اگه مادخترا بدیم پس چرا......

وضعیت
موضوع بسته شده است.

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا
چرا باید جواب چیزی که بهش اعتقاد ندارم رو بدم ؟

پس چون حرفای بنده از نظر شما چرت و پرت محسوب میشه ، این آخرین پستم تو این تایپیک خواهد بود
من پستهای قبلیت رو هنوز کامل نخونده بودم که اینو دادی.
من کی گفتم چرت وپرت!!!
سرعت نتم پایینه!!!
ای بابا

hamid_geo

عضو جدید
همون خود درگیری دیگه گلم.....خدا غریزه مردا رو بیشتر حواس دیگه شون تقویت کرده....همین گیرایی هم که میدن بخاطر اینه که دخترا شدیدا ذهنشون رو درگیر کرده....هر کدومشونم که بیشتر ادعای دور بودن و حروم بودن رابطه با خانوما رو دارن بیشتر طالب این روابطن....مثلا چندتا تاپیک میبینی که ما در مورد وضع ظاهری اقایون نظر بدیم؟عوضش باشگاه پر از تا پیکاییه که به حجاب و وضع ظاهری ما گیر میدن...یکی نیست بگه مرد حسابی حجاب خانوما که دست تو نیست.....برو نگاه خودتو پاک بکن...نفسزخودتو تذهیب کن
اين وقبول دارم ولي اين پاك شدن دو طرفست و دختر و پسر نداره

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل من چند تاپیک اخیر بود که مدام به خانمها توهین میشد
به خدا فقط همین
وگرنه قصد راه انداختن کل کل ندارم
من فقط اجازه نمیدم کسی به خانمها بگه ابزار و اونها رو جمع ببنده
همین!

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوندا!
اگر روزي ‌ز عرش خود به زير آيي
لباس فقر پوشي
غرورت را براي ‌تکه ناني
‌به زير پاي‌ نامردان بياندازي‌
و شب آهسته و خسته
تهي‌ دست و زبان بسته
به سوي ‌خانه باز آيي
زمين و آسمان را کفر مي‌گويي
نمي‌گويي؟!

hamid_geo

عضو جدید
مشکل من چند تاپیک اخیر بود که مدام به خانمها توهین میشد
به خدا فقط همین
وگرنه قصد راه انداختن کل کل ندارم
من فقط اجازه نمیدم کسی به خانمها بگه ابزار و اونها رو جمع ببنده
همین!
من مي دونم خانم شما نمي خوايد بحث راه بندازيد
كاش مي شد جلوي خانماي كالا صفت گرفت تا هيچ مردي بخودش اجازه توهين به خانمارو نده

• Like
واکنش ها: Sarp

Miss Nini

عضو جدید
هيچ خانمي بد نست اعتماد به نفس داشته باش
اقايوني هم كه تاپيك ميزنن حتما از خانماي كرات ديگه دارن حرف ميزنن شما به دل نگير
اخه ميگن همه دخترا خوبن ولي نميدنم اين زناي بد از كدام كره اند شنيدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو همه چی بد و خوب هست
زیاد سخت نگیر عزیزم
این پست ها بیشتر جنبه شوخی داره.
شوخی هم حدی داره
از حد گذشته
مردای بی لیاقت از کجا میان؟
ایضا تائید
میان واس خانم ها تعیین تکلیف میکنن بعد میگن بهشت زیر پاتونه اون دنیا که صداشون در نیاد
کلید ش هم دست پدراس صدای آقایون در نیاد
خیلی از خانومها بسیار خوبن هم اینجا هم جامعه
من همه خانومها رو نمیدونم ولی یکی تو این باشگاه هست که ایمان دارم بده
کیه ؟اسمش چی؟پخ می کنی؟

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی کاربران عزیز:gol:
یه سوال دارم از بعضی از آقایون وکاربرای آقایی که تاپیک های نه چندان جالب میزنن!!!:mad:

