این داستان یه روز من. حتما بخونین.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dokhtar-Irooni

عضو جدید
تا یپکthesunnrise منو یاد یه چیزی انداخت. یادمه یه روز زمستون داشتم از دانشگاه برمیگشتم. وقتی‌ داشتم برمیگشتم پرنده‌ها ییو دیدم که از روی زمین غذا میخورن. یه هوو گریهم گرفت یاده حیوون اییو پرندها و ادمیی‌ ها ئای افتادم که گشنن، سردشون، به خدا گفتم خدایا یه جوری به من نشون بده که تو نمیذاری کسی‌ گشنه بمونه و روزی همرو میدی تا من دلم آروم بگیره. همینو از خدا خواستم بعدش به راهم ادامه بدم. یادم رفته بود چیزیو که از خدا خسته بودم سر راه رفتم یه فروشگاه تا خرید کنم. من آب میوه خیلی‌ دوست دارم، خیلیم تشنم بود. رفتم یه پاکت آب میوه برداشتم دستمو کردم تو کیفم یه هوو دیدم کیف پولم نیست، اما نمیدونم فروشنده مغز که یه خانوم بود چرا بدون اینکه اصلا بدون من کیف پولم نیست، بهم گفت احتیاجی نیست اینو بخری بردار امتحانش کن. من قبول کردم. اومدم تو ماشینم نشستم داره ابمیورو باز کردم او‌ سر کشیدم گفتم آخیش خدا تشنم بودا! یه دفعه مثل برق گرفتها یاد درخواستی که از خدا کردم تا بهم یجوری بفهمون که نمیذاره هیشکی گشن بمونه افتادم. آره خدا خیلی‌ زود جوابمو داد. بهم گفت بیا قشنگم، نگران نباش، من هستم.انقدر گریه کردم که خیلی‌ سخت تونستم رانندگی‌ کنم.
ازتون می‌خوام الان که داره هوا سرد می‌شه به فکر گشنها، پرنده ها، گربه‌ها و همهٔ موجوداتی که خدا با عشق آفریده باشین. همتونو دوست دارم چون آفریدهٔ پروردگرین.:gol::gol::gol::gol:

http://www.cultureunplugged.com/play...ken-a-la-Carte

mehrshad53

اخراجی موقت
سلام و خوش اومدی و ممنون از پستت و عکست خیلی خوشگله:surprised:
چند تا نکته:
1-اون افریقاییها که از گشنگی میمیرن و یا مثل اسکلت میشن،خدا ندارن؟
2-اگه خدا خودش همه چی را ردیف میکنه،پس چرا تهش از ما خواستی که کمک کنیم،ما که کاره ای نیستیم که:smile:
3-اون فروشنده هم که گفتی به تو ابمیوه داد، عمرا اگه اون اب میوه را به من میداد:biggrin:

yuhana

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند تا نکته:
2-اگه خدا خودش همه چی را ردیف میکنه،پس چرا تهش از ما خواستی که کمک کنیم،ما که کاره ای نیستیم که:smile:
3-اون فروشنده هم که گفتی به تو ابمیوه داد، عمرا اگه اون اب میوه را به من میداد:biggrin:
:w00::w00::w00:بی احساس:w00::w00:

Dokhtar-Irooni

عضو جدید
سلام، ممنون از لطفت و خوشامد گویی. البته این خاطره یه روزم که با خوندن مطلبی یادم اومد. اما من خودم در مورد مشکلات دنیا خیلی‌ نظر زیادی دارم. راستشو بخوای اکثر آدمهایی که دورو برام هستن حتا به من اجازه نمیدان اسم خدارو بیارم، من واسه همین شاید نتونم بخوبی برای کسی‌ بگم که خدا هست. حتا اگه برم جلو عین نمیتونم با خودم حرف بزنم بگم خدا هست. اما تو لحظهیی خدارو حس کردم که اگر تمام عالم بیادو با هزاران دلیلو کلمه واسعم حرف بزنه نمیتونه منو متقاعد کنه که خدا نیست. ولی‌ حتما به نیزمندا و حیوونا کمک بکن. نه واسه اینکه خدا هست یا نیست. واسه اینکه چه ما باشیم چه نباشیم اونا روزیشونو از خدا میگیرن. چه سعادتی که ما وسیلها‌ی باشیم از طرف خدا واسه کمک به اونا. در مورد افریقییهم تا آخرین اطلاعاتی‌ که دارم بهشون غذا میرسه از طرف اروپا.

چند تا نکته:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام، ممنون از لطفت و خوشامد گویی. البته این خاطره یه روزم که با خوندن مطلبی یادم اومد. اما من خودم در مورد مشکلات دنیا خیلی‌ نظر زیادی دارم. راستشو بخوای اکثر آدمهایی که دورو برام هستن حتا به من اجازه نمیدان اسم خدارو بیارم، من واسه همین شاید نتونم بخوبی برای کسی‌ بگم که خدا هست. حتا اگه برم جلو عین نمیتونم با خودم حرف بزنم بگم خدا هست. اما تو لحظهیی خدارو حس کردم که اگر تمام عالم بیادو با هزاران دلیلو کلمه واسعم حرف بزنه نمیتونه منو متقاعد کنه که خدا نیست. ولی‌ حتما به نیزمندا و حیوونا کمک بکن. نه واسه اینکه خدا هست یا نیست. واسه اینکه چه ما باشیم چه نباشیم اونا روزیشونو از خدا میگیرن. چه سعادتی که ما وسیلها‌ی باشیم از طرف خدا واسه کمک به اونا. در مورد افریقییهم تا آخرین اطلاعاتی‌ که دارم بهشون غذا میرسه از طرف اروپا.
كاش يكم ريزتر مينوشتي! :confused:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی قشنگ نوشتی عزیز.
آن سوی ناکامی ها همیشه خدایی هست که داشتن آن جبران تمام نداشتن هاست....

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند تا نکته:
:smile: 2-اگه خدا خودش همه چی را ردیف میکنه،پس چرا تهش از ما خواستی که کمک کنیم،ما که کاره ای نیستیم که

چرا همه مردم خدا دارن.

ICE-B

عضو جدید
سلام
راستش ما آدما همینجوری هستیم فقط خودمونو میبینیم.یه ورایی حرفتو قبول دارم ولی از جنبه هایی نه.
از دیگاهی میشه نگاه کرد که یه انسان هایی رو میبینی که خوشبخت خوشبختن و یه عده ی دیگه که دبختی پشت سر هم از زمین اسمون براشون میباره و پشت سر هم بدبیاری میارن
از دید دیگه این ما ادما هستیم که اینده رو میسازیم و نتیجه دست رنج خودمونو برداشت میکنیم
اینارو گفتم که بدونی منو تو نمیتونیم سر از کارای این خالق انسان در بیاریم.چون همه جورشو میتونی پیدا کنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.