ایرانی کی میخوای لذت ببری.......

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من ما ایرانی ها که خودم هم جزو اونها هستم معنی لذت بردن واقعی رو نمیدونیم
صبح تا شب داریم میدوییم که از کسی عقب نیفتیم
اونوقت از همه دنیا عقب تر افتادیم
اصلا نمیدونیم خوشی چی هست
تو همه مسائل همین طوریم:

تو درس خووندن
تو مسافرت رفتن
تو خوردن و آشامیدن
وبیشتر تو مسایل جنسی
همیشه دستپاچه ایم
حتی تو نفس کشیدن....

ایرانی تا کی میخوای بدون لذت زندگی کنی؟تا کی میخوای تند تند کارات رو انجام بدی لازم عقب باشی؟
این همه میدویی اصلا معنی اصلی زندگی رو فهمیدی؟به کجا چنین شتابان......

نظر شما چیه؟

arnak

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسئله اینجاس که خودمونم میدونیم که لدتی از زندگی نمیبریم ولی چه میشه کرد؟

hani0

کاربر بیش فعال
خوب اومدی.....
این یکی از مشکلات لذت نبردن...
اخه کارایی هم که میکنیم خیلی مفید نیستن!!!!

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ولی من ایرانیم ایرانی هستم ایرانی میمیرم وقته جنگ اسلحه تو دست میگیرم!

الان از زندگیمم دارم لذت میبرم هیچ وقت هم نمیدویم بلکه اهسته و پیوسته تو همه ی اون چیزایی که گفتید میرم.:smile:

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من ایرانیم ایرانی هستم ایرانی میمیرم وقته جنگ اسلحه تو دست میگیرم!

الان از زندگیمم دارم لذت میبرم هیچ وقت هم نمیدویم بلکه اهسته و پیوسته تو همه ی اون چیزایی که گفتید میرم.:smile:
بله درست میگین
منظورم اکثر ایرانی هست همیشه نه همه ی ایرانی ها
اما اکثرمون لذت رو نمیدونیم با چه ذ مینویسین!!!!

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید یه دلخوشی باشه تا لذت برد..کو دل خوشی
هر طرف سر میچرخونی با دنیایی از مشکلات روبرویی
آخه عمرمون رفت
یه بار که بیشتر نمیایم به دنیا
قبول دارم دلخوشی نداریم
اما میشه با چیزای کمهم خوشبخت بود

Paydar91

کاربر ممتاز
بله درست میگین
منظورم اکثر ایرانی هست همیشه نه همه ی ایرانی ها
اما اکثرمون لذت رو نمیدونیم با چه ذ مینویسین!!!!

اره ولی به خدا خیلی ها میدونستند اون اولا ولی با مشکلات الان جامعه مخصوصا مالی که همه میخوان فقط سر یکی رو کلاه بذارن مرد که هیچی زنم باید از صبح تا شب برند سرکار دیگه وقتی برای کارای دیگشون مثل محبت به فرزندان تا .... نمیمونه

خیلی غم انگیزه ولی دیگه الان اره یادشون شده لذت چی هست چه برسه به این که با چه ذ یی مینویسند.

ixabedi

کاربر فعال
آخه عمرمون رفت
یه بار که بیشتر نمیایم به دنیا
قبول دارم دلخوشی نداریم
اما میشه با چیزای کمهم خوشبخت بود
قبول دارم که باید فکرمون را به شاد بودن عادت دهیم و بقول سهراب چشم ها را باید شست و جور دیگر باید دید ......ولی واقعا سخته

اما از بعد روحی و روانی واقعا مردم نیاز به روان شناسی دارن ....ملت کلهم اخمو... گرفته... عصبانی و...

میثم1919

عضو جدید
سلام بله درسته همه ما که صبح از خواب بلند میشیم به فکر این هستیم که امروز جیب کیو تیغ بزنیم

afn741

عضو جدید
بستگی داره لذت را چطوری تعریف کنی . من از کار کردن از بازی با دخترم از شنیدن حرفهای همسرم از رفتن به گردش با خانواده از دیدن ارامش دیگران از دیدن محبتها مردم به همدیگر از ....... لذت میبرم .
شما لذت رو چطور تعریف میکنی ؟

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره ولی به خدا خیلی ها میدونستند اون اولا ولی با مشکلات الان جامعه مخصوصا مالی که همه میخوان فقط سر یکی رو کلاه بذارن مرد که هیچی زنم باید از صبح تا شب برند سرکار دیگه وقتی برای کارای دیگشون مثل محبت به فرزندان تا .... نمیمونه

خیلی غم انگیزه ولی دیگه الان اره یادشون شده لذت چی هست چه برسه به این که با چه ذ یی مینویسند.
قبول دارم
فعلا وضع اینه باید بسازیم
چیکار کنیم خوب
بیایم به جای اینکهبگیم مشکل مالی داریم مشکل... داریم نگاه به داشته هامون کنیم
هر روز صبح وقتی از تخت خوابمون بلند میشیم
زندگی واسه هر مردمی در هر عصری یجوری سخت بوده....
باید دیدمون رو عوض کنیم