طرف صحبتم با بعضی آقایون هست که با پست دادنشون سعی در پایمال کردن حقوق خانمها دارن!!!!:eek:
منتظر نظراتتون هستم!!!:gol:
سلام دوست عزیزم.
تاپیک جنجالی زدی.........
این از آن تاپیک هایی که پست بدی یه جوره پست ندی یه جور دیگه.
همین جوری بعضی آقایون منو نفوذی می دونن:eek::surprised::eek:چه برسه به اینکه بخوام حرفی بزنم:razz:
باید توجه داشته باشیم که در جامعه در حال گذار ما قبح یه سری از اعمال خوب یا بد شکسته شده است.
خیلی از این ایرادهایی که مطرح فرمودید به تفاوت در نگرش افراد در زمینه های مختلف بر می گرده.مثلا اگه یه دختر و یه پسر در جامعه مرتکب کار خلافی بشن جامعه بیشتر اون دختر را مقصر قلمداد می کنه.خب این نگاه از آنجا نشات می گیره بعضی از خرده فرهنگ ها در جامعه انجام یه کارهایی را از طرف یه پسر زرنگ بازی اما از طرف یه خانم فاجعه می دونن.متاسفانه این دسته از افراد نظر خودشون را به کل جامعه تسری می دن.
البته در نوع تعریف هم بین افراد مختلف تفاوت بسیار وجود داره و تعریف جامعی در رابطه با این مسائل وجود نداره.مثلا جلف شدن از نظر هر کسی یه جور تعریف میشه.من کسانی را دیدم که حتی کمی سفت نگرفتن چادر را جلف شدن برای یه خانم می دونن و کسانی را هم دیدم که مدل های عجیب و غریب را جلف نمی دونن.
البته اگه دختری جلف شده چون نگاه های جلف بین در جامعه وجود داره.اگه خواستگاه های اجتماعی برای چیزی وجود نداشته باشه اون جریان کم کم در اجتماع کمرنگ میشه.اما وقتی چیزی را افراد با زبان نفی ولی با عمل تایید می کنن پس اون جریان تقویت میشه.کلا جامعه ایرانی دارای پارادکس های فراوان رفتاری و روانی است.وقتی به خانم با آرایش زننده در خیابون میاد و همه چشم ها به دنبال اون خانم می چرخن به صورت غیراردای اون نوع آرایش در جامعه رشد می کنه.
چرا از خانم ها مثال بزنم.از خودمون می گم.وقتی یه پسر در خیابان به یه خانم متلک می اندازه و بقیه به این حرکت می خندن در عین حالی که میگن متلک انداختن بده رفتار این پسر تقویت میشه.
رفتارهای اجتماعی با نظریات تطبیق پیدا نمی کنه بلکه با اعمال تقویت یا تضعیف میشه.جامعه که یه اداره نیست که بشه با رهاکارهای اخلاقی و دستور العمل و بخشنامه جهت آن را مشخص کرد.
البته از این نباید بگذریم جامعه ایرانی به علت تاریخ مردانه خودش از جنس مونث انتظار های مثبتی داره.همیشه جنس مونث نماد پاکی و حیا و نجابت و کار درست و ... معرفی شده اند.به همین دلیل است که در جامعه حساسیتی مثلا در رابطه با دزدی یه مردکمتر موجود است و به اون صورت بازتاب داده نمیشه اما اگه همین عمل از سوی یه خانم انجام بگیره بازتاب وسیعی در سطح اجتماع پیدا می کنه چون رفتار اون خانم با الگوهای پذیرفته شده در جامعه مغایرت پیدا می کنه.برای همین صفحات اجتماعی و حوادث روزنامه ها بیشتر حول خانم ها می چرخه و این باعث بدبینی نسبت به زن ایرانی میشه.البته از این نکته نباید بگدریم عده ای از زنان به تصور خودشون برای کم نیاوردن جلوی مردان جامعه دست به انجام اقداماتی می زنن که باعث افرایش بدبینی نسبت به کل زنان می شود و تر و خشک با هم سوزانده شده مورد قضاوت قرار می گیرن.(البته این فقط یک مثال بود و در مثال مجال مناقشه نیست و حرف های من دلیلی بر تایید انجام اینگونه اعمال از سوی مردان نمی باشد)
این نکته را نباید از خاطر برد که جنس مخالف جذابیتی به پهنای تاریخ داره.برای جامعه ایرانی که قرن ها اجتماع کشور مردان بوده است بروز اینگونه تناقضات تا رسیدن به وضع مطلوب غیرقابل اجتناب است.
عده ای میگن دختر خوب دیگه وجود نداره یا پسر خوب پیدا نمیشه.تعریف خوب بودن نسبی است اما اگه از جنسی خوب دیگر وجود ندارد و همه بد شده اند پس جنس مخالفی وجود داشته که اون را به راه بد کشانده است و بین اینکه چقدر دختر خوب یا بد در جامعه وجود داره با میزان پسران خوب یا بد در جامعه توازنی نسبی وجود داره.
من شخصا سعی کردم نگاهی فراجنسیتی در ابراز عقیده داشته باشم.به نظرم مهم طرز فکر افراد جدای از جنسیت آنهاست.حداقل در این فضای مجازی چون ارتباط چهره به چهره با هم نداریم سعی کردم تمرین نگاه فراجنسیتی داشته باشم.
البته موضوعاتی وجود داره که جنبه شوخی و طنز در آنها مشهوده و گاه از منظر طنز سخنی گفته میشه.
در مورد کل کل ها هم هیچکدام از ما نمی خواهیم کم بیاوریم و متاسفانه این نوع طرز فکر باعث دست اندازی به هر حربه ای برای کم نیاوردن از طرف مقابل حتی نقد جنسیتش می شود.
به هر حال اگه خانم ها تصور می کنن در پستی یا تاپیکی حقوق آنها را من پایمال کردم یادآوری بنمایند تا در پست های بعدی این رویه اصلاح گردد.

