به پست بعدی توجه کنید>>>>

به پست بعدی توجه کنید>>>>![]()
اینی که میگی کی هس؟
به پست بعدی توجه کنید>>>>![]()
پتو مت خوردن بهم دیگه![]()
نميشه برا ما هم يك درست كني ؟شما كه هر لحظه و هر كجا تشريف داريد.به پست بعدی توجه کنید>>>>![]()
بابا پست ندین....ریکی نمتونس تاپیک بزنه واسش زدم....ای بابااااا![]()
من میترسم رو پست تو پست بدم....بس کی ننر تشریف داری
![]()
========================
بردیا بیا بزن تو گوشم .....
======================
برم مطلب برا این تاپیک جور کنم هدر نره ..
اوني كه زياده ،آدم بيكاره،اونها هم كه خيلي حر ف ميزنند.به به ....ستاره ی سهیل....چه عجب رودررو به ما تیکه انداختین...غیبت زیاد شنیده بودیم از شوما:ی
اهاااااااااااا... عجب غلطی کردیما... خداییش یعنی الان باس با کله بیام تو دماختا... لوس
اصن همینیه که هست... تو قبلنم جرات پست زدن رو پستام نداشتی، حالا اینو بهونه کردی
من نوکرتم، چشم... وایسا دستامو بشورم،![]()
اهاااااااااااا... عجب غلطی کردیما... خداییش یعنی الان باس با کله بیام تو دماختا... لوس
اصن همینیه که هست... تو قبلنم جرات پست زدن رو پستام نداشتی، حالا اینو بهونه کردی
من نوکرتم، چشم... وایسا دستامو بشورم،![]()
به به ببین کی اومده؟؟کجا بودی نبودی؟؟
من همش یه روز نبودماقربونه همتون برم که اینقد به فکرمین
والله اون بردیا دیگه مرد، من الان کاملا یه ادم احساسیو و رمانتیک شدم... برگه درختو نوازش میکنم، با کفشدوزک حرف میزنم، با پای برهنه تو برکه کنار کلبه چوبیمون راه میرم، دنباله شاپرکا میفتم...
والله اون بردیا دیگه مرد، من الان کاملا یه ادم احساسیو و رمانتیک شدم... برگه درختو نوازش میکنم، با کفشدوزک حرف میزنم، با پای برهنه تو برکه کنار کلبه چوبیمون راه میرم، دنباله شاپرکا میفتم...
اقا شما حسه شاعری نداریا، اون مردن با این مردن فرق فوکولهبله دارم میبینم![]()
==================
پس دیوونه شدی ..........![]()
البته رمانتیک از نظر بربری جان ینی استفاده از کلمات کمی رکیک بجای قبیح....
خوب شوما این یک روز که از ما دور بودی چه احساسی داشتی؟ میتونی واسه بینندگان اون عواطف لطیفتو توضیح بدی؟![]()
بردیا ، میگم چرا این تهرونیا اینقد تیتیش مامانین؟؟......
از وقتی با پری گشتم دیوونه شدم.... هر چند قبلشم دیوونه بودم
اقایونو خانومایه خوش تیپ من الان کجا از کلمات زشت استفاده کردم؟عرضن به حضورتون در این یه روز که اون ریخته نحستو ندیدم کاملا احساسه سبکی و راحتی بهم دس داده بود، باورت نمیشه انگار یه ادم دیگه شده بودم، انگار تو این چن مدت یه خلایی درونم بود که تو این یه روزه کاملا پر شد، احساس میکردم این پری مثه سرعتگیر جلو پیشرفتم میگیره... تو این یه روزه با لاوم رفتم بیرون و یه روز قبله ماه رمضون کلهم کافی شاپا رو فتح کردیم. احساس میکردم دیگه مثه قبل پاچه ملتو نمیگیرم، خیلی مهربون شده بودم...طرف میگفت کرایه ت میشه 400 تومن من 200 تومن میدادم میگفتم بقیه شم باسه خودت، خلاصه عالمی داشتیم
فعلا یه ووله ببینیم تا بقیه صحبتامو بعد اون ادامه بدم
خدایا برای این بربریه حقیرت شفای عاجل عنایت بفرما.....اخه تو چرا اینقد ندید بدیدی پسر؟
میخواستی بگی بلدی سوار تاکسی شی؟
خوب اینو که همه بلدن
میخواستی بگی 200 تومن تو جیبت داشتی؟ ایول بابا خیلی ایول داری![]()