#MaHDi# عضو جدید کاربر ممتاز Jul 21, 2011 #3 mina_p گفت: چه بگويم كه نگفتنش بهتر است! کلیک کنید تا باز شود... حالا یه چیزی بگو :دی
* Mojtaba * کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 21, 2011 #5 کاش فقط همین یه صنعت قبضه میکرد! سخت نیس براش اداره این همه!...واردات و صادرات و مخابرات و بانک و ساختمون سازی و موادغذایی و کوفت و زهر مار و...
کاش فقط همین یه صنعت قبضه میکرد! سخت نیس براش اداره این همه!...واردات و صادرات و مخابرات و بانک و ساختمون سازی و موادغذایی و کوفت و زهر مار و...
#MaHDi# عضو جدید کاربر ممتاز Jul 21, 2011 #6 samira.bas گفت: اینجانب که غش نمودم از خنده... کلیک کنید تا باز شود... واااا توبه کن دختر * Mojtaba * گفت: کاش فقط همین یه صنعت قبضه میکرد! سخت نیس براش اداره این همه!...واردات و صادرات و مخابرات و بانک و ساختمون سازی و کوفت و زهر مار و... کلیک کنید تا باز شود... مگه اداره میکنن ؟
samira.bas گفت: اینجانب که غش نمودم از خنده... کلیک کنید تا باز شود... واااا توبه کن دختر * Mojtaba * گفت: کاش فقط همین یه صنعت قبضه میکرد! سخت نیس براش اداره این همه!...واردات و صادرات و مخابرات و بانک و ساختمون سازی و کوفت و زهر مار و... کلیک کنید تا باز شود... مگه اداره میکنن ؟
* Mojtaba * کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 21, 2011 #7 مگه اداره میکنن ؟ کلیک کنید تا باز شود... ....هیس!
mina_p کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Jul 21, 2011 #9 میرحسین گفت: حالا یه چیزی بگو :دی کلیک کنید تا باز شود... مگه ميخواي آخرين كلمه اي باشه ميتونم به زبون بيارم؟!!!
میرحسین گفت: حالا یه چیزی بگو :دی کلیک کنید تا باز شود... مگه ميخواي آخرين كلمه اي باشه ميتونم به زبون بيارم؟!!!
بردوک بزرگ عضو جدید کاربر ممتاز Jul 21, 2011 #10 میرحسین گفت: واااا توبه کن دختر مگه اداره میکنن ؟ کلیک کنید تا باز شود... اداره که چه عرض کنم.بیشتر گ ن د میزنن بهش.
میرحسین گفت: واااا توبه کن دختر مگه اداره میکنن ؟ کلیک کنید تا باز شود... اداره که چه عرض کنم.بیشتر گ ن د میزنن بهش.
S samira.bas عضو جدید کاربر ممتاز Jul 21, 2011 #11 میرحسین گفت: واااا توبه کن دختر مگه اداره میکنن ؟ کلیک کنید تا باز شود... توبهَ توبهَ توَبه توَبه
#MaHDi# عضو جدید کاربر ممتاز Jul 21, 2011 #12 mina_p گفت: مگه ميخواي آخرين كلمه اي باشه ميتونم به زبون بيارم؟!!! کلیک کنید تا باز شود... نه بعدش اجازه میدن شهادتین رو هم بگی بردوک گفت: اداره که چه عرض کنم.بیشتر گ ن د میزنن بهش. کلیک کنید تا باز شود... خوب خودشونم جمعش میکنن دیگه، فکر میکنی این صنعت جدیدشون واسه چیه ؟ samira.bas گفت: توبهَ توبهَ توَبه توَبه کلیک کنید تا باز شود... دقیق مشخص کن که علامت فتحه رو کدوم حرفه؟
mina_p گفت: مگه ميخواي آخرين كلمه اي باشه ميتونم به زبون بيارم؟!!! کلیک کنید تا باز شود... نه بعدش اجازه میدن شهادتین رو هم بگی بردوک گفت: اداره که چه عرض کنم.بیشتر گ ن د میزنن بهش. کلیک کنید تا باز شود... خوب خودشونم جمعش میکنن دیگه، فکر میکنی این صنعت جدیدشون واسه چیه ؟ samira.bas گفت: توبهَ توبهَ توَبه توَبه کلیک کنید تا باز شود... دقیق مشخص کن که علامت فتحه رو کدوم حرفه؟
S samira.bas عضو جدید کاربر ممتاز Jul 21, 2011 #13 میرحسین گفت: نه بعدش اجازه میدن شهادتین رو هم بگی خوب خودشونم جمعش میکنن دیگه، فکر میکنی این صنعت جدیدشون واسه چیه ؟ دقیق مشخص کن که علامت فتحه رو کدوم حرفه؟ کلیک کنید تا باز شود... روی ب ..
میرحسین گفت: نه بعدش اجازه میدن شهادتین رو هم بگی خوب خودشونم جمعش میکنن دیگه، فکر میکنی این صنعت جدیدشون واسه چیه ؟ دقیق مشخص کن که علامت فتحه رو کدوم حرفه؟ کلیک کنید تا باز شود... روی ب ..