من توی یک سال اخیر دچار مشکلات جسمی شدم...........که ممکن بود دچار MS باشم(که خوشبختانه یا نمیدونم!!.....من دچارش نبودم).............توی مدتی که با این موضوع در کلنجار بودم...........دائما تحقیق میکردم....اینترنت ، کتاب ها ، پزشک ها.......خلاصه ته و توش رو در آوردم............ با کسانی هم که دچار این بیماری بودند برخورد داشتم و دیدگاههاشون در مورد MS و زندگی و آینده برام خیلی جالب بود.........
حالا شما
اگه یه روز بفهمین که ممکنه دچار یه بیماری مثل MSباشین ...عکس العملتون چیه ؟؟؟
من هميشه از خدا خواستم بيشتر از ظرفيتم مرا به چالش نكشد چون كه رد خواهم شد
يه ذره زندگي تو اين شرايط مشكله
نمیگم MS اما خب این بلا سرم اومده و خدا رو شکر به طرز معجزه آسایی به خیر گذشت. من فکر میکنم خود آدم کمتر از اطرافيانش میترسه.
حس بدیه که همه ناراحت باشن و نتونی کاری بکنی. به نظر من امید در 99% موارد مشکلات رو حل میکنه![]()
من اگه یه روز بفهمم یه مریضی مثلMSدارم تاآخرعمرم باهاش کلنجارمیرم.بلاخره یاخوب یا بد تموم میشه...
سعی میکنم باهاش کنار بیام
......................
من توی یک سال اخیر دچار مشکلات جسمی شدم...........که ممکن بود دچار MS باشم(که خوشبختانه یا نمیدونم!!.....من دچارش نبودم).............توی مدتی که با این موضوع در کلنجار بودم...........دائما تحقیق میکردم....اینترنت ، کتاب ها ، پزشک ها.......خلاصه ته و توش رو در آوردم............ با کسانی هم که دچار این بیماری بودند برخورد داشتم و دیدگاههاشون در مورد MS و زندگی و آینده برام خیلی جالب بود.........
حالا شما
حالا اين كه گفتي بيماري يه با كلاسيه يا از اين چيني هاستمن توی یک سال اخیر دچار مشکلات جسمی شدم...........که ممکن بود دچار MS باشم(که خوشبختانه یا نمیدونم!!.....من دچارش نبودم).............توی مدتی که با این موضوع در کلنجار بودم...........دائما تحقیق میکردم....اینترنت ، کتاب ها ، پزشک ها.......خلاصه ته و توش رو در آوردم............ با کسانی هم که دچار این بیماری بودند برخورد داشتم و دیدگاههاشون در مورد MS و زندگی و آینده برام خیلی جالب بود.........
حالا شما
حالا اين كه گفتي بيماري يه با كلاسيه يا از اين چيني هاست
راستی عکسی که برا آواتار خودت انتخاب کردی مال خودته؟اگه خودت باشی میخواستم بگم خطرافتادنت کمتر ازبیماریت نیستش!!!
نمیدونم. تا حالا تو این شرایط نبودم و امیدوارم هیچوقت نباشم چون میدونم ضعیف تر از این حرفام
ولی سمیرا جونم اولش فک کنم سنگ کوب کنم یه چند روزی تو شک باشممنظورت جنگیدنه ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون مریم عزیزم................. میدونی اولش مشکله بعد کم کم آدم میپذره اش
جدی که نمیگید سمیرا خانم
خب هیچ بیماری خوب نیست .......مخصوصا این قبیل اونها
بایستی در مواجهه با این مسائل توکل به خدا کرد ............از خداوند خواست ........... زیرا تنها او توانای مطلق است
بایستی به یاد داشت که ای زندگی پایان انسان نیست .............. و به این نکته توجه داشت
که خداوند صلاح بندگانشو بهتر میدونه
شاید در نگاه ما این قبیل اتفاقات خیلی وحشتناک باشه ولی تنها خدا میدونه که شاید اگر ما دچار این موارد نمیشدیم چه مسائلی در زندگیمون پیش میومد
سمیرا خانم خیلی سخته ................ولی همیشه انسان باید نگاه مثبت داشته باشه ........امیدوار باشه ............نا امیدی از هر بیماری بدتره
امیدوارم این مسئله به طور کامل رفع بشه و شادی و شادمانی بعد از اون بمونه برای شما و خانواده و دوستانتون و شایدم اعضای این باشگاه
که حقیقتا همه ما از یه خونواده ایم و درد و ناراحتی هر کدوممون باید درد و ناراحتی دیگری هم باشه همونطور که شادیهامون رو این چنین تقسیم میکنیم
و بایستی از فرصتهایی که خداوند در اختیارمون قرار میده به خصوص برای خودشناسی که نتیجش میشه خدا شناسی نهایت استفاده رو ببریم
انشاالله
چرا که شاید فردا روزی دیر باشه
کسی نیس مشخصات این بیماریو برامون تشریح کنه
شاید داشته باشیم و خبر نداشته باشیم؟
خوب بگو دیگه.چرا خودم.......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگه بهت بگن فقط یه روز فرصت زندگی کردن داری چیکار میکنی؟ | گفتگوی آزاد | 72 | |
![]() |
اگه یه روز جای خدا بشینی چیکار مکنی؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 24 | |
![]() |