مجبورش میکنم بره توی اب یخ ی شبانه روز بمونه
میذاشتم عشق کنه واسه خودش
مجبورش میکنم بره توی اب یخ ی شبانه روز بمونه
مجبورش میکنم مثل همین نینی وایسته
نمیذاشتم بیای سرکلاس وخوراکیاتم میگرفتم خودم میخوردم.واخر مدرسه قبولت نمیکردم...تابچه های دیگه ببینن عاقبت کسی که روز معلم واسه معلمش کادوی خوب نخریده چیه...از جالباسی آویزونش میکردم نتونه جم بخوره
نمیذاشتم بیای سرکلاس وخوراکیاتم میگرفتم خودم میخوردم.واخر مدرسه قبولت نمیکردم...تابچه های دیگه ببینن عاقبت کسی که روز معلم واسه معلمش کادوی خوب نخریده چیه...
چشاش رو با چشم بند مي بستم تا ديگه اينجوري نگاه به معلمش نكنه........![]()
منم یک صفر کله گنده بهش میدادم.باباشم میگفتم هرروز بیاد مدرسه .. تا اینطوری به معلم نخنده..چشاش رو با چشم بند مي بستم تا ديگه اينجوري نگاه به معلمش نكنه........![]()
منم یک صفر کله گنده بهش میدادم.باباشم میگفتم هرروز بیاد مدرسه .. تا اینطوری به معلم نخنده..
این چه وقته مدرسه اومدنه تنبل
يك پيرزن رو از خيابون رد كردم براي همين دير شد خانم معلم![]()
منم یک صفر کله گنده بهش میدادم.باباشم میگفتم هرروز بیاد مدرسه .. تا اینطوری به معلم نخنده..
اره خانم معلم یادش بخیر.منو نذاشتن دیکه از دانشگا بیام بیرون گفتن تونخبه ای....دیگه نمیام مدرسه باید برم به دانشجویان درس بدم.ما باهم دیروز رفتیم داننشگاهه هستی
پس من هر روز دير ميام ......................كلاس خصوصي دوست ندارماااااااا..............پيرزن تو مسير زيادهخوب چون ی کار خوبی انجام دادی عیبی نداره
بجاش برات کلاس خصوصی میزارم خوب؟
اره خانم معلم یادش بخیر.منو نذاشتن دیکه از دانشگا بیام بیرون گفتن تونخبه ای....دیگه نمیام مدرسه باید برم به دانشجویان درس بدم.
ما تسلیم بابای شاگردم.اصلا دیگه نمیخاد بچتون فردا بیاد مدرسه من خودم میام خصوصی درس میدم اصن بخنده باید به معلم خندید باباییبابامو آوردم خانم معلم![]()
![]()
![]()
پس من هر روز دير ميام ......................كلاس خصوصي دوست ندارماااااااا..............پيرزن تو مسير زياده![]()
ما تسلیم بابای شاگردم.اصلا دیگه نمیخاد بچتون فردا بیاد مدرسه من خودم میام خصوصی درس میدم اصن بخنده باید به معلم خندید بابایی
اره واقعا خانم معلم.این نخبه ها همشونو شما درس دادید..باعث افتخار ما نخبه ها هستیدشمانتیجه ی درس دادن منه دیگه
چشم قربان دستور دیگه ای ندارید.از چنین بابای با کمالاتی چنین بچه ی ای از اب در میاد...به به چه خانم معلم با معلوماتي.......شما حتما بيايد خصوصي به فرزندم درس بديد![]()
اره واقعا خانم معلم.این نخبه ها همشونو شما درس دادید..باعث افتخار ما نخبه ها هستیدشما
ناراحتي نداره كه خانم معلم...برگشتنه ميرسونمشون![]()
چشم قربان دستور دیگه ای ندارید.از چنین بابای با کمالاتی چنین بچه ی ای از اب در میاد...
اینجا چیکار میکنی مگه فردا امتحان نداری نبینم امتحانتو دوباره بد بشیا:دی
خواهش مي كنم .............خوبي از خودتونه..............................چشماتون خوب ميبينه خانم معلم....مشكل ديگه اي بود حتما خبرم كنيد...![]()
بزرگوارید فکر کنم دیگه بادیدن روی گل شما من جرئت نکنم بیام دیگه مدرسه درس بدم