اگه من خدا بودم!

mehrshad53

اخراجی موقت
--------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه من خدا بودم :

یه نفر را توی یه خونواده بدبخت و معتاد به دنیا نمیووردم که توی بچگیش عذاب بکشه و بعد هم بشه دزد و قاچاقچی و بگیرن اعدامش کنن و تازه بکنمش توی جهنم!

کسی را به خاطر تلفظ "ص" و "ظ" و حتی نماز نخوندن توی جهنم نمیکردم ولی ادمایی که حق بقیه را به هر شکل ضایع میکنن چرا!

هیچکسی را دچار بیماریهای لاعلاج نمیکردم چونکه آخرش که همه این بیماریها درمون میشه،فقط بعضی از نسلهای بدشانس دچارش میشن،مثل قدیمها که سرماخوردگی میتونست ادم بکشه.....

ادمای عوضی مثل هیتلر و صدام و مشابهات فراوان ایرانی را نمیذاشتم هر غلطی دلشون میخواد بکنن و سرنوشت میلیونها نفر را ضایع کنن و بعد توی جهنم عذاب بشن!

منتظر دعای ادمای درستکار و خیرخواه نمیشدم چون از قبل موارد دعا را میدونستم خب! یعنی خدا بودم ناسلامتی!

منتظر نمیشدم که یه سری دین فروش یه چیزی را حروم یا حلال کنن و بعد من هی مجبور شم کارنامه اعمال ادما را با قوانین جدید اونا باز نویسی کنم!!!!!!!!!!! (مثل شطرنج و موسیقی و.....)

اینهمه تبعیض توی دنیا نمیذاشتم که مثلا یه جا همش بارون بیاد و همه اهالیش، باهوش و خوشگل و مرفه و درستکار و نهایتا هم بهشتی و یه جا کویر و گرما و بدبختی و زلزله و .........

هیچ بچه ای را عقب مونده و یا معلول به دنیا نمیووردم.....

کاری میکردم که هیچ جاندار دارای احساسی از جاندار با احساس دیگه تغذیه نکنه....

و خیلی برنامه های دیگه که به موقع اغلام خواهم کرد:eek:

در انتها باید عرض کنم که این تاپیک نظر شخصی منه و جبرئیل بهم الهام نکرده،پس دلیل و مدرک نمیخواد بیارین که غلطه، حتی شما!

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرت جالب بود ولي به نظر من خوب وبد با هم اين دنيا رو ميسازن اگه همه چيز خوب بود اونوقت چه اتفاقي ميفتاد؟؟؟:surprised:

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرشاد جان خیلی دوستت دارما! ولی چه خوب شد که خدا نشدی!!
اینا نظر شخصی توئه، ولی هیچ وقت فکر کردی چرا چنین اتفاقاتی می افته؟ چرا باید بیفته!

Hotspur_1985

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم مثل همیشه تا چشمم به تاپیک جدید ازطرف تو خورد پریدم تو با کله.
مهرشاد اما اگه همه خوشبخت بودن دیگه کسی سراغ خدا نمی رفت؟به نظرت می رفت؟ما آدما که وقت گرفتاری یادخدا میوفتیم فقط:w05:
البته اونجوری هم بنده های خوب وخالص معلوم میشد.پس درنتیجه;)

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نظرات شما رو کاملاً تایید می کنم جناب مهرشاد. هر چند در ظاهر بگم اوا نه این چه حرفیه ... خدا خوبه ما بدیم ما نمی فهمیم ...

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرشاد جان خیلی دوستت دارما! ولی چه خوب شد که خدا نشدی!!
اینا نظر شخصی توئه، ولی هیچ وقت فکر کردی چرا چنین اتفاقاتی می افته؟ چرا باید بیفته!