sonichka

عضو جدید
زن

زن عشق می كارد و كینه درو می كند ...

دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.

می تواند تنها یك همسر داشته باشد

و تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!

برای ازدواجش (در هر سنی) اجازه ولی لازم است

و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج كنی ...

در محبسی به نام بكارت زندانی است و تو ...

او كتك می خورد و تو محاكمه نمی شوی!

او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می كنی ...

او درد می كشد و تو نگرانی كه كودك دختر نباشد ...

او بی خوابی می كشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...

او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟

و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...

و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کند

چرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،

زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛

گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مرد؛

سینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده می کند ...

و اینها همه کینه است که کاشته می شود در قلب مالامال از درد ...!

و این رنج است
سلامممم
خوبی
شرمنده من تو موضوع تاپیک نیستم
فقط خواستم بدونم این جمله مال کیه که نوشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی موضوع تاپیک چی هست ؟؟؟

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیزم.
تاپیک جنجالی زدی.........
این از آن تاپیک هایی که پست بدی یه جوره پست ندی یه جور دیگه.
همین جوری بعضی آقایون منو نفوذی می دونن:eek::surprised::eek:چه برسه به اینکه بخوام حرفی بزنم:razz:
باید توجه داشته باشیم که در جامعه در حال گذار ما قبح یه سری از اعمال خوب یا بد شکسته شده است.
خیلی از این ایرادهایی که مطرح فرمودید به تفاوت در نگرش افراد در زمینه های مختلف بر می گرده.مثلا اگه یه دختر و یه پسر در جامعه مرتکب کار خلافی بشن جامعه بیشتر اون دختر را مقصر قلمداد می کنه.خب این نگاه از آنجا نشات می گیره بعضی از خرده فرهنگ ها در جامعه انجام یه کارهایی را از طرف یه پسر زرنگ بازی اما از طرف یه خانم فاجعه می دونن.متاسفانه این دسته از افراد نظر خودشون را به کل جامعه تسری می دن.
البته در نوع تعریف هم بین افراد مختلف تفاوت بسیار وجود داره و تعریف جامعی در رابطه با این مسائل وجود نداره.مثلا جلف شدن از نظر هر کسی یه جور تعریف میشه.من کسانی را دیدم که حتی کمی سفت نگرفتن چادر را جلف شدن برای یه خانم می دونن و کسانی را هم دیدم که مدل های عجیب و غریب را جلف نمی دونن.
البته اگه دختری جلف شده چون نگاه های جلف بین در جامعه وجود داره.اگه خواستگاه های اجتماعی برای چیزی وجود نداشته باشه اون جریان کم کم در اجتماع کمرنگ میشه.اما وقتی چیزی را افراد با زبان نفی ولی با عمل تایید می کنن پس اون جریان تقویت میشه.کلا جامعه ایرانی دارای پارادکس های فراوان رفتاری و روانی است.وقتی به خانم با آرایش زننده در خیابون میاد و همه چشم ها به دنبال اون خانم می چرخن به صورت غیراردای اون نوع آرایش در جامعه رشد می کنه.
چرا از خانم ها مثال بزنم.از خودمون می گم.وقتی یه پسر در خیابان به یه خانم متلک می اندازه و بقیه به این حرکت می خندن در عین حالی که میگن متلک انداختن بده رفتار این پسر تقویت میشه.
