور آدم رومعتاد میکنه
اگرم اومدی از قسمت زنگ تفریح به شدت پرهیز کن
به قول بچه ها جیزه

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به قول بچه ها جیزه

چشم به روی چشم
خدایی قسم میام باشگاه
فقط تو تالار برق جول میدم
هیچ تالار دیگه نمیرم
تاپیک شهدا رو هم سر میزنم
به پیامای بچه ها تو پروفایلمم جواب میدم
بازم اطاعت امر
و مرسی
فعلا
یاعلی

EECi

مدیر بازنشسته
علی رضا باید عادت کینم با نرم افزار های برق کار کنیم، پایه برنامه نویسیمو قوی کنیم . و برای ارشد هم اماده بشیم . کار کردن هم ادمو تنبل بار نمیاره.

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علی رضا باید عادت کینم با نرم افزار های برق کار کنیم، پایه برنامه نویسیمو قوی کنیم . و برای ارشد هم اماده بشیم . کار کردن هم ادمو تنبل بار نمیاره.

ایول
ایدین خان
من ای یکی رو اصلا تونخش نیستم
میتونی راهم بندازی؟؟؟؟؟؟
مردونه بگو ها میخوام خیلی قوی بشم تو کار با نرم افزار
بگی ها

efa_67

عضو جدید
سلام دوستان:smile:
من يه اعتراضي دارم و 1كم از دست بچه هاي باشگاه عصباني هستم:w20::wallbash:
همين الان كه اين دوستمون اين تاپيك را زده چرا هيچ كس نمي اد واقعن از ته دل به ادم كمك و راهنمايي كن بگه مثلن من فارغ التحصيل اين رشته هستم يا سره كار مي رم من اين تجربيات را دارم من اون موقع فلان نرم افزار را بلد نبودنم شما ها بريد ياد بگيريد
چرا ما بايد همه چيزا خودمون تجربه كنيم :question::w19:
مثلن يكي از دوستان يه تاپيك زدن به نام (کسی هست AVR در حد تیم ملی بلد باشه؟(نون واب دار) همه مي ان مي گن بله ما بلديم خب چرا نمي ايين از تجربياتتون بگيد يا يه تاپيك ديگه هم هست به نام تخصص كاربران.....:(
وقتي تاپيكي مفيد نباشه به چه درد مي خوره
خواهشمندم اجازه نديد اين تاپيك هم اين طور بشه
با تشكر:gol:

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
واقعا ممنونم دوست عزیز
من ادرس لینک این تاپیک رو به بچه های دیگه برق که میشناسمشون پست میکنم

از شما هم ممنونم

بچه ها منتظرتونیم
باتجربه ها
فعلا
یاعلی

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان میدونین مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من همین موضوع رو حدوداً 3 ماه پیش طرح کردم که چرا بچه های برق کم کارن
ولی چون فینگیلش بود مدیر زحمتشو کشید فرستادش قاطی باقالیا

به نظر من مشکل اینه که اطلاع رسانی نداریم
یا شایدم مربوط به اینه که بچه های برقی که عضو میشن فقط میان یه تایپیک میزنن
و یه چیزی درخواست میکنن و حتی 90% حتی دنبال جوابشونم نمیان
به نظرم مدیر باید بچه هارو ملزم به همکاری کنه
حالا چه جوریشو نمیدونم ولی اینجور پیش بره مطمئناً این تالار میمیره

مهرا

عضو جدید
سلام بچه ها من اومدم
تجربه؟
والله من اون زمان که اوایل عضویتم تو باشگاه بود یه تاپیک زدم به نام فارقالتحصیلا از بچه ها کمک خواستم اونا هم دو تا راهنمایی مهم کردن ولی چون همون دو تا وقت میخواست من رفتم یاد بگیرم دیگه سری به تاپیکم نزدم
بچه ها پیشنهاد دادن از نرم افزارا matlabوlabview رو کار کنم
چون ترمم پایین بود با کار با مطلب لذت نمیبردم اصلا نمیدونستم تو دریای مطلب باید کجاش غرق بشم
از بچه های سال بایینی که پرسیدم گفتن به خاطر همینه که مطلب و تو ترمای بالا یاد میدن
ولی من همچنان در تلاشم که یه چیزایی بفهمم ولی خیلی کند پیش میرم
من با بچه های ترم پایینی 3-4 مثل خودمم
خودمون کاری بکنیم
اولشم از علی رضا شروع بشه بعدیشم خودم؟
چطوره؟

