این هم عاشورای " شیعیان " در افغانستان

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از نظرتان متشکرم. تفاوت زیادی بین نظرم با نظر جنابعالی نیست , بجز اینکه نمی بایست اصل عزاداری را کوبید. گریه کردن لازم است اما این گریه بایستی "حتی الامکان "پس از طی فرایندی باشه که از معرفت پیدا کردن به وجود مقدس ایشان شروع می شود و عمل در راستای آن معارف ناب حسینی (ع) ختم می شود. در این میان غم و حزن آشکاری که در ظاهر و باطن ما بایستی موج بزند دارای کارکردهای فراوانی است که جای بحث از آن در اینجا نیست.
می بخشیدها. می خواهم بروم اما پیگیری متین شما مجابم کرد که این چند دقیقه را در خدمت تان باشم.
مرسی. باید بگم گریهد بون شناخت فایده ای ندارد.عادت به گریه است همین.

محمدحسینی

عضو جدید
محمد حسینی .آخرش از بیان عقیده خودت در مورد موضوع تاپیک تفره رفتی
من فکر میکنم تو فقط به منظور نقد نقدها به تایپیکها میایی نه نظر دادن در مورد موضوع تایپیک.متاسفم کار زیبایی نیست
لطفا نظرت رو در مورد موضوع و همچنین تایپیک قمه زنی بگو

سلام مجدد.
برادر گرامی ام نظرم را به طور ضمنی عرض کردم که : هرکسی با یستی به نظر متخصص مربوطه که فقها هستند مراجعه نماید و البته مرجع اینجانب اجازه صدمه غیرقابل جبران را نمی دهند.
اما در مورد توهین به عزاداران اهل هرجایی باشند مخالفم شدیدآ . البته با بررسی و نقد محترمانه کارهایی که افراد انجام می دهند موافقم جدآ.

در خصوص نقد نقد! هم بد نیست بگویم که اینجا (باشگاه مهندسان ) از آنجایی که محل حضور ماها فنی خونده های مملکت مون هستش , میام که از بعد فنی اش بهره ببرم و نه الزاما مباحث اجتماعی و فرهنگی اش. بماند که گاهآ نقطه نظرات ارزشمندی هم در این مورد به چشم می خورد.

و اما گاهی که می بینم بی محابا به مقدسات و حواشی آن , وهن صورت می گیرد چاره ای جز ورود در بحث و بیان محدود نظرم نمی بینم.

باز هم از شما و دیگر دوستانی که در بحث مشارکت کردند متشکرم.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

Sarp

مدیر بازنشسته
بابک بزرگوار ,
شما که این دقت نظر را دارید که مرا به نظر مراجع و فقهای دین ارجاع می دهید لطفا همان مشی این فقهای گرانقدر را در پیش بگیرید که کار را نقد می کنند و نه شخص را. کاری که شما نکردید.

باید کار نادرست را کوبید و نه شخص را. خصوصا آن شخصی که مسیر را از ابتدا درست آمده اما در میانه ء راه به کمی تصحیح مسیر نیاز دارد.

مطلب رسید عزیز؟؟
کار نادرست خیلی وقته کوبیده شده
در این موضوع شخصی هم نمیبینم که بکوبم یا نکوبیمش !!

ما هم مطلب رو خیلی وقته گرفتیم اخوی !

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چی عکسای چندش آوری حالم بد شد
بایست به بقیه حق بدیم که میگن اینا مهجور و عقب مانده اند و واقعا هم هستند و و البته هستیم (متاسفانه)

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا متاسفم

هم برای افغانها

هم برای انان که در این تاپیک سعی کردند از تفکر افغانها حمایت کنند

فرمودند مرجع تقلیدشان اجازه داده تا حدی به خود صدمه بزنند

کدام مرجع ؟
مرجعی بالاتر از خداوند منان ؟
مرجعی بالاتر از قران ؟
مرجعی بالاتر از رسول رحمت ؟

وای بر این تفکر و حامیانش ...

محمدحسینی

عضو جدید
واقعا متاسفم

هم برای افغانها

هم برای انان که در این تاپیک سعی کردند از تفکر افغانها حمایت کنند

فرمودند مرجع تقلیدشان اجازه داده تا حدی به خود صدمه بزنند

کدام مرجع ؟
مرجعی بالاتر از خداوند منان ؟
مرجعی بالاتر از قران ؟
مرجعی بالاتر از رسول رحمت ؟

وای بر این تفکر و حامیانش ...
سلام

خیلی تلاش کردم بفهمم که آیا آن چند پستی را که نوشتم خواندید و در آن دقت کردید یا نه ؟! چیزی دستگیرم نشد , این بماند !

اما آنچه که دستگیرم شد این بود که شما گویا خودتان مجتهد هستید و خیلی بیشتر از فقها می فهمید , همین کافی است که شما را با تخیلاتتان وانهم . و اصلا از شما نپرسم که نقش یک مرجع چیست و نسبت آن با منابع دینی چیست؟؟ ووو .. .

لذا چه می توانم بگویم جز اینکه تاسف و حسرت ارزانی خودتان .

البته خوب شد اومدید , چرا که بعضی از دوستان عضو باشگاه تصور می کردند که خدای ناکرده بنده , شما ! هستم که شکر خدا رفع شبهه شد .

آخرین ویرایش:
بالا