چرا یه بچه معلول میشه ؟‌چرا یه بچه تو خونواده ای که پدرو مادر معتادن به دنیا میاد ؟ یعنی اون باید تاوان اشتباه پدر مادرشو بده ؟ شما بگو عمو پژی چرا این اتفاقات میفته ؟

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم مثل همیشه تا چشمم به تاپیک جدید ازطرف تو خورد پریدم تو با کله.
مهرشاد اما اگه همه خوشبخت بودن دیگه کسی سراغ خدا نمی رفت؟به نظرت می رفت؟ما آدما که وقت گرفتاری یادخدا میوفتیم فقط:w05:
البته اونجوری هم بنده های خوب وخالص معلوم میشد.پس درنتیجه;)

مگه خدا کمبود محبت داره ؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
--------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه من خدا بودم :

یه نفر را توی یه خونواده بدبخت و معتاد به دنیا نمیووردم که توی بچگیش عذاب بکشه و بعد هم بشه دزد و قاچاقچی و بگیرن اعدامش کنن و تازه بکنمش توی جهنم!

کسی را به خاطر تلفظ "ص" و "ظ" و حتی نماز نخوندن توی جهنم نمیکردم ولی ادمایی که حق بقیه را به هر شکل ضایع میکنن چرا!

هیچکسی را دچار بیماریهای لاعلاج نمیکردم چونکه آخرش که همه این بیماریها درمون میشه،فقط بعضی از نسلهای بدشانس دچارش میشن،مثل قدیمها که سرماخوردگی میتونست ادم بکشه.....

ادمای عوضی مثل هیتلر و صدام و مشابهات فراوان ایرانی را نمیذاشتم هر غلطی دلشون میخواد بکنن و سرنوشت میلیونها نفر را ضایع کنن و بعد توی جهنم عذاب بشن!

منتظر دعای ادمای درستکار و خیرخواه نمیشدم چون از قبل موارد دعا را میدونستم خب! یعنی خدا بودم ناسلامتی!

منتظر نمیشدم که یه سری دین فروش یه چیزی را حروم یا حلال کنن و بعد من هی مجبور شم کارنامه اعمال ادما را با قوانین جدید اونا باز نویسی کنم!!!!!!!!!!! (مثل شطرنج و موسیقی و.....)

اینهمه تبعیض توی دنیا نمیذاشتم که مثلا یه جا همش بارون بیاد و همه اهالیش، باهوش و خوشگل و مرفه و درستکار و نهایتا هم بهشتی و یه جا کویر و گرما و بدبختی و زلزله و .........

در انتها باید عرض کنم که این تاپیک نظر شخصی منه و جبرئیل بهم الهام نکرده،پس دلیل و مدرک نمیخواد بیارین که غلطه، حتی شما!

خدا مشکلات رو داد تا انسان بدونه عافیت چیز خوبیه.مریضی و عقب موندگی رو داد تا تو به خاطر سلامتیت خدا رو شکر کنی.هیتلر و غیره رو داد تا تو بفهمی انسان چقدر میتونه پست باشه اما در عین حال انیشتن رو داد تا بفهمی میتونی چقدر مفید باشی.
دعا رو گذاشته تا تو یادت نره خدایی داری.
تا بدی نباشه خوبی معنا نداره.این دو تا باید کنار هم باشن.حالا هر بدی میخواد باشه
همون بهتر که خدا نشدی

mehrshad53

اخراجی موقت
بچه ها ممنون از همتون 1200 تا اینم نمومنش::gol:
حرف همه درست که اگه سختی نبود اسایش هم بی معنی بود. 102 در صد موافقم و من هم اگه دقت کنین توی برنامه هام! نبود که سختی را حذف کنم. اگه نه میگفتم که دنیا را بهشت میکردم.
ولی واقعا تبعیضهای وحشتناکی توی دنیا وجود داره که خیلی تاسف برانگیزه.
از زاویه دید تبعیضی به این تاپیک نگاه کنین....
خب سوئدیها یک زندگی خیلی عالی دارن و مشکل بی مشکلی هم ندارن ظاهرا.
و توی افریقا کرکس بالای سر بچه گرسنه میشینه تا بمیره و بخوردش.
به هر حال که من خدا نیستم.....!