rezamovahedi

عضو جدید
مهندس باید یه طراح خوب باشه یعنی ایجاد ابتکار و خلاقیت کنه البته واسه ادامه تحصیل تئوری خوب و واسه کار عملی خوبی باید داشته باشه.مهندس باید گروهی کار کنه

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به قول بچه ها جیزه
کاملا موافقم خوب گفتین
راستش من هنوز محصلم خودم هم نیاز به کلی تجربه دارم ولی خوب واسه تبرئه شدن از جرم بی توجهی یه سری کارایی که الان خودم ترجیح می دادم که در سال های اول انجام بدم را می گم
اول این برنامه نویسیم را قوی می کردم چون این روزا در هر زمینه که بخوای کار کنی دونستن کار با این برنامه ها می تونه یه نکته مثبت باشه
بعد هم درس هایی مثل مدار را به سادگی ازش نمی گذشم و فقط خوشحال باشم که پاسشون کردم چون تو درس های سال های بعد به شدت لنگ می زنه آدم
و در ضمن جمع آوری اطلاعات از روی نت که اول شاید به نظر ساده بیاد ولی بعد که آدم بخواد واسه یه پروژه و تحقیق چیز گیر بیاره می فهمه که هیچ چیزی بلد نبوده پس تا می تونین واسه دست گرمی روی موضوعات مختلف تحقیق کنید و مقاله بنویسین که بعد به مشکلات من بر نخورین
البته این چیزایی بود که من واسه خودم صدق می کرد و مسلما بقیه از من وضعشون بهتره و عاقل ترن
موفق و پایدار باشین

M_Anonymuos

عضو جدید
سلام دوستان:smile:
من يه اعتراضي دارم و 1كم از دست بچه هاي باشگاه عصباني هستم:w20::wallbash:
همين الان كه اين دوستمون اين تاپيك را زده چرا هيچ كس نمي اد واقعن از ته دل به ادم كمك و راهنمايي كن بگه مثلن من فارغ التحصيل اين رشته هستم يا سره كار مي رم من اين تجربيات را دارم من اون موقع فلان نرم افزار را بلد نبودنم شما ها بريد ياد بگيريد
چرا ما بايد همه چيزا خودمون تجربه كنيم :question::w19:
مثلن يكي از دوستان يه تاپيك زدن به نام (کسی هست AVR در حد تیم ملی بلد باشه؟(نون واب دار) همه مي ان مي گن بله ما بلديم خب چرا نمي ايين از تجربياتتون بگيد يا يه تاپيك ديگه هم هست به نام تخصص كاربران.....:(
وقتي تاپيكي مفيد نباشه به چه درد مي خوره
خواهشمندم اجازه نديد اين تاپيك هم اين طور بشه
با تشكر:gol:

منم با این حرفت موافقم

ما تو تحصیل MATLAB &PC PAC &... یاد گرفتیم که بدرد کنترل خورد و آزماشگاه ها اما کاربرد اصلی شو کسی درک کرده !!!! مشکل اینجاست که فقط پی اینیم که نرم افزار یاد بگیریم اما زمینه استفادش....
الان دارم PLC یاد می گیرم در صورتی می دونم که تا تو کار صنعتی نرم یا کارش گیرم نیاد بدردم نمی خوره.
تعجب اوره و هیچ وقت فکر نمی کردم اتوکد بدرد رشتمون بخوره اما الان کارم تاسیسات و نرم افزار اصلی طراحی وضمنا بچه های که می خوان تو نظام شرکت کنن و حق امضا بگیرن واسه طراحی تاسیسات باید باهاش کار کنن.
پس بنظرم اول کاربردشون پیدا کنیم بعد دنبالشون باشیم

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام و خسته نباشید به کلیه دوستان عزیز

من بارها در این زمینه تو پست های مختلف مطلب قرار دادم ولی بازهم اینجا نکاتی رو ذکر می کننم که تنها یک نتیجه داره و اون هم موفقیت همه دوستان تو این رشته هست.

