1) سؤالم جدی هست!
2) سعهی صدر به خرج بدید و توهین نکنید؛ دو ماه بیشتر نمونده.
2) سعهی صدر به خرج بدید و توهین نکنید؛ دو ماه بیشتر نمونده.

آخرین ویرایش:
فعلاً که ایشون یه ملت رو مسخره کرده. اتفاقاً عامل بیکاری هم خودشون هستند با ایجاد چهارده هزار شغل در هر سال!همه چيزو به مسخره گرفتين ؟
بيكاري بد درديه
فعلاً که ایشون یه ملت رو مسخره کرده. اتفاقاً عامل بیکاری هم خودشون هستند با ایجاد چهارده هزار شغل در هر سال!
!!!دولت مسخره نکرده ملتی مسخره کرده که یکی به نعل میزنه یکی به میخ .شما که موافق صد در صد بودی البته تو تاپیکای دیگه چی شد که تو این تاپیک داد مخالفت میزنی؟ میخای تاپیکت بترکونه؟
فعلاً که ایشون یه ملت رو مسخره کرده. اتفاقاً عامل بیکاری هم خودشون هستند با ایجاد چهارده هزار شغل در هر سال!
به به شاهد از غیب رسید. خدا رو شاکرم که مشکل من ظاهراً فقط درست صحبت کردنه و مشکل اخلاقی ندارم. شاید بقیه اون موقع نبودند، ولی بنده اون قضایای سایت (پیام خصوصیها و ...) هنوز یادمه پس برای من یکی جانماز آب نکشید.اين چيه درست صحبت كن
ناسلامتي رييس جمهور مملكته
همه تون هم خوب مي دونيد كه دكتر احمدي نژاد خيلي كارها واسه اين ملت كرده و خيلي هاشم نذاشتند كه انجام بده
واقعا يه مرده
به به شاهد از غیب رسید. خدا رو شاکرم که مشکل من ظاهراً فقط درست صحبت کردنه و مشکل اخلاقی ندارم. شاید بقیه اون موقع نبودند، ولی بنده اون قضایای سایت (پیام خصوصیها و ...) هنوز یادمه پس برای من یکی جانماز آب نکشید.
1- برات افتخاره که دوسال زودتر از من وقت تلف میکردی؟نکنه فکر میکنی اینجا میخان حقوق بدن بهت دادا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
من بیش از سه سال عضو این باشگاه هستم ولی اولین باری هست که یکی به من این مهملات رو میچسبونه. تاپیکم بترکه چی به من میرسه یا چی از شما کم میشه؟
من دقیقاً در کدام پست یا تاپیک از حکومت یا دولت فعلی دفاع کردم؟ شما که 1-حتی تاریخ عضویتتون قد نمیده پستهای دو سه سال پیش من به ویژه توو بلبشوی 9 دی و بهمن 89 و .. رو بخونید چه طور به 2-خودتون اجازه میدید در مورد من قضاوت کنید؟
البته مورد شما زود قضاوت کردن نیست. در واقعا 3-شما هنوز اونقدر از نظر بلوغ سیاسی عقب هستید که براتون قابل تصور نیست یکی طرفدار نظام بر پایهی اصول اسلام، یا یه مرتبه پایینتر طرفدار اصول اسلام باشه و از طرف دیگه مخالف از 0 تا 100 وضع فعلی باشه. من چند ساله چکش خودم رو با همون سرعت و جهت میزنم، بقیه هستند که میخ و نعلشون به نوبت سمت من کج میشه.
1- برات افتخاره که دوسال زودتر از من وقت تلف میکردی؟نکنه فکر میکنی اینجا میخان حقوق بدن بهت دادا؟؟؟؟؟؟؟؟
2-یعنی شما مخالف نظام هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-من کاری با مخالف یا موافق ندارم دوست بالغ سیاسی عزیز .یه سوال دارم هرکی که بخاد بگه بلوغ سیاسی داره باید اینجوری مخالفتشو نشون بده؟ این جوری مد شده الان؟
همه چيزو به مسخره گرفتين ؟
بيكاري بد درديه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
این چه جوری این کارو میکنه؟ :) | تالار عکس | 7 | |
![]() |
اینا چه جوری اینکارو می کنن؟!!! | تالار عکس | 23 | |
![]() |
سوال تصویری ، خونه چه جوری بنا شده؟ | تالار عکس | 4 | |
![]() |
یک جوری دست به دامان شده | تالار عکس | 6 | |