کدومشون باید چی کار کنن؟پسرا یا خانوما!شش میلیون نفر پیر دختر و زن مطلقه وجود داره.
عموما هم پسرها دنبال دختر مجرد میگردن.
خب!!!
خب!!!
اینها باید چکار کنن؟؟؟
(خواهشا "تو دنبال چند همسری هستی"حتما میخوای ازدواج موقت رو بگی"تو فلانی" این حرفا ممنوع)
فقط سوال رو جواب بدید
اینا باید چکار کنن؟؟؟
شما 45 سالت هم بشه هر وقت اراده کنی میتونی بری دختر بگیریاین شاید انتخاب خودشون باشه که تنها باشن
من و سنه نه
من هنر کنم خودم پیر پسر نشم
این انتخابّ یه زنِ بیوه یا مطلقه نیست که تنها بمونه.خیلی وقتا همه ی تلاششونو میکنن که تنها نباشن.سعی میکنن یه زندگیِ دوباره بسازن و همه ی تلاششونم میکنن.اما تو جامعه ی ما این زنها خیلی کم پذیرفته میشن.پس تنهاییشون اجباره نه انتخاب.این شاید انتخاب خودشون باشه که تنها باشن
من و سنه نه
من هنر کنم خودم پیر پسر نشم
اونا نباید کاری بکنن
ما باید شرایط جوری بکنیم
که به یه مطلقه بچشم یه نفر جذامی نیگا نکنیم
و شرایطی فراهم کنیم که همه بفهمن اونم ادمه و حق زندگی داره
چطوره که به یه مرد که طلاق میکیره اینقد بد نگاه نمیکنن
نگاهامون رو باید عوض کنیم
نه به ظاهر بلکه واقعی
ازخودمون هم باید شروع کنیم اگه یه مطلقه خیلی محترم وجود داره چرا نباید بریم خواستگاریش
من خانم خودم مطلقه س و ازش هم خیلی راضیم و از انتخابم هم پشیمون نیستم البته فک نکنید داغم حالیم نیس حدود 5 ساله داریم با هم زندگی میکنیم
اونا نباید کاری بکنن
ما باید شرایط جوری بکنیم
که به یه مطلقه بچشم یه نفر جذامی نیگا نکنیم
و شرایطی فراهم کنیم که همه بفهمن اونم ادمه و حق زندگی داره
چطوره که به یه مرد که طلاق میکیره اینقد بد نگاه نمیکنن
نگاهامون رو باید عوض کنیم
نه به ظاهر بلکه واقعی
ازخودمون هم باید شروع کنیم اگه یه مطلقه خیلی محترم وجود داره چرا نباید بریم خواستگاریش
من خانم خودم مطلقه س و ازش هم خیلی راضیم و از انتخابم هم پشیمون نیستم البته فک نکنید داغم حالیم نیس حدود 5 ساله داریم با هم زندگی میکنیم
مرد هایی که زناشونو طلاق دادن برن یه زن مطلقه دیگه بگیرند. دختر هام باید صبر کنن تا قسمتشون پیدا بشه. گل همیشه زیباست و سن و سالش هم مهم نیست. تو هر سنی میشه ازدواج موفق داشت. ما فکر میکردیم مادر بزرگ من دو بار ازدواج کرده اما پس از فوتش فهمیدیم 4 بار ازدواج کرده بوده. پس برای ازدواج هیچوقت نشد نداریم. حتی میشه تو پیری هم ازدواج کرد. بقیه رو بیخیال شید.
برا مردها وظیفه تعیین نکن.این زنها برای نیازشون چکار کنن؟؟؟
دختر چهل ساله چی؟؟؟چکار کنن؟؟؟
زنا؟؟؟خود ارضایی؟؟؟همجنس گرایی؟؟؟تحمل؟؟؟ یا چیزای دیگه؟؟؟
شش میلیون نفر پیر دختر و زن مطلقه وجود داره.
عموما هم پسرها دنبال دختر مجرد میگردن.
خب!!!
خب!!!
اینها باید چکار کنن؟؟؟
(خواهشا "تو دنبال چند همسری هستی"حتما میخوای ازدواج موقت رو بگی"تو فلانی" این حرفا ممنوع)
فقط سوال رو جواب بدید
اینا باید چکار کنن؟؟؟
!!!!به نظر من که اصلا اگر کسی می خواد به موفقیت برسه و هدف خاصی توی زندگیش داره نباید ازدواج کنه (پسر و دختر فرقی نداره)
چون در حال حاضر آقایونی هم که شرایط مناسب برای ازدواج رو داشته باشه کم هستن
برا مردها وظیفه تعیین نکن.این زنها برای نیازشون چکار کنن؟؟؟
دختر چهل ساله چی؟؟؟چکار کنن؟؟؟
زنا؟؟؟خود ارضایی؟؟؟همجنس گرایی؟؟؟تحمل؟؟؟ یا چیزای دیگه؟؟؟