1- در سالها اول و دوم فقط بر روی دروس پایه وقت بگذارید و تا می تونید پایه خودتون رو قوی کنید که اگه می خواهین این مسیر رو به سادگی طی کنید نیاز به پایه ریاضی، مداری و الکترونیکی قوی دارین. در سالهای اول سراغ نرم افزارهای ریاضی و اصول کلی کار با نرم افزار MatLAB بروید. تو این دو سال سعی کنید مطالب علمی مرتبط با رشتتون زیاد مطالعه کنید تا بتونید با علم روز این رشته آشنا بشین. هیچ دوره فوق برنامه و عملی پیش نهاد نمی شه چون به علت عدم شناخت کافی روی رشته مهندسی برق ممکن است مسیر اشتباهی رو انتخاب کنید و از رکن اصلی که همان درس خواندن هست غافل شوید.

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده کاری پیش اومد ادامه مطالب رو چند ساعت بعد اینجا قرار خواهم داد.

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان میدونین مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من همین موضوع رو حدوداً 3 ماه پیش طرح کردم که چرا بچه های برق کم کارن
ولی چون فینگیلش بود مدیر زحمتشو کشید فرستادش قاطی باقالیا

به نظر من مشکل اینه که اطلاع رسانی نداریم
یا شایدم مربوط به اینه که بچه های برقی که عضو میشن فقط میان یه تایپیک میزنن
و یه چیزی درخواست میکنن و حتی 90% حتی دنبال جوابشونم نمیان
به نظرم مدیر باید بچه هارو ملزم به همکاری کنه
حالا چه جوریشو نمیدونم ولی اینجور پیش بره مطمئناً این تالار میمیره[/quot
داش امین
سلام
راست میگی ولی خوب چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه راه کارهم بده

گزینه اطلاعات رسانی به نظر منم مهمه
ولی یه چیزی که هست تو تالار برق فقط جنبه رفع نیاز شده
خیلی کم پیش اومده که اطلاعات و... روز دنیارو قرار بدن
بازم ....
فعلا
یاعلی

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من اومدم
تجربه؟
والله من اون زمان که اوایل عضویتم تو باشگاه بود یه تاپیک زدم به نام فارقالتحصیلا از بچه ها کمک خواستم اونا هم دو تا راهنمایی مهم کردن ولی چون همون دو تا وقت میخواست من رفتم یاد بگیرم دیگه سری به تاپیکم نزدم
بچه ها پیشنهاد دادن از نرم افزارا matlabوlabview رو کار کنم
چون ترمم پایین بود با کار با مطلب لذت نمیبردم اصلا نمیدونستم تو دریای مطلب باید کجاش غرق بشم
از بچه های سال بایینی که پرسیدم گفتن به خاطر همینه که مطلب و تو ترمای بالا یاد میدن
ولی من همچنان در تلاشم که یه چیزایی بفهمم ولی خیلی کند پیش میرم
من با بچه های ترم پایینی 3-4 مثل خودمم
خودمون کاری بکنیم
اولشم از علی رضا شروع بشه بعدیشم خودم؟
چطوره؟
ما درخدمتیم
هر کار بگید ما انجام میدیم
شما سی دی جزوء کتاب و... معرفی کنید و همه ی بچه هایی که میخوان تهیه کنن وبعدش هم باهم شروع کنیم به یاد گیری
خییییییییییییلی
عالیه
افرین به مهرای عزیز

