ایرانی کی میخوای لذت ببری.......

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم که زندگی سخته درامدها پایینه درامد با هزینه همخوانی نداره و ..... هزاران مشکل دیگه ولی این شرایط در گذشته بود و در اینده نیز خواهد بود مشکل اصلی در این است که بعضی افراد کم تحمل و نا شکیبا هستند و میخوان در مدت کوتاهی به همه چیز برسند . و به خاطر همین دوران خوبشون رو برای رسیدن به ان تلف میکنند وقتی هم برسند بنا به ذات ادمی عادت میشه و دائم به دنبال زیاد کردن اون هستند و وقتی هم که نرسند افسرده و گله مند هستند . چرا با تلاش و صبر هم میشه به یک زندگی ایده ال رسید و هم از زندگی لذت برد و سختی ها هم به جهت رسیدن به هدف شیرین میشود .
فرمایش شما کاملامتینه و قبول دارم

afn741

عضو جدید
مشکل مالی که داشته باشی لذت هم یادت میره
اما اگه نفست از جای گرم بلند بشه نه دید لذت داشتن هم بهت دست میده.....
دوست عزیز . من هم سختیهای خودم رو کشیدم و هنوز هم میکشم دوران بی پولی هم داشتم و خواهم داشت . الان هم برای اینکه بتوانم از پس مخارج زندگی بر بیام روزی 15 ساعت کار میکنم . ولی صحبت این نیست که همه چیز با پول تبدیل به خوشی میشود . اتفاقا" جایی که پول زیاد هست اونجا هم از خوشی خبری نیست نه معنوی نه مادی .

hani0

کاربر بیش فعال
من همیشه دلم گرفته اما دل خوشیم اینکه دوستام شاد باشن دل خوشیم اینکه همیشه تو بدترین شرایط حتی وقتی دارم نابود میشم میخندم....
چون حنده ام باعث میشه دوستامم بخندن.....
من دلخوشیم همش واسه کمک کردن به دیگران....
و اگر ازدواج کردم دلخوشیم میشه اونی که همراهمه...............................
در کنار دوستان و چیزایه دیگه.............................

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم که زندگی سخته درامدها پایینه درامد با هزینه همخوانی نداره و ..... هزاران مشکل دیگه ولی این شرایط در گذشته بود و در اینده نیز خواهد بود مشکل اصلی در این است که بعضی افراد کم تحمل و نا شکیبا هستند و میخوان در مدت کوتاهی به همه چیز برسند . و به خاطر همین دوران خوبشون رو برای رسیدن به ان تلف میکنند وقتی هم برسند بنا به ذات ادمی عادت میشه و دائم به دنبال زیاد کردن اون هستند و وقتی هم که نرسند افسرده و گله مند هستند . چرا با تلاش و صبر هم میشه به یک زندگی ایده ال رسید و هم از زندگی لذت برد و سختی ها هم به جهت رسیدن به هدف شیرین میشود .
/احسنت
واقعیت زندگی همینه
چه تو ایران باشی چه تو امریکا

منتهی بعضی ها میخواهند با تنبلی و بی حوصلگی راه صد ساله رو یک شبه طی کنند

باید از تک تک لحظات زندگی لذت برد

من فکر میکنم شما سنتون زیاد باشه چون ادم جا افتاده ای هستین

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همیشه دلم گرفته اما دل خوشیم اینکه دوستام شاد باشن دل خوشیم اینکه همیشه تو بدترین شرایط حتی وقتی دارم نابود میشم میخندم....
چون حنده ام باعث میشه دوستامم بخندن.....
من دلخوشیم همش واسه کمک کردن به دیگران....
و اگر ازدواج کردم دلخوشیم میشه اونی که همراهمه...............................
در کنار دوستان و چیزایه دیگه.............................
پس هنوز هستن آدم هایی که مثل تو دید باز دارن
میشه به جامعه امیدوار بود

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز . من هم سختیهای خودم رو کشیدم و هنوز هم میکشم دوران بی پولی هم داشتم و خواهم داشت . الان هم برای اینکه بتوانم از پس مخارج زندگی بر بیام روزی 15 ساعت کار میکنم . ولی صحبت این نیست که همه چیز با پول تبدیل به خوشی میشود . اتفاقا" جایی که پول زیاد هست اونجا هم از خوشی خبری نیست نه معنوی نه مادی .
همه دید شما رو ندارن
دارم به این نتیجه میرسم که هرکس مسوول در برابر زندگیخودشه فقط واطرافیان نزدیکش کخه چطور لذت ببرم
اما مگه من میتونم مردم ایران غزیزم رو نادیده بگیرم بعضی ها واقعا عذاب میکشن و باید دیدن زندگی سخت اونا آدم روحش آزرده میشه

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم شاید من دیدم نسبت به جامعه ایرانیم خاکستری شده....
اما یکسریواقعیت ها وجو داره که نمیشه انکارش کرد

hani0

کاربر بیش فعال
الما نمیخواهی با منم وارد جنگ سرد بشی؟
اگه میخوای موش بدونی اخطار میگیری.....
حواست باشه.....
چون اصلا خوشمون نمیاد تاپیک از بحث حارج بشه.....
به موقعش شوهی هم میشه اما الان نه....................

