ای داد وبیداد!{چه قدر بدبخت بودیم}رابین هود که ازدواج کرده بود!

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود..
دقایقی پیش با حمید رضا نشسته بودیم کارتون خاطره انگیز رابین هود را از شبکه 20نگاه می کردم..
همون کارتونی که یه عده جانور شخصیتهاش را تشکیل میدن و حالا هم بعد از گذشت اون همه سال باز هم جذابیت داشت مخصوصا با ان دوبله زیبایی که داره..
کارتون به اواخر خود می رسید جائی که انتظار داشتم کارتون به پایان برسه تا از شر حمید رضا راحت بشم وبرم کانال های دیگه هم سرکی بکشم!

اما کارتون تموم نشد!
دیدم همچنان ادامه داره..زود فلاش را زدم داخل ریسیور وشروع کردم به ضبط کردن!
دیدم جناب رابین هود داره عروسی می کنه وبرام عجیب بود که چرا قبلا تلویزیون ایران اینو پخش نکرده بود!

حالا که فکر می کنم ان زمان چه قدر ما بدبخت وخدا زده بودیم که حتی کارتون ها هم برامون سانسور می کردن که مثل بز باشیم!
کارتون چوبین هم که اخرش سانسور شده بود وحالا به لطف اینترنت فهمیدیم که بله چوبین هم ننه داشته!
خدا میدونه چه بلائی سر کارتونهای دیگه هم اوردن..حنا دختری در مرزعه..بابا لنگ دراز..ان شرلی با موهای قرمز..
نکته اخر:نسل ما چه قدر بدبخت بود!:mellowsmiley:[/]

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin:

پس جناب رابين هود مزدوج هم شدن به سلامتي!!!:confused:

حالا كه اين تصاويرو ديدي منحرف كه نشدي!!!:w15:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin:

پس جناب رابين هود مزدوج هم شدن به سلامتي!!!:confused:

حالا كه اين تصاويرو ديدي منحرف كه نشدي!!!:w15:

این مطلب از خودم نیست.
ولی همین که فقط عکس ها را دیدم احساس میکنم به انحراف کشیده شدم.:biggrin::biggrin:

من کارتون بابا لنگ درازو بدون سانسور دیدم...خیلی قشنگه
تو ایران بیشتر از 3 قسمتشو نشون ندادن....

Leily810

عضو جدید
نکته اخر:نسل ما چه قدر بدبخت بود!
واسه همینه که بهمون میگن نسل سوخته دیگه! باور میکنی همیشه از دوستام می پرسیدم سرنوشت چوبین چی شد؟آخر داشت؟
یه بار دختر خاله چهار ساله ام داشتم فیلم می دیدم . دختر و پسر بازیگر داشتن به هم نگاه میکردن، خیلی معمولی! . که یکدفعه دختر خاله چهارساله ام ازم پرسید آجی اینا همدیگه رو دوست دارن!:eek: با تعجب بهش گفتم : ها !ها! نمیدونم . بعد گفت : چرا آجی نگاه کن همدیگه رو دوست دارن!!:(

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
eeeeeeeee
اين كانال 20
خيلي شبكه ي عالي
فيلم سينايي هاش همون فيلماي تلويزيون ايران ولي سانسورش خيلي كم تره
ساعت 1- شب خودش
1 ظهر تكرار