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس باید یه طراح خوب باشه یعنی ایجاد ابتکار و خلاقیت کنه البته واسه ادامه تحصیل تئوری خوب و واسه کار عملی خوبی باید داشته باشه.مهندس باید گروهی کار کنه

سلام مهندس
حرفایه خیییییییییلی پر محتوایی زدی
ولی باید توضیح بیشتر بدی دربارش
من سروپا گوشم منتظرم ها
خیلی برام جالب شد
قشنگ وکامل موضوع رو باز کنید
البته اگه زحمتی نی
فعلا
یاعلی

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاملا موافقم خوب گفتین
راستش من هنوز محصلم خودم هم نیاز به کلی تجربه دارم ولی خوب واسه تبرئه شدن از جرم بی توجهی یه سری کارایی که الان خودم ترجیح می دادم که در سال های اول انجام بدم را می گم
اول این برنامه نویسیم را قوی می کردم چون این روزا در هر زمینه که بخوای کار کنی دونستن کار با این برنامه ها می تونه یه نکته مثبت باشه
بعد هم درس هایی مثل مدار را به سادگی ازش نمی گذشم و فقط خوشحال باشم که پاسشون کردم چون تو درس های سال های بعد به شدت لنگ می زنه آدم
و در ضمن جمع آوری اطلاعات از روی نت که اول شاید به نظر ساده بیاد ولی بعد که آدم بخواد واسه یه پروژه و تحقیق چیز گیر بیاره می فهمه که هیچ چیزی بلد نبوده پس تا می تونین واسه دست گرمی روی موضوعات مختلف تحقیق کنید و مقاله بنویسین که بعد به مشکلات من بر نخورین
البته این چیزایی بود که من واسه خودم صدق می کرد و مسلما بقیه از من وضعشون بهتره و عاقل ترن
موفق و پایدار باشین

واقعا
ممنون
راست میگی مهندس برنامه نویس خییییییییییییلی شدییییییییییید مهم
اصلا به جرات میشه گفت بیشتر رشته های مهندسی یه جورایی با برنامه نویسی در گیر شدن

حالا یه سوال
با کدوم برنامه نویسی شروع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم با این حرفت موافقم

ما تو تحصیل MATLAB &PC PAC &... یاد گرفتیم که بدرد کنترل خورد و آزماشگاه ها اما کاربرد اصلی شو کسی درک کرده !!!! مشکل اینجاست که فقط پی اینیم که نرم افزار یاد بگیریم اما زمینه استفادش....
الان دارم PLC یاد می گیرم در صورتی می دونم که تا تو کار صنعتی نرم یا کارش گیرم نیاد بدردم نمی خوره.
تعجب اوره و هیچ وقت فکر نمی کردم اتوکد بدرد رشتمون بخوره اما الان کارم تاسیسات و نرم افزار اصلی طراحی وضمنا بچه های که می خوان تو نظام شرکت کنن و حق امضا بگیرن واسه طراحی تاسیسات باید باهاش کار کنن.
پس بنظرم اول کاربردشون پیدا کنیم بعد دنبالشون باشیم

سلام
مهندس
حرفات خییییییییییلی متین و جالب بود
ولی به نظر من ادم باید همه چی رو که یه جورایی میدونه توی رشتش به دردش میخوره
یا کاربرد داره یا اصلا بعضی وقتا احتمال داره استفادش بشه یاد بگیره
چون این یاد گیری ها مطمئنا ویقینا یه روز استفاده میشه

هرچی رو که میبینی باید بری دنبالش یا تا حد اقل یه فید بکی ازش داشته باشی
یادبگیریم تا اگه نیاز پیدا کردیم بتونیم بدون هیچ چون وچرا از کاربردش استفاده کنیم
بازم ممنونم از حرفات و تجربیاته عالیت

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام و خسته نباشید به کلیه دوستان عزیز

من بارها در این زمینه تو پست های مختلف مطلب قرار دادم ولی بازهم اینجا نکاتی رو ذکر می کننم که تنها یک نتیجه داره و اون هم موفقیت همه دوستان تو این رشته هست.

