اگه فقط بتونی یه جمله به خدا بگی چی میگی؟
دخت ترکمن عضو جدید Oct 29, 2012 #2 توکه میگی ازرگ گردن نزدیکتری بیا پایین یبار بغلم کن خداااااااااکجایی پس
Body Guard کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 29, 2012 #3 کجایی که نمی بینیمت ؟؟!! ازمن پنهان شدی خدا، یا من جایی وایستادم که تو رو نمی بینم؟؟!!!
ناییریکا عضو جدید کاربر ممتاز Oct 31, 2012 #4 خدایا لطفا ما رو هم ببین......................ما هم آدمیم
شاعر سایت کاربر بیش فعال دیروز ساعت 12:54 #12 کاش بهشت از ما نمی گرفتی بخاطر خوردن ی سیب میبخشیدی دیگه قربونت برم
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 13:08 #13 یه تنفسی بهم بده، دیگه زیادی داری امتحانات الهیت رو روی من پیاده میکنی، به غیر از من هفت هشت میلیارد بندهی دیگه هم داری
یه تنفسی بهم بده، دیگه زیادی داری امتحانات الهیت رو روی من پیاده میکنی، به غیر از من هفت هشت میلیارد بندهی دیگه هم داری
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 14:57 #15 فقط به تو راحت می تونم بگم خیلی دوستت دارم مرسی که موقع تنهایی هام همراه من هستی،ببخش اگه اونی نیستم که باید باشم
فقط به تو راحت می تونم بگم خیلی دوستت دارم مرسی که موقع تنهایی هام همراه من هستی،ببخش اگه اونی نیستم که باید باشم