البته وقتی جالب تر میشه که ببینی توی کارتن به جای آیفون5 ، جوراب باشه
A M I N_BND عضو جدید کاربر ممتاز Apr 12, 2014 #1 البته وقتی جالب تر میشه که ببینی توی کارتن به جای آیفون5 ، جوراب باشه
sahar alone عضو جدید کاربر ممتاز Apr 13, 2014 #4 نگو قراره من کادو تولد ایفون بگیرم فک کن توش حوراب باشه سکته میکنم
A M I N_BND عضو جدید کاربر ممتاز Apr 16, 2014 #5 pariya.sh گفت: نگو قراره من کادو تولد ایفون بگیرم فک کن توش حوراب باشه سکته میکنم کلیک کنید تا باز شود... قراری هست...خخخخخخ
pariya.sh گفت: نگو قراره من کادو تولد ایفون بگیرم فک کن توش حوراب باشه سکته میکنم کلیک کنید تا باز شود... قراری هست...خخخخخخ
A M I N_BND عضو جدید کاربر ممتاز Apr 16, 2014 #7 velkan گفت: خسيس کلیک کنید تا باز شود... آیفون 5 حدود 2/200 قیمتشه...به کی کادو باید بدی؟ هیشکی حقش نیس اینو کادو بگیره...خخخخخخخخ
velkan گفت: خسيس کلیک کنید تا باز شود... آیفون 5 حدود 2/200 قیمتشه...به کی کادو باید بدی؟ هیشکی حقش نیس اینو کادو بگیره...خخخخخخخخ
A M I N_BND عضو جدید کاربر ممتاز Apr 16, 2014 #9 velkan گفت: امييييييييييييييييييين کلیک کنید تا باز شود... جانم...چی شده؟خخخخخخخ قیمتشو کم گفتم؟
Motahare89 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 16, 2014 #10 A M I N_BND گفت: جانم...چی شده؟خخخخخخخ قیمتشو کم گفتم؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا...يه ميييييييييييين
A M I N_BND گفت: جانم...چی شده؟خخخخخخخ قیمتشو کم گفتم؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا...يه ميييييييييييين
A M I N_BND عضو جدید کاربر ممتاز Apr 16, 2014 #11 velkan گفت: نه بابا...يه ميييييييييييين کلیک کنید تا باز شود... یه مینننننننننننننن...یا یه من؟
Motahare89 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 16, 2014 #12 A M I N_BND گفت: یه مینننننننننننننن...یا یه من؟ کلیک کنید تا باز شود... يه مين
Motahare89 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 16, 2014 #14 A M I N_BND گفت: کلیک کنید تا باز شود... ها چيه برق گرفتت؟؟؟!!ميري يا خودم ببندم در تاپيكتو.....
A M I N_BND عضو جدید کاربر ممتاز Apr 16, 2014 #15 velkan گفت: ها چيه برق گرفتت؟؟؟!!ميري يا خودم ببندم در تاپيكتو..... کلیک کنید تا باز شود... میرم خودم
velkan گفت: ها چيه برق گرفتت؟؟؟!!ميري يا خودم ببندم در تاپيكتو..... کلیک کنید تا باز شود... میرم خودم