1- در سالها اول و دوم فقط بر روی دروس پایه وقت بگذارید و تا می تونید پایه خودتون رو قوی کنید که اگه می خواهین این مسیر رو به سادگی طی کنید نیاز به پایه ریاضی، مداری و الکترونیکی قوی دارین. در سالهای اول سراغ نرم افزارهای ریاضی و اصول کلی کار با نرم افزار MatLAB بروید. تو این دو سال سعی کنید مطالب علمی مرتبط با رشتتون زیاد مطالعه کنید تا بتونید با علم روز این رشته آشنا بشین. هیچ دوره فوق برنامه و عملی پیش نهاد نمی شه چون به علت عدم شناخت کافی روی رشته مهندسی برق ممکن است مسیر اشتباهی رو انتخاب کنید و از رکن اصلی که همان درس خواندن هست غافل شوید.

عالی بود
مرسی خیلی
ادامه بدید

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
امشب میخوام
یه چی بگم که خدایی به نظر من خییییییییییلی مهم
من 2سله پیش که تو باشگاه عضو بودم با نام کاربری علی الکترو

این حرفو یکی از بچه های برق او موقع زد

توی برق بیش از هر چیزی باید روی انتگرال کار کنی
انتگرال توی برق مثه توپ فوتبال تو زمین بازیه وقتی فکرشو میکنم میبینم واقعا راست میگن
خییییییییییییییییلی شدید انتگرال کاربردی توهمه ی درسای تخصصی از مدار بگیر تا... سرو کلش پیدا میشه
بچه ها خیلی این انتگرال رو جدی بگیرید
من 15روز تعطیل عد پارسال فقط نشستم انتگرال خوندم به قوله خودمون بستمش دیگه
ولی الن که فکر میکنم میبینم بازم کمی
پس یادتون نره
انتگرال

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حالا می خوام ادامه مطلب رو براتون توضیح بدم.

2- در سال سوم شما دیگه می تونید علاقهمندی خودتون رو تو رشته مهندسی برق پیدا کنید چرا دیگه گرایش شما تو یک زمینه قابل تشخیص هست. در این سال ابتدا توانایی خودتون رو در یک فیلد خاص پیدا کنید، نرم افزاری عمومی رشته برق آنالیز مداری نظیر EWB, OrCAD و ... رو خوب یاد بگیرید و در درسهاتون ازش استفاده نمایید. سعی در زمینه ای که علاقمندی بیشتر دارید بیشتر مطالعه خارج از درس انجام بدین، با تکنولوژی های روز در زمینه علاقمندیت آشنا بشین، سعی کنید در فعالیت های بازدید شرکت کنید، در فعالیت ها و گروه های علمی دانشگاه بیشتر سهیم شوید. در این سال شما باید تکلیف آیندتون رو با خودتون مشخص کنید، یا باید به کارشناسی ارشد فکر کنید یا ورود به صنعت، باید حتماً در سال سوم در این زمینه تصمیم قاطع بگیرید، چراکه برنامه کاری شما با توجه به این تصمیم در سال چهارم متفاوت خواهد بود.

من خودم ورود به صنعت رو انتخاب کردم و دلایلش رو در پست های بعدی حتماً ذکر خواهم کرد.

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
3- برنامه سال چهرم با توجه به تصمیمی که در سال سوم باید بگیرین بسته میشه:

الف- ادامه تحصیل در ارشد: اگه دانشحویی نرمال بوده باشین کلیه دروسی که در کنکور ارشد مورد نیاز هست رو تا آخر سال سوم پاس کرده اید، پس اید بشینید برنامه ریزی دقیقی انجام بدین برای درس خوندن و از تمام زمانهای لازم در سال باقی مانده برای این آزمون استفاده نمایید. من در مورد آزمون ارشد با اساتید زیادی مشاوره کردم و جمع بندی که از حرفهای این استید به دست آوردن رو اینجا ذکر می کنیم. توضیحات برا قبولی در آزمون دانشگاه سراسری بوده است:

