ایران از دید یک تهرانی...

اياتاي

عضو جدید
یک چاقو کش تهرانی پاش می رسه شهرای دیگه ادعا می کنه از یک بچه شمال شهر اون شهرستان باکلاس تره!
بستگي داره باكلاسي رو در چي ببينيد! اگه تقليد از مد روز و رنگ سال و نميدونم طرز لباس پوشيدن و در حين حرف زدن دهن كجي به نشانه لوس شدن و افه اومدن رو شما باكلاسي ميدونيد! خدا شكر كه ما باكلاس نيستيم. من آن پسر و دختري رو ستايش ميكنم كه با كمترين امكانات بهترين رتبه رو در كنكور ميارن و با سعي و تلاش به درجات عالي تحصيلي ميرسن... چنين جواناني از هر جاي ايران كه باشن، قابل احترام و لايق ستايش هستن. بقيه رو بذار در دنياي تو خالي خود غرق بشن و به اين و اون افه بيان!!!

آخرین ویرایش:

known

عضو جدید
این تاپیک هنوز هست.

ای بابا ایشالا یه بمب ضد نژاد پرست و ضد احساس با کلاسی بندازند

هر کی فکرش اینه ناکوت بشه اونایی هم که توهم دارن همچنین, چطور؟همه بی خیال شید آقا:biggrin:

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا تهراني بودن كجاش افتخار داره!؟كه بعضياشون بخوان به شهرستانيا فخر فروشي كنن؟!
جز اينكه تو پرجمعيت ترين آلوده ترين پرترافيك ترين نا امنترين شهر ايران زندگي ميكنن چيز ديگه اي نيست امكاناتم كه فقط مال پولداراس مثل همه جاي ايران
دور شدن از فرهنگ غني ايراني هم مدرن بودن نيست به نظر من البته
از خود بيگانگي و ...
به قول يكي از استادام ما ايرانيا ميخوايم يه چيزايي رو از غرب تقليد كنيم ولي يا اشتباه برداشت ميكنيم يا ناقص نتيجشم ميشه اين بي بندوباريهاي جامعه
بعد تو هر شهري اين بيشتر بود ميايم بهش افتخار ميكنيم!

TruthPraiser

عضو جدید
بنده چه در گذشته و چه حال دوستان زيادي از خود شهرستان تهران (و نه عموما استان تهران) داشتم كه اصالتا اونجائي هم به حساب مي يومدن , تعداديشون اطلاعات مناسبي از ساير استان ها و شهرستان ها داشتن و با كمال تاسف بايد بگم تعداد ديگه ايشون نه , مواجه شدن با اين مسئله كه چرا جغرافياي بعضي از اين دوستان انقدر ضعيف بود كه تو بعضي مواقع , كشور رو به چند منطقه عمده تقسيم بندي مي كردن برام جالب و ناراحت كننده بود , البته اونهايي كه اطلاعاتي كافي در اين مورد داشتم گاهي صحبت از جاهايي در اطراف محل سكونت خود ما مي كردن كه حتي شايد ما تا حالا اسمشون رو هم نشنيده بوديم تا چه برسه رفته باشيم.

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی ها چنان با غرور میگند تهرانی که یکی ندونه فکر میکنند اروپایی هستند .
همه جا ایران مثل همه البته یکم فرهنگ ها فرق داره ولی بی قانونی و بدبختی تو همش هست .

اخه جالب اینه که فکر میکنه تو مهد تمدن زندگی میکنه و خیلی با فرهنگه

نه جونم اینجوری ها هم نیست

اونی که اسمشو گذاشتی زرنگی زرنگی نیست اسمش کلاهبرداریه دزدیه کلاشیه حقه

بازیه کثافت بازیه نامردیه

میخواهی بازم بهت بگم کجا زندگی میکنی؟؟ تو کثافت ترین شهر دنیا

اره دادا

بعدا نگی نگفتی

من میگم پاشو برو شهرستانتون و لهجه شیرین تهرونیتم فراموش کن

اینجا بمونی ننگه بخدا

خدایش ببین کیا میان علیه من نظر میدن

فقط تماشا کن

silver light