mehrshad53

اخراجی موقت
خدا مشکلات رو داد تا انسان بدونه عافیت چیز خوبیه.مریضی و عقب موندگی رو داد تا تو به خاطر سلامتیت خدا رو شکر کنی.هیتلر و غیره رو داد تا تو بفهمی انسان چقدر میتونه پست باشه اما در عین حال انیشتن رو داد تا بفهمی میتونی چقدر مفید باشی.
دعا رو گذاشته تا تو یادت نره خدایی داری.
تا بدی نباشه خوبی معنا نداره.این دو تا باید کنار هم باشن.حالا هر بدی میخواد باشه
همون بهتر که خدا نشدی

خیلی خوشحالم کردی.....
میدونی اون خط آخر را مخصوص تو نوشته بودم که نخوندی.....
بازم ممنون!

• Like
واکنش ها: spow

آرتميس.artmiss

عضو جدید
بچه ها ممنون از همتون 1200 تا اینم نمومنش::gol:
حرف همه درست که اگه سختی نبود اسایش هم بی معنی بود. 102 در صد موافقم و من هم اگه دقت کنین توی برنامه هام! نبود که سختی را حذف کنم. اگه نه میگفتم که دنیا را بهشت میکردم.
ولی واقعا تبعیضهای وحشتناکی توی دنیا وجود داره که خیلی تاسف برانگیزه.
از زاویه دید تبعیضی به این تاپیک نگاه کنین....
خب سوئدیها یک زندگی خیلی عالی دارن و مشکل بی مشکلی هم ندارن ظاهرا.
و توی افریقا کرکس بالای سر بچه گرسنه میشینه تا بمیره و بخوردش.
به هر حال که من خدا نیستم.....!
همون مهرشاد جان خوب شد خدا نيستي!
منم خيلي زياد ازخودم پرسيدم اين چيزارو!
ببين سراين مسئله كه چرا تو سوئد اونجوري و تو آفريقا اينجوري كه قضيه معلومه!از خود بطلب هر آنچه خواهي كه تويي!آدما خودشون سر خودشون ميارن. وگرنه آفريقا از لحاظ منابع طبيعي ثروتمندتر از اروپااست.پس اين مسائل اختياراست اختيار است اختيار!
ولي درمورد چيزاي ديگه كه جبريه مثلا خيلي از مريضيا يا اينكه من چرا اينجا به دنيا اومدم بااين پدرومادر چرا دختر شدم؟چرا بعضيا خدا بهشون انقدر نعمت داده:زيبايي، خانواده خوب، پولدار، سلامتي، استعداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولي بعضيا به معناي واقعي هيچي ندارن!حتي يه چيزايي كه بتونن به خودشون افتخار كنند!هيچي!
ولي به يه نتيجه رسيدم كه قبولش واسه خودمم خيلي سخته!چون اكثر اوقات خودمم به جزء زندگي فكر مي كنم.
نتيجه ام اين بود شايد خدا از انسان اون چيزي رو كه ما خودمون مي خوايم باشيم نمي خواد. واضح تر بگم ما مي خوايم زيبا باشيم چرا هم خودمون از چهرمون لذت ببريم هم توجه ديگران رو جلب كنيم!ما مي خوايم پولدار بشيم تا راحت زندگي كنيم!ما مي خوايم سلامت باشيم تا درد نكشيم!
ولي خدا از ما يه چيز مي خواد كه روحمون رو براي خودش زيبا كنيم. همه هم مي تونن اين كارو انجام بدن!خدا همه رو يه جورايي تو مسيرش قرار مي ده!اين بستگي به خود ما داره كه ادامه بديم يا نه!
براي اين كارهم لازم نيست صورت زيبا داشته باشيم!پولدار باشيم!سالم باشيم!هيچي نمي خواد .اينم لازمش اينه كه فكر كنيم زندگي ما همين دنيا نيست!همين فوقش 70 تا 80 سال!
البته روح بزرگي مي خواد اين جور زندگي كردن!منم نمي تونم!
ولي اگه به مردمان گذشته نگاه كنيم.همه شون زيرخاكند!ديگه هيچ فرقي باهم ندارن!پولدار، فقير، ظالم، زشت، زيبا!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوشحالم کردی.....
میدونی اون خط آخر را مخصوص تو نوشته بودم که نخوندی.....
بازم ممنون!
کاملا واضح بود.نمیخواست یاداوری کنی.بنده هم نظرمو گفتم .نترس سند نخواستم که دست پیش رو میگیری.
البته این تبعیض ها واقعا ادمها رو خیلی اذیت میکنه اما
طبق نظر تقریبا 6میلیارد ادم این دنیا برای موندن نیست.اگه زندگی اون دنیا رو زندگی جاودانی فرض کنی با یه حساب دودوتایی میفهمی که صد سال زندگی تودینا تقسیم بر عدد بی نهایت(جاودانی)میشه صفر.پس زیاد سر این اتفاقا گله از خدا نکن.چون تو این چند روزه دنیا اونایی که تبعیضی بهون شده مطمئنا اون دنیا که زندیگ واقعی و اصلیه خدا از خجالتشون در میاد