قبولی در آزمون ارشد برای کسانی که پیوسته و با برنامه درس خوندن خیلی راحت هست چراکه، در این آزمون تعداد افرادی که فقط شرکت کرده اند و هیچ مطالعه ای ندارند بسیار زیاد هست، و افرادی که در درس زبان قوی باشند خیلی از افراد دیگه جلو می افتند. رقابت در این آزمون بین افرادی کمی در انجام هست و افرادی که پایه خوبی داشته باشند و یکسال آخر را با برنامه ریزی مطالعه کرده باشند به راحتی می توانند در این آزمون قبول بشند، صحبت در این زمینه ها زیاد بود ولی خوب خیلی هاش به شخص بستگی داره و نمیشه به عنوان قانون کلی بیان کرد.

ب- ورود به صنعت: افرادی که مثل خود من از سال سوم تصمیم قطعی برای ورود به صنعت می گیرند سال آخر متفاوت و پر کاری خواهند داشت. شما در این سال با توجه به علاقمندی که در سال سوم از خودتون کشف کرده اید باید برنامه ریزی دقیقی انجام دهند. پیشنهاد اول این است که کارآموزی و پروژه را برای آخرین زمان ممکنه قرار دهند، تابستان سال چهارم مناسب هست، چراکه در این زمان کلی دروسی تئوری و عملی مورد نیاز رو پاس کرده ایند و آشنا هستین و تو صنعت پیشتر می تونید ازشون بهره مند شوید. در زمینه علاقمندیت دوره های عملی لازم را در این سال طی کنید، کلاس های فنی حرفه ای گزینه بسیار خوبی هست. نرم افزار های مورد نیاز رو یاد بگیرید پس از این که در این دو ترم کلاسهای عملی مورد نیاز را طی کردین، پروژه ای مناسب با توجه به آموخته های عملی و تئوری انتخاب نمایید و کار آموزی تون را کاملاً متناسب با پروژه خودتون انتخاب کنید تا بتونید جهت تحقیق بیشتر در این زمینه از فضای کار آموزی نهایت اسنفاده را ببرید.

نکته بسیار بسیار مهم: از بچه های کارسناسی بعد از پایان تخصیل دو چیز به یادگار می مونه: پروژه و کارآموزی. پس به هیچ عنوان این دو درس رو سر سری نگیرید و خصوصاً در زمینه پروژه، پروژه ای صنعتی رو انتخاب کنید تا زمانیکه قصد ورود به صنعت رو داشتین بتونید از اون جهت پرزنت کردن خودتون استفاده کنید و کارآموزی خوب در محیط مناسب تضمینی برای قبولی در آزمون های عملی برای ورود به صنعت خواهد شد.

برای افرادی که قصد ورود به صنعت را دارند پروژه های تئوری به هیچ عنوان توصیه نمی شه.

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
3- برنامه سال چهرم با توجه به تصمیمی که در سال سوم باید بگیرین بسته میشه:

الف- ادامه تحصیل در ارشد: اگه دانشحویی نرمال بوده باشین کلیه دروسی که در کنکور ارشد مورد نیاز هست رو تا آخر سال سوم پاس کرده اید، پس اید بشینید برنامه ریزی دقیقی انجام بدین برای درس خوندن و از تمام زمانهای لازم در سال باقی مانده برای این آزمون استفاده نمایید. من در مورد آزمون ارشد با اساتید زیادی مشاوره کردم و جمع بندی که از حرفهای این استید به دست آوردن رو اینجا ذکر می کنیم. توضیحات برا قبولی در آزمون دانشگاه سراسری بوده است:

قبولی در آزمون ارشد برای کسانی که پیوسته و با برنامه درس خوندن خیلی راحت هست چراکه، در این آزمون تعداد افرادی که فقط شرکت کرده اند و هیچ مطالعه ای ندارند بسیار زیاد هست، و افرادی که در درس زبان قوی باشند خیلی از افراد دیگه جلو می افتند. رقابت در این آزمون بین افرادی کمی در انجام هست و افرادی که پایه خوبی داشته باشند و یکسال آخر را با برنامه ریزی مطالعه کرده باشند به راحتی می توانند در این آزمون قبول بشند، صحبت در این زمینه ها زیاد بود ولی خوب خیلی هاش به شخص بستگی داره و نمیشه به عنوان قانون کلی بیان کرد.

