من از بچگی عاشق گوسفند بوودم...![]()
بزارین خوش باشه
بیجاره نمیدونه چه آینده ای در انتظارشه
آره بزار خوش باشه. عینک دودیش تو حلقممممممممممممممتورو خدا سوزناکش نکن
آره بزار خوش باشه. عینک دودیش تو حلقمممممممممممممم
kheili bahale..... bebin che pesare khoosh tipie![]()
خوبه همش زده بیرونو تابلوه و میگی پسر...ما داهاتیا به این میگیم میش ولی چون شما بهتر بفهمید میگیم چه دختر خوشگلیkheili bahale..... bebin che pesare khoosh tipie![]()
بارها گفتم که دخترا از واقیت فرار میکنن...و بازهم...................mashalllllllllllaaaaaaaaaaaa sad mashalllllllllllaaaaaaaaaaa be pesare khooshtipe khoodemoon... chera in akso neshoon dadi nagoofti ye moghe cheshmesh mizanan
![]()
بالاخره پسره یا دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبه همش زده بیرونو تابلوه و میگی پسر...ما داهاتیا به این میگیم میش ولی چون شما بهتر بفهمید میگیم چه دختر خوشگلی
دختره.قشنگ ......... نیگا کنبالاخره پسره یا دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دهنمو وا می کنه ها....زیرشو ببینمرغ یک پا داره
پسره
چقد چرا از مردا مایه میزاری؟؟؟؟حرف زن اگه باشه این پسره.علمی که میگه این دختره ولی نفهمیش میگه این پسرهحرف مرد یکیه
پسره
چقد چرا از مردا مایه میزاری؟؟؟؟حرف زن اگه باشه این پسره.علمی که میگه این دختره ولی نفهمیش میگه این پسره
من از چوپونش پرسیدم گفت حتی این حاملم هست!!! بازم پسره؟؟؟بی ادب
اونی گفتی خودتی
اصلا بالا بری پایین بیایی پسره
vaghty ke doondi asabani mishavad.......... didiri diidn..دهنمو وا می کنه ها....زیرشو ببین
تو عکس قشنگ نگا کن همه چیش مشخصه ها...نمیگیرین دیگه
vaghty ke doondi asabani mishavad.......... didiri diidn...
aghaye doktro shoma ghablan ishoono didin ke daghigh midooni jensyatesh chie![]()
من از چوپونش پرسیدم گفت حتی این حاملم هست!!! بازم پسره؟؟؟
میدونی چیه من تورو میشناسم...سر لجبازیم نباشه تو میگی پسره چون واقعا همینجوری فک میکنی...البته که چون اخلاقت مشخصه من با تو نبودم خواستم به بقیه که منطقی هستن اطلاع بدم...سر لجبازی هم که شده پسره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بابا کدوم دندونت درد میکنه؟؟؟؟ | تالار عکس | 1 | |
![]() |
عکس/آخرین سواری بر دوش بابا | تالار عکس | 3 | |
![]() |
بابا اتی و جنگ ستارگان | تالار عکس | 2 | |
![]() |
بابا یکی این خوش تیپپپپپپپپپ بگیره ؟!! / عکس | تالار عکس | 0 | |
![]() |
بابا تو دیگه کی هستی؟!!! | تالار عکس | 0 |