pesare shad عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2009 #1 http://top30d.org/home/join.html http://top30d.org/home/join.html
pesare shad عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2009 #2 اینا هم هست...(الناز شاکردوست) اینا هم هست...(الناز شاکردوست)
...pianist عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2009 #6 elahe80 گفت: . به نظر من که چهرش داهاتیه !!!!! . کلیک کنید تا باز شود...
pesare shad عضو جدید کاربر ممتاز Oct 17, 2009 #8 daneshpajooh گفت: فارسي را پاس بداريد !! کلیک کنید تا باز شود...
hd_memar کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 17, 2009 #9 pesare shad گفت: کلیک کنید تا باز شود... وایییییییییی این یکی ته صحنه ست پسره تیپش معرکه ست!!!!!!!! من چند سال پیش از این شال خریدم! اون موقع نمی دونستم این شال پسرونه ست!! البته شال گلزارم کم از این نداره! نتیجه ی اخلاقی اینه که دیگه فکر نکنیم شال و روسری مال دختراست!
pesare shad گفت: کلیک کنید تا باز شود... وایییییییییی این یکی ته صحنه ست پسره تیپش معرکه ست!!!!!!!! من چند سال پیش از این شال خریدم! اون موقع نمی دونستم این شال پسرونه ست!! البته شال گلزارم کم از این نداره! نتیجه ی اخلاقی اینه که دیگه فکر نکنیم شال و روسری مال دختراست!
pesare shad عضو جدید کاربر ممتاز Oct 17, 2009 #10 negar1213 گفت: وایییییییییی این یکی ته صحنه ست پسره تیپش معرکه ست!!!!!!!! من چند سال پیش از این شال خریدم! اون موقع نمی دونستم این شال پسرونه ست!! کلیک کنید تا باز شود... شال هم مگه پسرونه دخترونه داره نگار جون
negar1213 گفت: وایییییییییی این یکی ته صحنه ست پسره تیپش معرکه ست!!!!!!!! من چند سال پیش از این شال خریدم! اون موقع نمی دونستم این شال پسرونه ست!! کلیک کنید تا باز شود... شال هم مگه پسرونه دخترونه داره نگار جون
hd_memar کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 17, 2009 #11 نه والا!!! قبل اینکه پستتو ببینم خودم ویرایش کردم! بس که ما دخترا انحصار طلبیم!!!
pesare shad عضو جدید کاربر ممتاز Oct 17, 2009 #12 negar1213 گفت: نه والا!!! قبل اینکه پستتو ببینم خودم ویرایش کردم! بس که ما دخترا انحصار طلبیم!!! کلیک کنید تا باز شود... اوکی عزیزم شاد باشی و موفق
negar1213 گفت: نه والا!!! قبل اینکه پستتو ببینم خودم ویرایش کردم! بس که ما دخترا انحصار طلبیم!!! کلیک کنید تا باز شود... اوکی عزیزم شاد باشی و موفق
artemiss عضو جدید کاربر ممتاز Oct 17, 2009 #13 بیشتر دخترا از الناز شاکر دوست خوششون نمیاد من که خیلی ازش خوشم میاد تو فیلم بی وفا نقششو خیلی قشنگ بازی کرده بود
بیشتر دخترا از الناز شاکر دوست خوششون نمیاد من که خیلی ازش خوشم میاد تو فیلم بی وفا نقششو خیلی قشنگ بازی کرده بود
pesare shad عضو جدید کاربر ممتاز Oct 17, 2009 #15 artemiss گفت: بیشتر دخترا از الناز شاکر دوست خوششون نمیاد کلیک کنید تا باز شود... چرا؟؟؟؟