رفتارهای اجتماعی با نظریات تطبیق پیدا نمی کنه بلکه با اعمال تقویت یا تضعیف میشه.جامعه که یه اداره نیست که بشه با رهاکارهای اخلاقی و دستور العمل و بخشنامه جهت آن را مشخص کرد.
البته از این نباید بگذریم جامعه ایرانی به علت تاریخ مردانه خودش از جنس مونث انتظار های مثبتی داره.همیشه جنس مونث نماد پاکی و حیا و نجابت و کار درست و ... معرفی شده اند.به همین دلیل است که در جامعه حساسیتی مثلا در رابطه با دزدی یه مردکمتر موجود است و به اون صورت بازتاب داده نمیشه اما اگه همین عمل از سوی یه خانم انجام بگیره بازتاب وسیعی در سطح اجتماع پیدا می کنه چون رفتار اون خانم با الگوهای پذیرفته شده در جامعه مغایرت پیدا می کنه.برای همین صفحات اجتماعی و حوادث روزنامه ها بیشتر حول خانم ها می چرخه و این باعث بدبینی نسبت به زن ایرانی میشه.البته از این نکته نباید بگدریم عده ای از زنان به تصور خودشون برای کم نیاوردن جلوی مردان جامعه دست به انجام اقداماتی می زنن که باعث افرایش بدبینی نسبت به کل زنان می شود و تر و خشک با هم سوزانده شده مورد قضاوت قرار می گیرن.(البته این فقط یک مثال بود و در مثال مجال مناقشه نیست و حرف های من دلیلی بر تایید انجام اینگونه اعمال از سوی مردان نمی باشد)
این نکته را نباید از خاطر برد که جنس مخالف جذابیتی به پهنای تاریخ داره.برای جامعه ایرانی که قرن ها اجتماع کشور مردان بوده است بروز اینگونه تناقضات تا رسیدن به وضع مطلوب غیرقابل اجتناب است.
عده ای میگن دختر خوب دیگه وجود نداره یا پسر خوب پیدا نمیشه.تعریف خوب بودن نسبی است اما اگه از جنسی خوب دیگر وجود ندارد و همه بد شده اند پس جنس مخالفی وجود داشته که اون را به راه بد کشانده است و بین اینکه چقدر دختر خوب یا بد در جامعه وجود داره با میزان پسران خوب یا بد در جامعه توازنی نسبی وجود داره.
من شخصا سعی کردم نگاهی فراجنسیتی در ابراز عقیده داشته باشم.به نظرم مهم طرز فکر افراد جدای از جنسیت آنهاست.حداقل در این فضای مجازی چون ارتباط چهره به چهره با هم نداریم سعی کردم تمرین نگاه فراجنسیتی داشته باشم.
البته موضوعاتی وجود داره که جنبه شوخی و طنز در آنها مشهوده و گاه از منظر طنز سخنی گفته میشه.
در مورد کل کل ها هم هیچکدام از ما نمی خواهیم کم بیاوریم و متاسفانه این نوع طرز فکر باعث دست اندازی به هر حربه ای برای کم نیاوردن از طرف مقابل حتی نقد جنسیتش می شود.
به هر حال اگه خانم ها تصور می کنن در پستی یا تاپیکی حقوق آنها را من پایمال کردم یادآوری بنمایند تا در پست های بعدی این رویه اصلاح گردد.
جواب کاملی بود.ممنون

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه سوال دارم از بعضی از آقایون وکاربرای آقایی که تاپیک های نه چندان جالب میزنن!!!:mad:

اگر ما دختر ها ایراد داریم!!!
:warn:
اگر این روزها مادخترها جلف شدیم!!! :confused:
اگر ما دخترها با آرایش میخوایم خود نمایی بکنیم!!!:razz:
اگر شما ها دوست دارین دختر از چین وارد کنین!!!:surprised:
اگر این بعضی از دخترها هستن که عرف جامعه رو نمیدونن!!!:que:
اگر مانتو های ما کوتاه شده و تنگ!!!:cool:
اگر ماها دوست داریم این روزها استفاده ابزاری ازمون بشه!!!:que:
اگر همیشه در تاریخ زن اجازه داده ازش سو استفاده بشه!!!!
وصدتااگر دیگه ......

