Omidjon2000
عضو جدید
منم ميکشم
متاسفانه
متاسفانه
.کار بدی میکنن.تاپیکت واسه من دیر زده شده.منم یه مدت سیگاری بودم.توصیه میکنم نرید سراغش چیز مسخره ایه.وبه جز ضرر هیچی نداره.میخواید بگید ارومتون میکنه؟میشه با چیزایه دیگه هم اروم شد.سلام یه سوالیه ذهنمو مشغول کرده چرا پسرای جوون سیگار میکشن؟؟؟؟؟؟؟![]()
میخوان بگن بزرگ شدیم
راحت شدی؟
.کار بدی میکنن.تاپیکت واسه من دیر زده شده.منم یه مدت سیگاری بودم.توصیه میکنم نرید سراغش چیز مسخره ایه.وبه جز ضرر هیچی نداره.میخواید بگید ارومتون میکنه؟میشه با چیزایه دیگه هم اروم شد.
خوب دختره بهشون جواب رد میده دیگهههسلام یه سوالیه ذهنمو مشغول کرده چرا پسرای جوون سیگار میکشن؟؟؟؟؟؟؟![]()
خوب دختره بهشون جواب رد میده دیگههه
خواهش میکنم اشکال نداره بزن فقط روزی 500 تمن وشد.عزيزمي .امضاتوخيلي دوست دارم.
ميزنمش بالاي تختم...
چون نیکوتین وابستگی شدید ایجاد میکنه... حتی از هروئین هم بدترهسلام یه سوالیه ذهنمو مشغول کرده چرا پسرای جوون سیگار میکشن؟؟؟؟؟؟؟![]()
چون نیکوتین وابستگی شدید ایجاد میکنه... حتی از هروئین هم بدتره [/QUOT
دکترا جمع شدن اینجااااااااااااااا
سلام یه سوالیه ذهنمو مشغول کرده چرا پسرای جوون سیگار میکشن؟؟؟؟؟؟؟![]()
پیشنهاد میدهم بکشی ببینی چه حالی میدهبه به...![]()
پیشنهاد میدهم بکشی ببینی چه حالی میده
به به
بابا تریاک برای ادمه دیگه
دور از جون شما الاغ که تریاک نمیکشه که!!!![]()
متاسفانه پدر و مادر ها خیلی ازادی میدن به فرزندشون. معلما هم که اصلا این چیزا واسشون مهم نیستديشب جايي دعوت بودم كه 4 تا دختر نوجوون كه دانشجو بودن هم حضور داشتن . من كه ميگم سيگاريم تو اون 5-6 ساعت شايد 7 نخ سيگار كشيدم نكته جالب اين بود كه اين خانوما داشتن با سيگار خود كشي مي كردن سه تاشون دوبسته تموم كردن و اون يكي هم يكو نيم بسته يعني جمعا 7.5 بسته كه ميشه 150 نخ سيگار و جالبتر اينكه موقع خداحافظي همشون علاوه بر سر درد حالشون هم بد ميشد . من خيلي ناراحت شدم بخاطر والدينشون كه پولي كه با هزار زحمت كنار ميذارن برا تحصيل دلبندشون هم زايل ميشد و هم اينا به خودشون رحم نمي كردن . منه سيگاري با ديدن اينجور حركات از خانوما حالم بد شد چه برسه به انسان سالمش. متا سفانه داره فرهنگ ميشه كه بايد مثل استارتر عزيز نگرانش بود .
ديشب جايي دعوت بودم كه 4 تا دختر نوجوون كه دانشجو بودن هم حضور داشتن . من كه ميگم سيگاريم تو اون 5-6 ساعت شايد 7 نخ سيگار كشيدم نكته جالب اين بود كه اين خانوما داشتن با سيگار خود كشي مي كردن سه تاشون دوبسته تموم كردن و اون يكي هم يكو نيم بسته يعني جمعا 7.5 بسته كه ميشه 150 نخ سيگار و جالبتر اينكه موقع خداحافظي همشون علاوه بر سر درد حالشون هم بد ميشد . من خيلي ناراحت شدم بخاطر والدينشون كه پولي كه با هزار زحمت كنار ميذارن برا تحصيل دلبندشون هم زايل ميشد و هم اينا به خودشون رحم نمي كردن . منه سيگاري با ديدن اينجور حركات از خانوما حالم بد شد چه برسه به انسان سالمش. متا سفانه داره فرهنگ ميشه كه بايد مثل استارتر عزيز نگرانش بود .
ما هم امیدواریم هدقمون فقط سلامتی افراد جامعه مونهمن الان يه 12 سالي ميشه كه روزي يك يا دو بسته ميكشم البته 1.5 سال ترك كردم اما با اولين مضاربه اي كه دوباره برداشتم دوباره شروع كردم . نميدونم خودمم خيلي دوس دارم نكشم اما وقتي تو كلرگاهم يا چكم وقتش شده يا با يكي درگيرم يا مشكل مالي دارم نمي تونم نكشم . اينو بسيار بهش رسيدم كه محيط خيلي دخيله مثلن وقتي كارگاهم و حسابو كتاب ميكنم يا سر برج دو بسته مي كشم اما وقتي پيش خانوادم يا جاهاي خاصي هستم كمتر ميشه يا بعضي وقتا اصلن محيط اجازه اينو نميده . اميدوارم روزي بتونم تركش كنم .