خداوند حفظتان کند....وگرنه در نوشابه هامونو کی باز کنه...خدایا شکرت که آقایون رو آفریدی....
خداوند حفظتان کند....وگرنه در نوشابه هامونو کی باز کنه...خدایا شکرت که آقایون رو آفریدی....
خودتم میدونی که اینجوری نیست یعنی ما ازدواج میکنیم که فقط بچه دار بشیم؟
منم بازی چه خبره؟؟؟؟
به من چه هان؟خبری نیست محمد جان. ما دخترا یه کمی از دستتون ناراحتیم که چرا همش از این تاپیکا میذارید و کیف میکنید.
مرد بودمو خوندم!!!!
به من چه هان؟
من کی تا حالا از این تاپیکا زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی گفته که سوال پیچ نمیکنن؟؟؟؟کی گفته زن بگیری سوال پیچ میشی؟
چرا معذرت داریم حرف میزنیم خوبمن معذرت میخوام.
والا ما به این چیزا افتخار نمیکنیم شما خوشت اومده تشکر هم کردی اولش نه منخوب راس می گم ...آخه باز کردن در نوشابه هم افتخار داره....
دقیقا این یکی از تفاوتای خانوما با آقایوونه اینکه خانوما زیاد حرف میزنن خوب باید خودتو اصلاح کنی زندگی همین تفاوتاش قشنگهکی گفته که سوال پیچ نمیکنن؟؟؟؟
کلا از زیاد حرف زدن خوشم نمیاد
اکثر خانوما مادر گونه رفتار میکنند وفکر میکنند اقایون فرزند اونها هستند
من با تمام عشقی نسبت به والدینم دارم و بهشون احترام میزارم دارم از دست پدر و مادر دارم دیوونه میشم
راست میگی تفاوتاش قشنگهدقیقا این یکی از تفاوتای خانوما با آقایوونه اینکه خانوما زیاد حرف میزنن خوب باید خودتو اصلاح کنی زندگی همین تفاوتاش قشنگه
دقیقا این یکی از تفاوتای خانوما با آقایوونه اینکه خانوما زیاد حرف میزنن خوب باید خودتو اصلاح کنی زندگی همین تفاوتاش قشنگه
اینکه یکی از مرد کوتاه خوشش نیاد میتونه حل بشه با یه مرد بلند قد.اما حرف زدن تو ذات خانوماست تو یه زن پیدا کن که از شما کمتر حرف بزنه باش ازدواج کن اما گشتم نبود نگرد نیست.اگه بخای نیازای دیگت براورده بشه(محبت. عشق.نیاز جنسی و......)باید از یه چیزایی فاکتور بگیریراست میگی تفاوتاش قشنگه
ولی من از این تفاوت که کسی سوال پیچم کنه خوشم نمیاد
یکی هم از مرد قد کوتاه خوشش نمیاد
لزوما نباید همه تفاوتهارو تحمل کرد درسته؟
والا ما به این چیزا افتخار نمیکنیم شما خوشت اومده تشکر هم کردی اولش نه من
ولی خیلی جالبه که بدونی تحقیقاتی نشون داده که مردا بیشتر از زن ها صحبت میکنن نوشته بود که مردا کلمات تکراری زیاد به کار میبرن
دیروز میخواستم تاپیکشو بذارم واستون ولی یادم رفت متاسفانه الانم پیداش نمیکنم
شما خیلی با هوش وفهمیده هستی اینو جدی میگماینکه یکی از مرد کوتاه خوشش نیاد میتونه حل بشه با یه مرد بلند قد.اما حرف زدن تو ذات خانوماست تو یه زن پیدا کن که از شما کمتر حرف بزنه باش ازدواج کن اما گشتم نبود نگرد نیست.اگه بخای نیازای دیگت براورده بشه(محبت. عشق.نیاز جنسی و......)باید از یه چیزایی فاکتور بگیری
من دیروز داشتم یه همایش روانشماسی میدیدم گفت خانوما بیشتر حرف میزنن یعنی گفت علاقه دارن به حرف زدن
احسنت ولی خدا وکیلی حرف درست حسابی بزننمن دیروز داشتم یه همایش روانشماسی میدیدم گفت خانوما بیشتر حرف میزنن یعنی گفت علاقه دارن به حرف زدن
احسنت ولی خدا وکیلی حرف درست حسابی بزنن
درباره جهاز اینو اون وسرک کشیدن تو زندگی مردم
حرف دیگران رو تفسیر بد کردنو اینا نباشه خوبه

نه.جدی گفتم!!!مسخرم کردی؟![]()
نداشتیما آبجی.....نیدونم خلاصه زیادم با این مردا حرف میزنیم تازه هنوز عقبن اگه کم باهاشون حرف میزدیم که دیگه نابود میشدن
زن نیستی بفهمی چه کیفی میده:دینه.جدی گفتم!!!
عروسی کلا 3ساعت بوده ولی از توش هزار ساعت حرف میاد بیرون
بابا اخه چیکار دارید کی چی پوشیده یا در مورد فلان کس چی گفته اخه......
به دل نگیر ماماننه بابا.....
زن نیستم ولی نفهم هم نیستمزن نیستی بفهمی چه کیفی میده:دی
همه اینجوری نیستنا(غیبت ربطی به زن یا مرد نداره ها)
من جسارت نکردمزن نیستم ولی نفهم هم نیستم
یعنی میفهمم
خواهش میکنممن جسارت نکردم
پس توهم از خودی میدونی چه کیفی میده :دی