خوب خانومي معنيشو هم مينوشتي اينجوري امار تصادفات بالا ميره;) چشم درفرصتهای بعدی
yalda.2008 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 10, 2012 #61 medi2536 گفت: خوب خانومي معنيشو هم مينوشتي اينجوري امار تصادفات بالا ميره کلیک کنید تا باز شود... چشم درفرصتهای بعدی
medi2536 گفت: خوب خانومي معنيشو هم مينوشتي اينجوري امار تصادفات بالا ميره کلیک کنید تا باز شود... چشم درفرصتهای بعدی
♥ ♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 9, 2013 #64 دلا ياران سه قسمند ار بداني زباني اند و ناني اند و جاني به ناني نان بده از در برانش محبت كن به ياران زباني وليكن يار جاني را نگه دار به جانش جان بده تا مي تواني
دلا ياران سه قسمند ار بداني زباني اند و ناني اند و جاني به ناني نان بده از در برانش محبت كن به ياران زباني وليكن يار جاني را نگه دار به جانش جان بده تا مي تواني
emirreza عضو جدید Feb 9, 2013 #65 رسم رفاقت اینه که با رفیق پیرشى... نه اینکه وسط راه از رفیق سیرشى....
سلطان قلب تو عضو جدید Feb 10, 2013 #66 هرکس به طریقی دل ما می شکند بیگانه جدا دوست جدا میشکند بیگانه اگر می شکند حرفی نیست من در عجبم دوست چرا میشکند
هرکس به طریقی دل ما می شکند بیگانه جدا دوست جدا میشکند بیگانه اگر می شکند حرفی نیست من در عجبم دوست چرا میشکند
kamran333 عضو جدید Feb 10, 2013 #67 سلطان قلب تو گفت: هرکس به طریقی دل ما می شکند بیگانه جدا دوست جدا میشکند بیگانه اگر می شکند حرفی نیست من در عجبم دوست چرا میشکند کلیک کنید تا باز شود... OMG.....
سلطان قلب تو گفت: هرکس به طریقی دل ما می شکند بیگانه جدا دوست جدا میشکند بیگانه اگر می شکند حرفی نیست من در عجبم دوست چرا میشکند کلیک کنید تا باز شود... OMG.....
kamran333 عضو جدید Feb 10, 2013 #68 shima3000 گفت: اگه یه تابلوی بزرگ تو آسمون بود که همه ی دنیا میدیدنش روش چی مینوشتی؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... Dg be asemoonam rahm nemikonid asemoon be in ghashangiii cheshe mg tabloo mizanid 2sh
shima3000 گفت: اگه یه تابلوی بزرگ تو آسمون بود که همه ی دنیا میدیدنش روش چی مینوشتی؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... Dg be asemoonam rahm nemikonid asemoon be in ghashangiii cheshe mg tabloo mizanid 2sh
سلطان قلب تو عضو جدید Feb 10, 2013 #69 kamran333 گفت: OMG..... کلیک کنید تا باز شود... ok You're the Same Space I'm new lines People will open their minds
kamran333 گفت: OMG..... کلیک کنید تا باز شود... ok You're the Same Space I'm new lines People will open their minds