دخیمعلوم نیست

دخیمعلوم نیست
ددختره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گیس گلابتون.................د
خ
ت
ر
.
.
.
نیدونم که!!!گیس گلابتون.................
تابلو دخترهنیدونم که!!!
دخمل!!!
قاب عکس پسره!تابلو دختره
هنوزد کترها کشف نکردنباید دختر باشه...
شاید![]()
اگه اشتباه نکنم باید پسر باشه !هنوزد کترها کشف نکردن![]()
تابلو پسره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا قلی دیگه!تابلو پسره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم بذافک کنم،مژگان اسم دختره یاپسر؟شایدم اسم دوس دخترشه کسی چه میدونه من که شک دارم توجنسیتشآقا قلی دیگه!![]()
قدرت خدا چه اسمایی آدم میشنوه!!!نمیدونم بذافک کنم،مژگان اسم دختره یاپسر؟شایدم اسم دوس دخترشه کسی چه میدونه من که شک دارم توجنسیتش
په نه په خودش دخترهقاب عکس پسره!![]()
نیدونم خیلی سخته اخه نیست که اصلا نمیشناسمش جنیتش سخته بفهمم .................................................................. دخملی دیدهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههپسمله دیگه!!!!!!!
شایددخترشایدهمپسر.کدومی؟فقط راستشو بگونیدونم خیلی سخته اخه نیست که اصلا نمیشناسمش جنیتش سخته بفهمم .................................................................. دخملی دیدههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
یعنی واقعا نیدونیییییییییییی؟برو تو امضام ببین داداشم کیه امضاش بخونی میفهمی دیدی چقد راحت بت گفتم.................توهم که دخملییییییییییشایددخترشایدهمپسر.کدومی؟فقط راستشو بگو
خواهرmclaren دیگه.....یعنی واقعا نیدونیییییییییییی؟برو تو امضام ببین داداشم کیه امضاش بخونی میفهمی دیدی چقد راحت بت گفتم.................توهم که دخملیییییییییی
افلینننننننننننننننن از کجا فهمیدی؟.....تو هم فک کنم دخملی از اواتارت حدسیدم اره؟خواهرmclaren دیگه.....
عزیزمی گلمافلینننننننننننننننن از کجا فهمیدی؟.....تو هم فک کنم دخملی از اواتارت حدسیدم اره؟
میسییییییییییی دخمل جونیییییییییییییییییییییعزیزمی گلم
نه فقط آواتار دخترونه دوس دارم......همینافلینننننننننننننننن از کجا فهمیدی؟.....تو هم فک کنم دخملی از اواتارت حدسیدم اره؟
خداییش پسملیییییییییی ؟؟؟اخه خیلی نوشته هات مث دخملاسنه فقط آواتار دخترونه دوس دارم......همین
دروغ که ندارم بگم .....خداییش پسملیییییییییی ؟؟؟اخه خیلی نوشته هات مث دخملاس
شرمنده بچه که زدن نداره فقط تعجب کردمدروغ که ندارم بگم .....
دخمل دخمل، قند عسلشرمنده بچه که زدن نداره فقط تعجب کردم
خانوم خانماییدخمل دخمل، قند عسل