مدلم اینجوریه.کاریم نداشته باشی یواش یواش اون رومو نشونت میدم.آبجی یکم برو تو مود چاله میدونی،خیلی رسمی هستی......
مثال:
میبینم که زبون مبون خارجکی هم حالیته،به قیفت اصلا نمیاد...شاااااااارق.(صدای لنگ)

مدلم اینجوریه.کاریم نداشته باشی یواش یواش اون رومو نشونت میدم.آبجی یکم برو تو مود چاله میدونی،خیلی رسمی هستی......
مثال:
میبینم که زبون مبون خارجکی هم حالیته،به قیفت اصلا نمیاد...شاااااااارق.(صدای لنگ)
مدلم اینجوریه.کاریم نداشته باشی یواش یواش اون رومو نشونت میدم.![]()
مدلم اینجوریه.کاریم نداشته باشی یواش یواش اون رومو نشونت میدم.![]()
چه بی سو صدا داری میری!
شب بخیر خانمی![]()
خیلی بیتر تر شد.....
ایول با مرام
پارسال بهار دسته جمعی،رفته بودیم زیارت....(زدم تحت چهچه)
چرا اذیتش می کنی بذار بره تفلکی خسته است.مثل تو که بی کار نیست!وایسااااااااا
چرا اذیتش می کنی بذار بره تفلکی خسته است.مثب نو که بی کار نیست!![]()
جیش بوس لالاخوابم میاد میخوام برم لالا![]()
برو توی پروفایلم میبینیاون روتو بمنم نشون میدی
منم دوست دارم ببینم
نرو
این از حسودیش میگه
میخواد با مهرشاد تنها باشه![]()
فهمیدی؟؟تابلو شد اه.نرو
این از حسودیش میگه
میخواد با مهرشاد تنها باشه![]()
بابا بی خی مارو پاک دلباخته کردی ادرس و تیلیف لطف کن تا بابا مامان بیام واسه امر خیربرو توی پروفایلم میبینی![]()
دستت درد نکنه دیگه خانم خانما.حالا دیگه حرف اونو باور میکنی؟حالا حسودم دیگه؟باوشه.بمون.به من چه اصلنش!
بذار خوش باشن حسود![]()
دستت درد نکنه دیگه خانم خانما.حالا دیگه حرف اونو باور میکنی؟حالا حسودم دیگه؟باوشه.بمون.به من چه اصلنش!![]()
بابا بی خی مارو پاک دلباخته کردی ادرس و تیلیف لطف کن تا بابا مامان بیام واسه امر خیر![]()
ما خیلی چاکرییییییییییییییییم![]()
sam sam هستم.از آشناییتون خوشوقتمنوکریم ابجی،میدونستم بیستی
فقط یه اسم مستعاری چیزی برفست که زن معمار رو زبونمون نمیچرخه به مولا.....شاااااارق.
زیر لفظی بالا لفطی هر چی میخوای بت می دماول باید از بزرگترم اجازه بگیرم ببینم میتونم آمار بهت بدم بعد
(در اینجا زیر لفظی لازم داری)![]()
ای جانم عزیزم.با منم بودی فدای سرت.من به یوزا گفتم حسود نه به تو![]()
sam sam هستم.از آشناییتون خوشوقتم![]()
تو چرا با من هی رنگ فونتتو عوض میکنی؟؟؟زیر لفظی بالا لفطی هر چی میخوای بت می دم
تو چرا با من هی رنگ فونتتو عوض میکنی؟؟؟
اگه میدونستم انقدر اوضات خراب میشه آدرس خونمو نمیدادم بهتا.عزیزم الان داغی فردا پشیمون میشیا![]()
اشکال نداره من خودمو می کشم اگه تیلیف ندیتو چرا با من هی رنگ فونتتو عوض میکنی؟؟؟
اگه میدونستم انقدر اوضات خراب میشه آدرس خونمو نمیدادم بهتا.عزیزم الان داغی فردا پشیمون میشیا![]()
ای بابا.خب باشه اصلیشو میگم که دیگه راحت شی.نشد ابجی،اولندش که همون اولی بیتر بود
دیمندش که دوباره زدی جاده خاکی...
خوشوقتم کیلویی چند؟