mehrshad53

اخراجی موقت
همون مهرشاد جان خوب شد خدا نيستي!
منم خيلي زياد ازخودم پرسيدم اين چيزارو!
ببين سراين مسئله كه چرا تو سوئد اونجوري و تو آفريقا اينجوري كه قضيه معلومه!از خود بطلب هر آنچه خواهي كه تويي!آدما خودشون سر خودشون ميارن. وگرنه آفريقا از لحاظ منابع طبيعي ثروتمندتر از اروپااست.پس اين مسائل اختياراست اختيار است اختيار!
ولي درمورد چيزاي ديگه كه جبريه مثلا خيلي از مريضيا يا اينكه من چرا اينجا به دنيا اومدم بااين پدرومادر چرا دختر شدم؟چرا بعضيا خدا بهشون انقدر نعمت داده:زيبايي، خانواده خوب، پولدار، سلامتي، استعداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولي بعضيا به معناي واقعي هيچي ندارن!حتي يه چيزايي كه بتونن به خودشون افتخار كنند!هيچي!
ولي به يه نتيجه رسيدم كه قبولش واسه خودمم خيلي سخته!چون اكثر اوقات خودمم به جزء زندگي فكر مي كنم.
نتيجه ام اين بود شايد خدا از انسان اون چيزي رو كه ما خودمون مي خوايم باشيم نمي خواد. واضح تر بگم ما مي خوايم زيبا باشيم چرا هم خودمون از چهرمون لذت ببريم هم توجه ديگران رو جلب كنيم!ما مي خوايم پولدار بشيم تا راحت زندگي كنيم!ما مي خوايم سلامت باشيم تا درد نكشيم!
ولي خدا از ما يه چيز مي خواد كه روحمون رو براي خودش زيبا كنيم. همه هم مي تونن اين كارو انجام بدن!خدا همه رو يه جورايي تو مسيرش قرار مي ده!اين بستگي به خود ما داره كه ادامه بديم يا نه!
براي اين كارهم لازم نيست صورت زيبا داشته باشيم!پولدار باشيم!سالم باشيم!هيچي نمي خواد .اينم لازمش اينه كه فكر كنيم زندگي ما همين دنيا نيست!همين فوقش 70 تا 80 سال!
البته روح بزرگي مي خواد اين جور زندگي كردن!منم نمي تونم!
ولي اگه به مردمان گذشته نگاه كنيم.همه شون زيرخاكند!ديگه هيچ فرقي باهم ندارن!پولدار، فقير، ظالم، زشت، زيبا!