پس چرا اینهمه تاپیک راجع به خانمها میزنید؟:cool:

چرا بیشتر فکرتون روی خانمها متمرکز شده؟:cool:

چرا فکر شما حول تنگ شدن یا گشاد شدن مانتو ما دخترا میچرخه!!!؟؟؟:cool:

اصلا چرا اینقدر راجع به کوچکترین مسائل دختروونه نظر میدید؟:cool:

چرا اینطوریه!!! اگر ما دخترا بد شدیم و دور و زمونه بد شده؟
:surprised:

تمام اگر های بالا از نوشته های دوستای کاربر آقا در سایت خوندم!!!!
:razz:

طرف صحبتم با بعضی آقایون هست که با پست دادنشون سعی در پایمال کردن حقوق خانمها دارن!!!!:eek:

سلام
نمیدونم یکی از این افراد منظورتون من هست یا نه
از اونجا که گفتین کاربر آقا

اگه هست خب صریحا بگین تا پاسخگو باشم .......... و چه خوب که تو پروفیلم منو در جریان بذارین

فقط قبلش .....من فقط در قبال خانمها نگفتم و در قبال آقایون هم گفتم
و همیشه گفتم مشکل من با اون دسته افرادیس که حجاب نامتعارف دارن
نه بدحجابها ...... که تا حدی عرف شده
جایی که حقیقتا نه تحمل دینی میشه کرد ، نه علمی ، نه فرهنگی و نه حتی روانشناختی که البته روانشناختی همون علمیشه . دی

آخرین ویرایش:

Miss Nini

عضو جدید
نه اين اتفاق دو طرفست
درضمن خانما نبايد شرفشونو زير پا بذارن
تا وقتی مرد هرزه ایی و بولهوسی وجود نداشته اشه هیچ زنی خراب نمی شه روایتش زیاده با منبع دارم:razz:
البته توی این قضیه خود خانوما هم مقصرند
چرا؟
من به احترام مدیر تالار که گفته این بحث رو دوباره مطرح نکنم اسم اون فرد رو نمیارم
باشه فقط ه خاطر تو آتیلا;)

علی حسنوند

عضو جدید
بسلامتي پسر هاي قديمي كه با زغال سبيل ميگذاشتن ، كه شبيه باباشون بشن
نه الآن كه ابرو بر ميدارن شبيه مامانشون بشن
آبجي خانم
بي زحمت همه رو با يه چشم ننگر
ممنون ميشم

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اگر ما دختر ها ایراد داریم!!!
:warn:
اگر این روزها مادخترها جلف شدیم!!! :confused:
اگر ما دخترها با آرایش میخوایم خود نمایی بکنیم!!!:razz:
اگر شما ها دوست دارین دختر از چین وارد کنین!!!:surprised:
اگر این بعضی از دخترها هستن که عرف جامعه رو نمیدونن!!!:que:
اگر مانتو های ما کوتاه شده و تنگ!!!:cool:
اگر ماها دوست داریم این روزها استفاده ابزاری ازمون بشه!!!:que:
اگر همیشه در تاریخ زن اجازه داده ازش سو استفاده بشه!!!!
وصدتااگر دیگه ......

پس چرا اینهمه تاپیک راجع به خانمها میزنید؟:cool:

چرا بیشتر فکرتون روی خانمها متمرکز شده؟:cool:

چرا فکر شما حول تنگ شدن یا گشاد شدن مانتو ما دخترا میچرخه!!!؟؟؟:cool:

اصلا چرا اینقدر راجع به کوچکترین مسائل دختروونه نظر میدید؟:cool:

چرا اینطوریه!!! اگر ما دخترا بد شدیم و دور و زمونه بد شده؟
:surprised:

تمام اگر های بالا از نوشته های دوستای کاربر آقا در سایت خوندم!!!!
:razz:

.
.
.
کسی نگفت دخترا بد هستن ... دخترم...
.
.
.
.
ما ارادت خاصی به شما داریم.:gol:

paeeizan

اخراجی موقت
نه!!!!
جواب کلی از همه آقایون میخوام
مخصوصا بعضیاشون!!!
شما جزو اون بعضیا نیستین
اما جواب هم لازمه به عنوان یه مرد.
.
.
.
منم جزء بعضیا نیستم آیا ؟
.
.
آگه yes : میخام جوابتو بدم
اگه no : ..مرسی.

ansarweb

عضو جدید
چه اونها بگن چه نگن
زنها به معنای واقعی فرشته اند.

خیلی از موارد بی جنبه بازی مردا و در خیلی از موارد هم عاملش خود ابجیون (جمع ابجی (حال کردین )) باعث اینکار میشن
مثلا همین جمله شما باعث میشه تا خیلی از داداشیون بخوان سریه سرتون بزارند و جالب اینجاست چون اینجا همه با هم خواهر برادری هستند فکر میکنند همون طور که توی خونه سر به سر خواهرشون میزارند اینجا هم .............

وضعیت
موضوع بسته شده است.