ب- ورود به صنعت: افرادی که مثل خود من از سال سوم تصمیم قطعی برای ورود به صنعت می گیرند سال آخر متفاوت و پر کاری خواهند داشت. شما در این سال با توجه به علاقمندی که در سال سوم از خودتون کشف کرده اید باید برنامه ریزی دقیقی انجام دهند. پیشنهاد اول این است که کارآموزی و پروژه را برای آخرین زمان ممکنه قرار دهند، تابستان سال چهارم مناسب هست، چراکه در این زمان کلی دروسی تئوری و عملی مورد نیاز رو پاس کرده ایند و آشنا هستین و تو صنعت پیشتر می تونید ازشون بهره مند شوید. در زمینه علاقمندیت دوره های عملی لازم را در این سال طی کنید، کلاس های فنی حرفه ای گزینه بسیار خوبی هست. نرم افزار های مورد نیاز رو یاد بگیرید پس از این که در این دو ترم کلاسهای عملی مورد نیاز را طی کردین، پروژه ای مناسب با توجه به آموخته های عملی و تئوری انتخاب نمایید و کار آموزی تون را کاملاً متناسب با پروژه خودتون انتخاب کنید تا بتونید جهت تحقیق بیشتر در این زمینه از فضای کار آموزی نهایت اسنفاده را ببرید.

نکته بسیار بسیار مهم: از بچه های کارسناسی بعد از پایان تخصیل دو چیز به یادگار می مونه: پروژه و کارآموزی. پس به هیچ عنوان این دو درس رو سر سری نگیرید و خصوصاً در زمینه پروژه، پروژه ای صنعتی رو انتخاب کنید تا زمانیکه قصد ورود به صنعت رو داشتین بتونید از اون جهت پرزنت کردن خودتون استفاده کنید و کارآموزی خوب در محیط مناسب تضمینی برای قبولی در آزمون های عملی برای ورود به صنعت خواهد شد.

برای افرادی که قصد ورود به صنعت را دارند پروژه های تئوری به هیچ عنوان توصیه نمی شه.

ایتس گریت
وری گود

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
4- حالا می خوام دیلیل خودم رو برای انتخاب گزینه ورود به صنعت به جای ادامه تحصیل و بیان کنم، من از سال سوم زمینه مورد علاقه خودم رو انتخاب کرده بودم، با توجه به گرایشم که کنترل بود به شاخه اتوماسیون صنعتی علاقمند شدم و برای ادامه تحصیل یا باید در شته اصلی خودم یعنی کنترل ادامه تحصیل می دادم یا رشته ابزار دقیق. ادامه تحصیل در گرایش کنترل فرق آنچنانی با فوق ریاضیات محض نداره و کلیه مسائل به شدت ریاضی می شد و من احساس کردم شاید این قدر وارد ریاضیات شدن در آینده شغلی من در این مقطع که علاقه زیادی به حضور در صنعت داشتم نداشته باشه و فقط باعث از دست رفتن زمان بشه، رشته ابزار دقیق هم در دانشگاه های معدودی وجود دارند و چون بیش رو ما تو برق زیاد آشنا نیستیم یک مقدار به انرژی بیشتری برای قبولی نیاز داشت و من تصمیم گرفتم با توجه به اینکه من شناخت کاملی از بایرا کاری و نیازهای صنعتی ندارم تصمیم گیری در این مقطع برای ارشد بدون درک درستی از صنعت شاید باعث ادامه تحصیل در رشته ای بشه که فقط از من زمان بگیره و کمکی به آینده شغلی من نداشته باشه، رو این حساب در این مقطع از ادامه تحصیل منصرف شدم و تصمیم به ورود به صنعت و پس از آشنایی با بازار و صنعت در زمانی دیگر به ادامه تحصیل فکر کنم.