بردوک 90

اخراجی موقت
همه اینها لذت بخشه که عنوان کردید ولی ایا تالمات زندگی و روزمره شما این لذات را سیاه نمیکنن؟

arnak

عضو جدید
کاربر ممتاز
لذت بردن که چه عرض کنم ما تو تعریف ابتدایی از لذت هم ماندیم.
اولین کاری که باید کرد اینه که دنبالش باشی وپیداش کنی
واز اینکه دیر بشه یا پیداش نکنی نترسی
ممکنه چند سال بعد با نگاه کردن به پشت سرت و کمی تامل بفهمی که حداقل کمی لذت بردی

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی داره لذت را چطوری تعریف کنی . من از کار کردن از بازی با دخترم از شنیدن حرفهای همسرم از رفتن به گردش با خانواده از دیدن ارامش دیگران از دیدن محبتها مردم به همدیگر از ....... لذت میبرم .
شما لذت رو چطور تعریف میکنی ؟
لذت رو در آرامش در هر کاری باحس رضایت تعریف میکنم نه سرعت
دویدن در پی چیزی که نمیدونم به نتیجه میرسه یا نه

ixabedi

کاربر فعال
یه لذت مادی داریم یه لذت معنوی...
لذت معنوی را اغلب داریم ...ولی مشکل اصلی لذت مادی است که شده همه چیز ما

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولین کاری که باید کرد اینه که دنبالش باشی وپیداش کنی
واز اینکه دیر بشه یا پیداش نکنی نترسی
ممکنه چند سال بعد با نگاه کردن به پشت سرت و کمی تامل بفهمی که حداقل کمی لذت بردی
تایید میکنم

afn741

عضو جدید
لذت رو در آرامش در هر کاری باحس رضایت تعریف میکنم نه سرعت
دویدن در پی چیزی که نمیدونم به نتیجه میرسه یا نه
ارامش رو من و شما میسازیم با تغییر در طرز نگاه به زندگی و این که از زندگی چه جیزی میخواهیم . یه نگاه به گذشته بکن زمانی اینقدر زندگی ها لوکس نبود زمانی که درامد مشخص و ثابتی داریم که میشه با اون یک زندگی خوب را اداره کرد . تاوان لوکس زندگی کردن فکر خراب و تشویش خاطر است .

Paydar91

کاربر ممتاز
به نظر من لذت یعنی هر کاری تو زندگی بهت ارامش و شادی بده حال میخواد نگاه کردن به دیوار باشه یا نگاه کردن به عزیزان یا کار یا هرچی.... .

با همه ی مشکلات من لذت میبرم چون اگه لذت نبریم سرمون فقط کلاه رفته

چون زندگی در حال گذره

به خدا مثلا پادشاهان عصر حجر با اون همه عظمت با الاغ این ور رو اون ور میرفتند!

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارامش رو من و شما میسازیم با تغییر در طرز نگاه به زندگی و این که از زندگی چه جیزی میخواهیم . یه نگاه به گذشته بکن زمانی اینقدر زندگی ها لوکس نبود زمانی که درامد مشخص و ثابتی داریم که میشه با اون یک زندگی خوب را اداره کرد . تاوان لوکس زندگی کردن فکر خراب و تشویش خاطر است .
مشکل مالی که داشته باشی لذت هم یادت میره
اما اگه نفست از جای گرم بلند بشه نه دید لذت داشتن هم بهت دست میده.....

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من لذت یعنی هر کاری تو زندگی بهت ارامش و شادی بده حال میخواد نگاه کردن به دیوار باشه یا نگاه کردن به عزیزان یا کار یا هرچی.... .

با همه ی مشکلات من لذت میبرم چون اگه لذت نبریم سرمون فقط کلاه رفته

چون زندگی در حال گذره

به خدا مثلا پادشاهان عصر حجر با اون همه عظمت با الاغ این ور رو اون ور میرفتند!
یه روزی هم ما عصر حجر میشیم واسه آیندگان:D

afn741

عضو جدید
قبول دارم که زندگی سخته درامدها پایینه درامد با هزینه همخوانی نداره و ..... هزاران مشکل دیگه ولی این شرایط در گذشته بود و در اینده نیز خواهد بود مشکل اصلی در این است که بعضی افراد کم تحمل و نا شکیبا هستند و میخوان در مدت کوتاهی به همه چیز برسند . و به خاطر همین دوران خوبشون رو برای رسیدن به ان تلف میکنند وقتی هم برسند بنا به ذات ادمی عادت میشه و دائم به دنبال زیاد کردن اون هستند و وقتی هم که نرسند افسرده و گله مند هستند . چرا با تلاش و صبر هم میشه به یک زندگی ایده ال رسید و هم از زندگی لذت برد و سختی ها هم به جهت رسیدن به هدف شیرین میشود .