ایشون دارن از بازیگر مورد علاقه شون با موبایل عکس میگیرن اگه یکم دقت کنی نه ضبط فیلم..................... !!!

ایشون دارن از بازیگر مورد علاقه شون با موبایل عکس میگیرن اگه یکم دقت کنی نه ضبط فیلم..................... !!!![]()
دیگه بدتر یا بهترشو خودش میدونه....شما حرص نخور.دیگه بدتر!!!!!!!!!!!!!

اعصاب نداریا ...دیگه بدتر یا بهترشو خودش میدونه....شما حرص نخور.

به پای شما نمی رسم دوست عزیزاعصاب نداریا ...![]()
فاطمه جون منتظر تاپیک جدیدم باش تا ذات واقعی اقایونو بهشون نشون بدم..به به!!توطئه جدید علیه دخترا!!
اتفاقا من خیلی اعصابم آرومه ! اصلا دعوا نمیکنم !به پای شما نمی رسم دوست عزیز![]()

مشتاقانه منتظریمفاطمه جون منتظر تاپیک جدیدم باش تا ذات واقعی اقایونو بهشون نشون بدم..![]()

از نظر خودتون آرومه.....اینو دیگه باید دیگران نظر بدناتفاقا من خیلی اعصابم آرومه ! اصلا دعوا نمیکنم !![]()

کاری نداره ! از همین فاطمه خانم بالایی بپرس بهتون میگه !از نظر خودتون آرومه.....اینو دیگه باید دیگران نظر بدن![]()
( هوامونو داشته باشیا ... )چه فایده از رو که نمیرنفاطمه جون منتظر تاپیک جدیدم باش تا ذات واقعی اقایونو بهشون نشون بدم..![]()

سلام داداش گلکاری نداره ! از همین فاطمه خانم بالایی بپرس بهتون میگه !
آبجی فاطمه خوبی ؟!( هوامونو داشته باشیا ... )
ابجی جون داداش خوبیه فقط خوشش میاد کتک بخوره!اگه فاطمه جون تاییدت کنه منم تایید می کنم..
آخه نظر همه خانوما قابل احترام و درسته![]()

عزیزم با نظرت موافقم اما بی تاثیرم نی....چه فایده از رو که نمیرن![]()
من موضعم مشخصهشما بهتره اول موضع خودتونو مشخص کنید از یه طرف عکس دختر رو آواتارتونه از طرف دیگه میگی دخترا از رو نمیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟
سوتفاهم بود و پستم رو ویرایش کردم یه نگا بنداز بهش....من موضعم مشخصه
شما موضعتو مشخص کن
من گفتم آقایون از رو نمیرن نه خانوما
بهتره پستها رو درست مطالعه کنی

مرسی آبجی جون .سلام داداش گل
خوبم شما خوبی؟
نه دیگه ! خیلی وقته پسر خوبی شدم ! دیگه کتک نمیخورم !ابجی جون داداش خوبیه فقط خوشش میاد کتک بخوره!![]()

قربون دهنت آجی، هر چی تو بگی..ابجی جون داداش خوبیه فقط خوشش میاد کتک بخوره!![]()
نه دادا خوبی هستی، حرف منطقی رو می پذیری.مرسی آبجی جون .
نه دیگه ! خیلی وقته پسر خوبی شدم ! دیگه کتک نمیخورم !
آبجیام دیگه دوستم دارن !![]()

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
اگه گفتی نکته عکسو | تالار عکس | 2 | |
|
|
اگه گفتی این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ | تالار عکس | 24 | |
|
|
اگه گفتی کودمشون طبیعیه؟نمیتونی حدس بزنی؟؟؟!!!!! | تالار عکس | 30 | |