من با این تصمیم برنامه ای برای خودم تدوین کردمم که کاملاً وابسته به این انتخابم باشه و برای اینکه شاید برای دوستان هم مفید باشه اینجا عنوانش می کنم:

من پس از اخذ این تصمیم برنامه ای فشرده برای طی دوره های فنی نمودم که برای افرادی که می خواهند در زمنه اتوماسیون صنعتی فعالیت کنند بلد بودن این تخصص ها الزامی هست، من این برنامه رو بر اساس گفتگو با اساتید و حضور در کارخانه ها و صنایع ها تنظیم کردم. دوره هایی که من در این راستا طی کردم، یا در حال طی کردن هستم یا در برنامه دارم که طی کنم به شرح زیر است:

دوره های طی شده:
1- برق صنعتی درجه 2
2- برق صنعتی درجه 1
3- PLC مقدماتی
4- سیستم های بادی(نیوماتیکی)

دوره های در حال گذراندن:
1- سیستم های هیدرولیکی
2- میکروکنترلر
3- ابزار دقیق

دوره هایی که قصد گذراندن دارم:
1- PLC پیشرفته
2- شبکه های صنعتی(پروفی باس، فیلد باس و ...)

در ضمن توجه به زبان انگلیسی بسیار مهم است برای افرادی که قصد پیشرفت در رشته های فنی مهندسی به خصوص مهندسی برق دارند. یک مهندسی برق باید توانایی فراوانی در کار با کامپیوتر و اینترت داشته باشه چراکه اینترنت منبعی بسیار بزرگ برای آموزش افراد می باشد.

مهرا

عضو جدید
ما درخدمتیم
هر کار بگید ما انجام میدیم
شما سی دی جزوء کتاب و... معرفی کنید و همه ی بچه هایی که میخوان تهیه کنن وبعدش هم باهم شروع کنیم به یاد گیری
خییییییییییییلی
عالیه
افرین به مهرای عزیز

باشه از من شروع میکنیم
من در حال حاضر چون سال دوم هستم اصلا به ارشد فکر نمیکنم و درسام و درس خوندنم روال عادی دارن من ترجیح میدم تو دو سال اول توانایی هام و مهارت هامو بالا ببرم الانم از روی سایت زیر دارم میکرو یاد میگیرم
به بچه ها توصیه میکنم اونا هم یاد بگیرن
http://www.avr-starter.blogfa.com/

واقعا
ممنون
راست میگی مهندس برنامه نویس خییییییییییییلی شدییییییییییید مهم
اصلا به جرات میشه گفت بیشتر رشته های مهندسی یه جورایی با برنامه نویسی در گیر شدن

حالا یه سوال
با کدوم برنامه نویسی شروع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه نویسی؟
من پرسیدم بهم گفتن cوc++بهتر از برنامه نویسی های دیگس

اینم سهم من
موفق باشید:w40::w40::w40:

علی رضا1111

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باشه از من شروع میکنیم
من در حال حاضر چون سال دوم هستم اصلا به ارشد فکر نمیکنم و درسام و درس خوندنم روال عادی دارن من ترجیح میدم تو دو سال اول توانایی هام و مهارت هامو بالا ببرم الانم از روی سایت زیر دارم میکرو یاد میگیرم
به بچه ها توصیه میکنم اونا هم یاد بگیرن
http://www.avr-starter.blogfa.com/

برنامه نویسی؟
من پرسیدم بهم گفتن cوc++بهتر از برنامه نویسی های دیگس

اینم سهم من
موفق باشید:w40::w40::w40:
عالیه بابات این وبلاگ ممنونم

به نظر من از پرتووووووس شروع کن
یه جوراییی هم مطلب و مقدماتی یادبگیر
البته باتوجه به حرفای بچه ها

بعدشم یه سری به پیام های منو ایدین تو پروفایلامون بزن
بد نی