عزیزم باز نگرفتی......
اولین خط تاپیک را بخون! یه بچه که اختیاری نداره که کجا به دنیا میاد....
فکر کن یه کسی یه حماقتی کرده و نهایتا باعث بدبختی کلی آدم شده،تکلیف اونایی که مقصر نیستن چیه؟
در ضمن خیلی سخت نگیرین ، وضعیتی که الان دنیا داره به بیخدایی نزدیکتره ........

mehrshad53

اخراجی موقت
کاملا واضح بود.نمیخواست یاداوری کنی.بنده هم نظرمو گفتم .نترس سند نخواستم که دست پیش رو میگیری.
البته این تبعیض ها واقعا ادمها رو خیلی اذیت میکنه اما
طبق نظر تقریبا 6میلیارد ادم این دنیا برای موندن نیست.اگه زندگی اون دنیا رو زندگی جاودانی فرض کنی با یه حساب دودوتایی میفهمی که صد سال زندگی تودینا تقسیم بر عدد بی نهایت(جاودانی)میشه صفر.پس زیاد سر این اتفاقا گله از خدا نکن.چون تو این چند روزه دنیا اونایی که تبعیضی بهون شده مطمئنا اون دنیا که زندیگ واقعی و اصلیه خدا از خجالتشون در میاد

کاملا واضح بود...
حدس میزدم...
منتظر همین جمله بودم...
جواب اشناست....
بدون مطالعه....
میدونم میخوای یه سوال بپرسی،بپرس....
و صدها عبارت بسیار زیبای مشابه!

در ضمن برای جوابت همون خط اول تاپیک را بخون کفایتت میکند!!!!!!!!!

آرتميس.artmiss

عضو جدید
عزیزم باز نگرفتی......
اولین خط تاپیک را بخون! یه بچه که اختیاری نداره که کجا به دنیا میاد....
فکر کن یه کسی یه حماقتی کرده و نهایتا باعث بدبختی کلی آدم شده،تکلیف اونایی که مقصر نیستن چیه؟
در ضمن خیلی سخت نگیرین ، وضعیتی که الان دنیا داره به بیخدایی نزدیکتره ........
اتفاقا شما نگرفتي!
چون تا آخرش نخوندي!
چه توقعي داشتي آدما هرگندي مي خوان بزنن بعد خدا بياد درستش كنه! پس منو واسه چي آفريد؟پس واسه چي روح خدايي در من آفريد؟
البته خدا درستش مي كنه ولي آخر سر!
ازمن خواست تو زمين خدايي كنم! به من قدرت داده همونجوري كه بدها بد بودند، خوب ها خوبي نكرند گذاشتند بدها تو سرشون بزنند!
خواهش مي كنم آخر متن منو بخون!

mehrshad53

اخراجی موقت
اتفاقا شما نگرفتي!
چون تا آخرش نخوندي!
چه توقعي داشتي آدما هرگندي مي خوان بزنن بعد خدا بياد درستش كنه! پس منو واسه چي آفريد؟پس واسه چي روح خدايي در من آفريد؟
البته خدا درستش مي كنه ولي آخر سر!
ازمن خواست تو زمين خدايي كنم! به من قدرت داده همونجوري كه بدها بد بودند، خوب ها خوبي نكرند گذاشتند بدها تو سرشون بزنند!
خواهش مي كنم آخر متن منو بخون!

خوندم دوست من،اگه گشنگی کشیده بودی حرف از روح زیبا نمیزدی.....
بیخیال شو....

آرتميس.artmiss

عضو جدید
من دنيايي كه همه آدما همه چي دارند رو دوست ندارم.اون موقع همه بي رحم تر ازاين مي شدند. شايد اون موقع هيچ كس به ديگري احساس نياز نمي كرد.چون هيچ دست نيازي وجود نداشت حس كمك به ديگري هم از بين مي رفت.
فكر مي كنيد اگه همه همه چيز داشتند ديگه چقدر آدما متكبر و از خودراضي مي شدند!فكر كنم از 6 ميليارد آدم روي زمين 7 ميليارد ادعاي خدايي مي كردن!
خودم خيلي وقتا شده همين نداشتنام منو به خدا وديگران نزديك كرده.اگه نبود ............
چقدر نداشتناييكه كه باعث خوشبختيم شد!

