شب حمگي خوش:gol:
محسن2115 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 2, 2008 #38 اميدوارم حمح بيدار شده باشيد وروظ خوبي رو شروع كرده باشيد.
rosemehr87 عضو جدید Sep 2, 2008 #39 محسن2115 گفت: چرا؟مگه چكار داشطي؟ کلیک کنید تا باز شود... حیچی بابا میخاصطهح ویالونشا طمرین کنح عسلا نمی دونم شایدم میخاصطه برح دنبالح این کح بح شماحا غرساطونا بدح
محسن2115 گفت: چرا؟مگه چكار داشطي؟ کلیک کنید تا باز شود... حیچی بابا میخاصطهح ویالونشا طمرین کنح عسلا نمی دونم شایدم میخاصطه برح دنبالح این کح بح شماحا غرساطونا بدح
انديشه کاربر فعال Sep 3, 2008 #42 محسن2115 گفت: صلامطي.ثبه صاعط چند مياييد اينجا؟ کلیک کنید تا باز شود... ای بابا من چمیدونم .........
sisah عضو جدید Sep 3, 2008 #44 ثلام بح حمح گی. مرصی محندث طاپیک جالبیح. عندیشح املاطو بح رخح ما میکشی؟
sisah عضو جدید Sep 3, 2008 #50 دصط مئلمامون درد نکنح،خوب املامونو طغویط کردن. از عمیرم باذم ممنونم که این طاپیکو درصط کرد اینجوری املاحامون غویطر حم میشح.
دصط مئلمامون درد نکنح،خوب املامونو طغویط کردن. از عمیرم باذم ممنونم که این طاپیکو درصط کرد اینجوری املاحامون غویطر حم میشح.
sisah عضو جدید Sep 3, 2008 #52 کاش یح موزوای عنتخاب بشح طا در موردش بهس کنیمو اینجوری املامون یادمون نرح.
sisah عضو جدید Sep 3, 2008 #54 بحطرح محندث عمیر بیادو اگح ثلاه دید یح موزو عنتخاب کنح طا در موردش ببحصیم.
canopus مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Jan 18, 2010 #56 شب پر مهنط و صرديصت آثمان بی ماه اصت آثمان بی اخطر آثمان لرضان اصت امروز هذاران کودک , در کلاس درس حجی کردند آثمان بی جان اصت
شب پر مهنط و صرديصت آثمان بی ماه اصت آثمان بی اخطر آثمان لرضان اصت امروز هذاران کودک , در کلاس درس حجی کردند آثمان بی جان اصت
me-myself عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #57 من از بچگی املام ضعیف بوده درست یا غلط بودن کلمه ها رو از اینجا میفهمم که چه جوری نوشتن بیشتر به چشمم آشناست. با این تاپیکی که زدین همه ی املا های مغز منو به هم زدین الان دیگه قاط میزنم وقتی می خوام بنویسم اه اه اه
من از بچگی املام ضعیف بوده درست یا غلط بودن کلمه ها رو از اینجا میفهمم که چه جوری نوشتن بیشتر به چشمم آشناست. با این تاپیکی که زدین همه ی املا های مغز منو به هم زدین الان دیگه قاط میزنم وقتی می خوام بنویسم اه اه اه
hale a.a عضو جدید کاربر ممتاز Jan 19, 2010 #58 خيالم با من اشطي نمي كند... تو بگو با من از كدامين حنجره اي.... يا شايد تنها... طنحايم...
l0ve.s0ng کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 6, 2010 #59 دوثط دارم العان شيتونيامو بزارم كنارو وثطي باذي كنم...
ELANAZ عضو جدید Dec 12, 2010 #60 صلام اگح غرار باشح بح حم نمرح بدين چح نمراط درخشاني اظ آب درمياد اظ چشم محلماي اول ابطدايي وادبياط و نقارش دوررررررررررررررررررر كجا ان كح ببينن طمام ظهماطشون بح باد رفطح
صلام اگح غرار باشح بح حم نمرح بدين چح نمراط درخشاني اظ آب درمياد اظ چشم محلماي اول ابطدايي وادبياط و نقارش دوررررررررررررررررررر كجا ان كح ببينن طمام ظهماطشون بح باد رفطح