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقامن با همین واژه ایرانی کار دارم
واقعیته عزیزم

خوب منم دارم همینو میگم عزیز فکر میکنی همه دارن لذت میبرن شما جا موندی
بحث رفاه و پیشرفت تکنولوژی جداست از بحث لذتی که شما میگی
بخدا آدمی میشناسم که (دوست داشتم دستشو میگرفتم خودش بیاد اینجا حرف بزنه گرچه وقت این چیزارو نداره) تو همون کشورهایی که از نظر تو لذت میبرن به دنیا اومده و بزرگ شده تو هرچی بگی از پول و قیافه و تحصیلات و مقام ونفوذ داره و خودش میگفت هرچی دلم خواسته کردم ولی وقتی باهاش حرف میزدی ته دلش پر از غم بود و با اون همه چیزی که داشت به من میگفت قدر خودتو بدون

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخدا آدمی میشناسم که (دوست داشتم دستشو میگرفتم خودش بیاد اینجا حرف بزنه گرچه وقت این چیزارو نداره) تو همون کشورهایی که از نظر تو لذت میبرن به دنیا اومده و بزرگ شده تو هرچی بگی از پول و قیافه و تحصیلات و مقام ونفوذ داره و خودش میگفت هرچی دلم خواسته کردم ولی وقتی باهاش حرف میزدی ته دلش پر از غم بود و با اون همه چیزی که داشت به من میگفت قدر خودتو بدون
این یه مورد بوده درسته ؟امایک مورد کلی نیست....
بازهم سر حرفم هستم عزیزم ایرانی اونجور که باید از زندگیش لذت نمیبره
مخصوصا در جامعه امروز

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه باهات وارد جنگ سرد بشم
1.خندم میگیره
2.طولانی میشه ها تانیم ساعت دیگه باید برم...

نه قول میدهم نخندونمت:w07:

اگه میخوای موش بدونی اخطار میگیری.....
حواست باشه.....
چون اصلا خوشمون نمیاد تاپیک از بحث حارج بشه.....
به موقعش شوهی هم میشه اما الان نه....................

جدی میگی؟:Ph34r:
باشه میرم به جاش گربه میدونم :w12:

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همچین ائمی که شما میگین رو میشناسم اما ادمهای رو میشناسم که به نون شبشون مححتاجند و تو بیابون خدا چادر زدند
حتی پول ندارند غذا بخورند

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
این یه مورد بوده درسته ؟امایک مورد کلی نیست....
بازهم سر حرفم هستم عزیزم ایرانی اونجور که باید از زندگیش لذت نمیبره
مخصوصا در جامعه امروز

یعنی شما میخوای بگی کل 70 میلیون داخل و مابقی خارج رو بررسی کردی به این نتیجه رسیدی موارد خارج بیشتر لذت بردن!
یا احساس شخصیه خودته که هرکی رفاه بیشتری داره بیشتر لذت میبره

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی شما میخوای بگی کل 70 میلیون داخل و مابقی خارج رو بررسی کردی به این نتیجه رسیدی موارد خارج بیشتر لذت بردن!
من کی گفتم لذت مادی؟
کی گفتم رفاه بیشتر یعنی لذت بیشتر
چی شد که اینطور برداشت کردی؟
لذت رو آرامش تعریف کردم عزیزم
من معتقدم مردم در ایران از زندگی خودشون لذت نمیبرن
بررسی هم کردم

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همچین ائمی که شما میگین رو میشناسم اما ادمهای رو میشناسم که به نون شبشون مححتاجند و تو بیابون خدا چادر زدند
حتی پول ندارند غذا بخورند

دقیقا اونم میگفت مردی که حتی پول نداره زنو بچشو یه مسافرت ببره بیشتر ازمنی که هرجا اراده میکنم میرم تو زندگیش خوشه .زندگیه من دورنماش قشنگه خیلیا آرزوشونه جای من بودن

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کی گفتم لذت مادی؟
کی گفتم رفاه بیشتر یعنی لذت بیشتر
چی شد که اینطور برداشت کردی؟
لذت رو آرامش تعریف کردم عزیزم
من معتقدم مردم در ایران از زندگی خودشون لذت نمیبرن
بررسی هم کردم

من هم بررسی کردم وبه نتیجه رسیدم که مردم خارج از ایران اون آرامشی که شما میگی کمتر دارن

arnak

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاتسفانه این یه حقیقته

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم بررسی کردم وبه نتیجه رسیدم که مردم خارج از ایران اون آرامشی که شما میگی کمتر دارن
آرامش رو چی تعریف کنیم
بله امنیت هست
اما لذت نیست
لذت رنگ اسلامی داره درست
رنگ معنوی داره رنگ خدایی داره
اما جامعه یه جامعه سر خوردست عزیز

hani0

کاربر بیش فعال
چی حقیقته؟اینکه رفاه بیشتر یعنی لذت بیشتر از زندگی؟
نه.....................
ارامش یه حس که خودمون ایجاد میکنیم.....
اما پول باید باشه ................
منم والا تو رفاهم اینم وضعمه................
که چی؟؟؟؟؟
اما اگه اصل پول نباشه اون غرد دیوانه است که به جا فکر چاره خجسته خواطر بشینه............