mehrshad53

اخراجی موقت
من دنيايي كه همه آدما همه چي دارند رو دوست ندارم.اون موقع همه بي رحم تر ازاين مي شدند. شايد اون موقع هيچ كس به ديگري احساس نياز نمي كرد.چون هيچ دست نيازي وجود نداشت حس كمك به ديگري هم از بين مي رفت.
فكر مي كنيد اگه همه همه چيز داشتند ديگه چقدر آدما متكبر و از خودراضي مي شدند!فكر كنم از 6 ميليارد آدم روي زمين 7 ميليارد ادعاي خدايي مي كردن!
خودم خيلي وقتا شده همين نداشتنام منو به خدا وديگران نزديك كرده.اگه نبود ............
چقدر نداشتناييكه كه باعث خوشبختيم شد!

ولی سقف بالای سر و نون و اب و والدین خوب را که داشتی،همینا مهمه و نه اون ماشین و لباس شیک و راکت تنیس و اینا....
منم همینها را میگم و نه اونا!!!

آرتميس.artmiss

عضو جدید
خوندم دوست من،اگه گشنگی کشیده بودی حرف از روح زیبا نمیزدی.....
بیخیال شو....
واقعا تقصير خداست كه كسي گشنگي مي كشه!
يا تقصير پدرومادرش!تقصير دولتش!تقصير خودش!
اگه خدا مي خواست به انسان اختيار نده و توهمه چي جبري دخالت كنه!من ترجيح مي دادم حيووني، گياهي، خاكي، هوايي يا ازاين جور چيزا باشم!
تا خدا هر كاري خواست درمورد من انجام بده!

ثنا_980

عضو جدید
من اگه خدا بودم سعی میکردم مهربون تر باشم................دلم از خدا گرفته،خیلییییییییییی:cry:

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه من خدا بودم :

خدا را شاكرم كه تو خدا نيستي الحمدالله رب العالمين
به دو دليل اولاً كه ما مهرشاد نداشتيم
دوماً دنيا و آخرت بد فرم نابود ميشد با دستاي گل شما داداشي

mehrshad53

اخراجی موقت
واقعا تقصير خداست كه كسي گشنگي مي كشه!
يا تقصير پدرومادرش!تقصير دولتش!تقصير خودش!
اگه خدا مي خواست به انسان اختيار نده و توهمه چي جبري دخالت كنه!من ترجيح مي دادم حيووني، گياهي، خاكي، هوايي يا ازاين جور چيزا باشم!
تا خدا هر كاري خواست درمورد من انجام بده!

خب به نظز شخص من،این وضعیت با بی خدایی توجیه پذیر تره، همین!!!
شما اونجوری برات توجیه پذیر تره و به این میگن اختلاف عقیده.
اینم بگیر حرص نخور:gol:

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
و در آخر خدایا شکرت که واقعیتی به اسم مرگ آفریدی والا این بعضی آدما ی ظاهرا آدم باطنا از حیوان پست تر کله همو رو می خوردند..........
خدا بزرگترین انکاری هست که اعتراف بس عظیمی پشت سرش وجود داره ........
بچه ها اینقدر به مهرشاد نتازید اتفاقا خود منم اینجوری فکر می کنم اینجوری راه استدلال احساسی رو پیش می گیرم تا به این واقعیت می رسم که باید بایدموجودیتی به نام خدا باشه...
اتفاقا خدا رو میشه با برهان خلف اثبات کرد ........ اولش انکار کن بعد ................. هی همین جوری مغز بکار می افته ....هی تو هم می پیچه مثل یه موج مافوق سرعت نور اوج می گیره به ماکزیمم می رسه بعد میاد پایین پایین تر تا به ساحل آرامش میرسه ........اونوقت یهویی به خودت میای و........

• Like
واکنش ها: a30r